Кои зодии имат склонност да изгарят мостовете зад гърба си

Понякога го правят умишлено, друг път – защото се отнасят с хората по грешен начин
1
Кои зодии имат склонност да изгарят мостовете зад гърба си
Снимка: iStock

Какво точно означава да изгаряш мостове зад гърба си? Най-вече да казваш или правиш неща, които биха могли да намалят всяка възможност за връщане към предишното състояние на връзката с даден човек. Със словосъчетанието „изгарянето на мост“ се има предвид, че дадени взаимоотношения са прекъснати, като е оставен минимален или никакъв шанс за повторно свързване с определена личност. Някои хора са по-склонни да изгарят мостовете зад гърба си или, с други думи, да отрязват определени хора от живота си. Понякога те го правят умишлено, друг път – просто защото третират хората по грешния начин.

А ето и кои зодиакални знаци са най-склонни да изгарят мостовете зад гърба си:

Риби

Вие сте една от най-лоялните и грижовни зодии в зодиака. Освен това сте много добронамерени, но очаквате и другите да ви отвръщат със същото, като никога не сте готови за това, че някой може да ви нарани или подведе. Трябва да разберете, че никой не е съвършен. Именно защото подхождате с вяра към всички, вие сте склонни да се обиждате силно, когато някой злоупотреби с вас. В такива моменти си тръгвате с гръм и трясък, а вътрешно си мислите: „Не ми пука. Ще изгоря този мост, в крайна сметка мога да плувам и без този човек!“. Но накрая често съжалявате за разрива в отношенията, защото с времето осъзнавате, че грешката е била и във вас – трябвало е да бъдете по-предпазливи.

Овен

Овенът е първият знак на зодиака, така че в него се разпалва искрата на огъня. Овенът също така е „бебето на зодиака“ и не е учудващо, че понякога се държи детински или твърде импулсивно. Хората от този знак нямат проблем да горят мостове, ако това означава движение напред и лично израстване. Те не се трогват много от това, че са изгорили даден мост или са загърбили дадени отношения. Понякога го правят съвсем умишлено, друг път – от нетактичност или защото са се държали твърде грубо с другия човек. Хората от зодия Овен просто не искат да се преструват, нито пък могат да се въздържат и това често им коства разриви в отношенията с другите.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Овенизгарят мостовете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации