Есен/зима 2022 - код кафяво в гардероба

Комбинира се идеално с много неща
Обновена: 19 ное 2022 23:00 | 19 ное 2022 23:00, Дарена Найденова
4
Есен/зима 2022 - код кафяво в гардероба
IStockphoto

В даден момент някой някъде е съставил шепа модни правила, които никога не са имали смисъл. Бялото е подходящо само за сватба и хубаво време, да се обличаш професионално означава да носиш дълги поли и рокли, които не показват твърде много кожа, а тъмносините и кафяви дрехи могат да се съчетават само с елементи, които се вписват в определена цветова гама.

 
В днешно време обаче зимните бели дрехи са нещо обичайно и поколението Z ходи с доста къси топове и рокли в офиса. Знаем също, че когато трябва да разберем какви цветове вървят с кафяви дрехи, възможностите са по същество неограничени.
 
Сериозно – кафявото, без значение от нюанса, се счита за неутрално, което означава, че не само се съчетава добре с други неутрални и земни тонове, като черно, кремаво, бяло и маслиненозелено, но е подходящо и за балансиране на по-ярки изявени цветове. Въпреки това, ако все още се чудите с какво да носите кафяво, ние имаме няколко идеи за облекло, които могат да ви помогнат с избора през следващите месеци.
 
Мода през есента и зимата – с какво да носите кафяви дрехи:
 
Черно
 
Вместо да избирате изцяло черна визия за студените месеци, вкарайте малко цвят, добавяйки кафява кожена пола към черен пуловер. Идеалната комбинация за работа в офиса и професионални срещи, които ви предстоят преди празниците.
 
Жълто
 
Вярно е, че жълтото има тенденция да открадва светлината на прожекторите, но ако искате да смекчите нещата и да направите тези ярки дрехи по-малко бляскави, комбинирайте ги с нещо кафяво. Дали това ще бъдат обувки, чанта или кожено яке, зависи изцяло от вас.

 
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
9
 
! Отговори
Мъж Каучук преди 1 година
Знам, аз за това винаги имам една кафява линийка на слипа, за да съм в тон с модните тенденции. А и се познава по-лесно, когато го обувам - жълтото отпред, кафявото отзад.

Спонсорирани публикации