Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Астрологична прогноза за периода 28 ноември – 4 декември
28 ное 2022 23:29, Иванка Гъркова
2
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 28 ноември – 4 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
Овен
 
Няма да е без значение какво впечатление ще направите на околните, така че съобразявайте действията и реакциите си с характера на събеседниците. Ориентирайте потенциала си изцяло към повишаване на резултатите и преодоляване на съществуващите противоречия с партньорите си на всички нива. Приемете, че това е един от начините за подобряване на финансовото и материалното ви състояние. При необходимост от помощ ще я получите от човек от противоположния пол с когото имате голяма възрастова разлика.
 
Телец
 
Действайте с умерено темпо и с ясното съзнание, че трябва да разчитате предимно на себе си. Заниманията ви в повечето случаи ще изискват колективно участие. Ако отчитате важността на подробностите и подхождате към тях с присъщия си прагматизъм, екипът единодушно ще ви отреди лидерска позиция. Всеки проблем, с който се налага да се справите, ще се окаже потенциална възможност за разгръщане на капацитета ви. Според вашия нов хороскоп, умението ви да представяте замислите си достъпно и разбираемо ще привлече надеждни сътрудници.
 
Близнаци
 
Обстановката ще е динамична и ще се налага сравнително често да променяте плановете си. Усещането за несигурност на моменти може да ви изважда от релси, но ако се мобилизирате, ще го преодолеете. Правилният подход е да не приемате затрудненията лично, а като естествен елемент на всяка дейност. Приложите ли го, ще постигнете много. Заемете се с важните дейности през първата половина на седмицата. През втората ще можете да се освободите от ангажименти и връзки, които ви изтощават и само ви пречат.
 
 


Рак
 
Опитайте се да завършите започнатото през първата половина на седмицата, преди да навлезете в последния месец на годината. Съумеете ли да съберете сили и да систематизирате действията си, ще визуализирате повечето намерения, набелязани до този момент. Ще получите реални резултати от усилията, положени в предишните месеци и ще можете да изградите тактиката за следващите. Увереността в собствените сили ще ви зареди с оптимизъм и ще повиши обаянието ви. Направеното сега ще осигури стабилен фундамент за бъдещите ви успехи, сочи хороскопът на Петя Георгиева.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации