Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 5 – 11 декември
5 дек 2022 21:08, Иванка Гъркова
5
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Представяме ви седмичен хороскоп за периода 5 – 11 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
Овен
 
Насочете вниманието си предимно към текущите задачи. Преживяванията няма да са от най-приятните. Ще се натъквате на различни пречки при уреждане на лични и служебни въпроси. Подхождайте разумно и се придържайте към правилата. Не приемайте твърде лично критичните забележки, които ви отправят. Ще са по-скоро пресилени и въпрос на нечие лошо настроение. Въздържайте се от прибързани заключения и импулсивни решения, чиито последствия може да създадат още по-сериозни и напълно излишни неприятности.
 
Телец
 
Рационалното ще надделее над емоционалното, сочи новият хороскоп за зодията. Без значение колко са сложни заниманията ви, постарайте се да се справите с тях самостоятелно. Чуждите съвети само ще объркат нещата и при това ще ви ги дават хора, които не познават нито работата ви, нито самите вас, което означава, че със сигурност ще ви подведат. Отношенията на моменти ще са критични и то най-вече с хора, които са ви много близки и си позволяват да прекаляват с претенциите. Базирайте решенията на опита и здравия си разум и не търсете причини за странното поведение на някои от приятелите си. Временно е.
 
Близнаци
 
Мобилизирайте творческия си потенциал и търсете нестандартни решения за сложнотиите, с които се налага да се справяте. Част от тях ще са свързани с държавната администрация, с уреждане на бюрократични въпроси, които от доста време измъчват съзнанието ви. За щастие, през тази седмица основно в дните преди и след Пълнолунието ще ги елиминирате окончателно. Не прекалявайте с разходите. Прегледайте внимателно бюджета си и не си позволявайте да използвате финансовите си резерви за подаръци. Моментът не е особено подходящ за покупки, освен ако не са свързани с поддържане на физическото и духовното ви здраве. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.
 

 
Рак
 
Ще разполагате с благоприятни възможности за напредък или стартиране на положителни промени, а дали ще се възползвате от тях, зависи изцяло от вас. Бъдете готови да реагирате гъвкаво на обстоятелствата, мислете бързо и преценявайте ефекта от действията и решенията си в перспектива. Бихте могли да си осигурите един сравнително спокоен период, ако подходите към околните с желание за постигане на единомислие. Излишно е да спорите с родителите си, разлики между поколенията има и винаги е имало. Въздържайте се от забележки спрямо близките си, когато установите дребни пропуски. На всеки може да се случи. Що се отнася до приятелите, не обръщайте внимание на пиперливите им на моменти шегички. Правят го за разнообразие, а не за да ви засегнат лично и дълбоко, както може да ви се стори, показва новият хороскоп за зодията.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации