Памела Андресън: Опознаваш човек, когато чуеш истината от неговата уста

Нейните синове я насърчили да разкаже историята си
Обновена: 25 яну 2023 15:21 | 24 яну 2023 22:50, Дарена Найденова
13
Памела Андресън: Опознаваш човек, когато чуеш истината от неговата уста
БГНЕС

Памела Андерсън най-накрая разказва своята история.

В нов документален филм и автобиография, които излизат на 31 януари, актрисата споделя повече за личния и любовния си живот, кариерата, препятствията, злоупотребите и насилието. Миналата година, когато сериалът „Пам и Томи“ излезе в Hulu, разказващ историята за любовта между Андерсън и Томи Лий, и откраднатата им секс касета, актрисата не пророни и дума. Сега обаче е готова да сподели своята страна от историята.
 
Както обяснява в интервю за списание People, синовете ѝ Брандън на 26 и Дилън на 25 години са били тези, които са я насърчили да разкаже повече за живота си. Андерсън споделя, че изпитва леко притеснение преди книгата и филмът да излязат, защото последната година, в която отново е преминала през определени неща, е била като терапия.
 
„Много съм горда от свършеното. Това е нещо, в което съм написала всяка една дума сама. Нямах помощник. Нямах и човек, който да пише вместо мен“, казва Памела за мемоара си Love, Pamela. „Това е история за едно момиче, което успява. Момиче от малък град, което отива в Лос Анджелис и просто преминава през луди и странни приключения, след което се завръща у дома“.
 
Процесът на писане е разкрил дълбоки емоции. „Нямах представа колко гняв имах в себе си или колко терапевтично ще бъде не само за мен, но и за хората около мен, като майка ми“, казва Андерсън. Описва писането на книгата като „лечебен процес“, който е изключително щастлива да сподели с хората и се надява, че те ще бъдат вдъхновени от историята ѝ.
 

Семейна подкрепа за Памела Андерсън при дебюта ѝ на Бродуей

„Не съм жертва, а оцеляла“: Памела Андерсън разказва своята история

Актрисата споделя, че през годините множество истории са писани за нея, но никога не са били с нейните думи. „Смятам, че единственият начин да опознаеш човек, е като чуеш историята от неговата уста. Мисля, че писането на книгата е нещо овластяващо за мен“, казва още Памела.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
когато чуеш истината преди 10 месеца
Честа е привилегия на смелите...!
3
1
 
6
 
! Отговори
G.I. Joe преди 10 месеца
Няма какво да разказва то всичко и се видя на касетата.
2
1
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
ТАКА ИЗГЛЕЖДАШЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ :D ИЛИ ПРИ ОБРАБОТКА НА СНИМКИТЕ В ФОТОШОП)
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоя вехт сламеник отдавна е извън класациите.