Маникюр 2023 - кои са най-предпочитаните дизайни за годината?

Ето какво да изпробвате в салона
29 яну 2023 22:30, Дарена Найденова
0
Маникюр 2023 - кои са най-предпочитаните дизайни за годината?
IStockphoto

Всяка от нас е попадала в подобна ситуация – нямаме търпение да отидем в салона за нов маникюр, но седнем ли на стола, нямаме представа какво да си поискаме. Мозъкът ни блокира и най-накрая се принуждаваме да изберем това, което маникюристът ни е предложил, независимо дали ни харесва или не.

Ако откриете, че гледате към стената с лакове, без да имате идея какво да изберете, защото сте носили какви ли не цветове през последните месеци, тогава ви е време за малко вдъхновение. Избирането на цвят, на който имате доверие, е добре, но може да е още по-добре да излезете от зоната си на комфорт и да опитате най-добрите тенденции в маникюра за тази година.
 
Добрата новина е, че през 2023 година отново ще се наслаждаваме на френския маникюр, но този път той ще е малко по-различен от познатия ни досега дизайн. Абстрактното изкуство все още е на челните места в класациите, като е напълно възможно да детронира френския стил в следващите месеци.
 
Маникюрите за 2023 година, които си заслужава да опитате:
 
1. Графичен дизайн
 
Виждали сте графични дизайни по ноктите на някои от любимите си знаменитости напоследък и е вероятно да ги виждате още по-често тази година. Тук говорим за усмихнати лица, зли очи, миниатюрни сърца, извънземни или дори по-лични графики. Подобни дизайни започнаха да се появяват през 2021 година и оттогава интересът към тях само нараства, особено когато са поставени върху едноцветен нокът или неутрална основа.
 
Разбира се, не е нужно да посещавате салон, за да експериментирате с този стил. Можете съвсем спокойно да получите визията и у дома, като използвате стикери.
 
2. Готик нокти
 

Нов маникюр – опитайте „невидимия“ френски стил

Маникюр за 2023 – пет тенденции за годината

Зимен маникюр – пробвайте техниката розов руж

Да бъдеш забележителен ще е едно от водещите неща през тази година. След като 24 месеца прекарахме у дома заради ковид пандемията, сега е време да покажем себе си пред света и да изразим истинската си същност. Ако сте фенове на готик атмосферата, тези нокти са специално за вас.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации