Мода 2023 - кои правила да нарушите тази година?

Ето какво и как да съчетавате, за да изглеждате добре
5
Мода 2023 - кои правила да нарушите тази година?
IStockphoto
През последните месеци станахме свидетели на възхода на Barbiecore и ренесанса на стиловете от 2000-те години, както и внезапния скок в обличането като балетисти и колежани. Това е поредното доказателство, че модата непрекъснато се развива и старите правила за това какво да носим вече нямат смисъл.
 
Разбира се, много любители на модата знаят, че носенето на бяло през есента и зимата вече е приемливо, както и че почти всеки цвят може да се комбинира с кафяви дрехи. Но какво друго се е променило относно стила? По-долу ви даваме отговор на този въпрос, показвайки ви какви правила вече можете спокойно да нарушавате и да ги замените с нещо ново, подходящо за 2023 година.
 
Няколко модни правила, които да нарушите тази година: 
 
1. Чехлите са извън модата
 
Ако сте чували това изречение твърде често през последните години, може да си отдъхнете, защото в днешно време то постепенно ще заглъхва. Чехлите направиха почти невъзможното, като пробиха в нова модна категория, като същевременно запазиха оригиналния си дизайн. Някои детайли бяха надградени, включително нова визия и цветове. По този начин чехлите преминаха от разпознаваем ежедневен и сдържан дизайн в ежедневен шик и дори луксозна придобивка.

Зимни аксесоари – огромни шалове за идването на снега

Дънкова мидипола – как да я включите в ежедневието си

Космати дамски чанти – сред предпочитаните за зимата

2. Не носете анцузи извън дома
 
Стилистката Лия Тейлър, работила с множество звезди, казва, че 2022 година я е научила как да съчетава ежедневните и стилни дрехи в един прекрасен тоалет. Тя обича да носи клинове и спортни долнища в комбинация с токчета и блуза с пайети.
 
„Тук комфортът се среща с модата. От пандемията насам хората не искат да се отказват от удобството в името на стила и се забавляват, намирайки баланса между двете“, споделя Тейлър пред InStyle.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
пРЕЗ 2023 преди 1 година
НЯМА ПРАВИЛА, ВСИЧКО Е КАКТО ВИ СЕ ХАРЕСВА
3
0
 
0
 
! Отговори
инвестиция преди 1 година
Ванилови, ментови, ванилови, ментови..
2
0
 
3
 
! Отговори
Може ли чехлите преди 1 година
малко да почакат? Щото навън е под нулата.
1
0
 
4
 
! Отговори
Официален анцуг преди 1 година
Не носете анцузи извън дома, когато бягате в парка слагайте официално облекло, костюм и вратовръзка, така дори кварталните *** стии ще останат изненадани и няма да ви гонят.

Спонсорирани публикации