Saint Laurent представи колекцията си есен 2023 в Париж

Салма Хайек, Дуа Липа и Роузи Хънтингтън-Уайтли минаха по червения килим
2
Saint Laurent представи колекцията си есен 2023 в Париж
Getty

Антъни Вакарело представи новата си колекция за есен 2023 на Saint Laurent преди ден по време на Седмицата на модата в Париж. Дизайнерът винаги привлича звездна публика за своите дефилета и тази година не направи изключение. Катрин Деньов, Лила Мос, Зоуи Кравиц и Роузи Хънтингтън-Уайтли бяха само част от имената, които бяха в залата.

Друг присъстващ важен гост бе Дуа Липа, която избра да облече смел, изцяло черен ансамбъл, който беше като почит към Saint Laurent. Но вместо да се появи с класическата малка черна рокля на френския лейбъл, Липа избра по-неочакван моден силует – горнище с качулка.
 
В случай, че сте пропуснали, ще ви кажем, че роклите с качулки са на мода в Холивуд през последните месеци. Звезди като Джена Ортега, Оливия Уайлд и Ан Хатауей не могат да се наситят на този дизайн. Всички те са носили модели с качулки от Saint Laurent, Tom Ford и Alaia. Но Липа реши да се дистанцира от останалите звезди, като промени леко нещата. 
 
Изпълнителката облече изцяло черна визия, която включваше горна част с качулка и халтер деколте, прибрана в черни панталони. Всичко това беше покрито с дълъг кожен тренчкот. Визията бе допълнена от черен кожен колан и обувки с остър връх, а масивните златни и диамантени обеци, ефектният пръстен и черните квадратни слънчеви очила завършваха цялата картинка.
 
Що се отнася до грима, певицата заложи на опушена черна очна линия, прасковени устни и загладен кок. Другите звезди, които също впечатлиха с визията си, бяха Роузи Хънтингтън-Уайтли, Салма Хайек, Оливия Уайлд, Зоуи Кравиц и други.
 

83-годишният Иън Маккелън стана модел за Седмицата на модата в Лондон

 

Елън Помпео заведе 8-годишната си дъщеря на Седмицата на модата

 

Семейна подкрепа: Линдзи Лоън аплодира брат си Дакота и сестра си Алиана в Ню Йорк

35-годишната Роузи впечатли в обгръщаща фигурата кафява полупрозрачна рокля, докато позираше на червения килим. Моделката не се притесни да покаже повече плът, демонстрирайки черното си бельо под максироклята, като донякъде успя да се прикрие със стилно кафяво кожено яке.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
щастие преди 1 година
Като македонско сланце грей!

Спонсорирани публикации