Тренчкот, кожен панталон... Какво да носим в офиса?

Ето няколко актуални модела, които да изпробвате
21 мар 2023 22:05, Дарена Найденова
3
Тренчкот, кожен панталон... Какво да носим в офиса?
IStockphoto

Въпреки че много от нас преминаха към работа от вкъщи през последните няколко години, сега вече официално сме в етап от пандемията, когато някои работодатели изискват от служителите си поява във офиса. При част от тях тя е частична, а при други е редовна, но все пак я има. И докато идеята отново да пътувате до работа и да прекарате 8 часа в офис, заобиколени от други хора, може да не е най-приятната, има поне едно сигурно предимство в работата извън дома – възможността най-накрая да облечем по-официални тоалети.

Сигурни сме, че и вкъщи изглеждате перфектно, но не можете да отречете, че има нещо специално в това да смените домашните дрехи с дънки, панталон или красива рокля и блуза. Можете спокойно да си признаете, че малка част от вас тъгува по дните, когато сте избирали тоалет за работа, създавали сте комбинации от различни цветове и текстури, само за да получите комплимент от любимия колега или пък да предизвикате усмивка у вас всеки път, когато се погледнете в огледалото.
 
Не се безпокойте, ако сте забравили как да се обличате за офиса. Ние имаме няколко предложения, с които да ви помогнем за следващите дни, а най-хубавата част е, че най-вероятно повечето дрехи вече ги имате и няма да ви се налага да пазарувате.

Какво да носите в офиса тази пролет?
 
1. Плетена блуза и кожени панталони
 
Кожените панталони са чудесна алтернатива на класическите модели, ако работите в офис с очаквания за по-ежедневно облекло. Допълнете ги с плетена блуза и маратонки за визия, която е подходяща за работа, но е и достатъчно удобна, за да не чувствате притеснение през целия ден и пътуването до вкъщи.

2. Плетена рокля и токчета
 
Роклите в офиса са като задължително облекло поне веднъж в седмицата, особено през пролетта. Те спестяват толкова много време пред огледалото и можем да ги съчетаем с почти всякакви обувки. Ако искате малко по-официална комбинация, която да ви топли по време на променливите температури следващия сезон, ви предлагаме да облечете плетена рокля и да обуете чифт токчета. Така визията ви ще бъде едновременно женствена и класическа.
 
3. Тренчкот и дънки
 
Говорейки за класически визии, нищо не е по-класическо от комбинацията между тренчкот и дънки. И двете са изключително удобни за дългия работен ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм мъж и ако отида в офиса с рокля шефа ще ме изгони.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тренчкот, викаш, Дарена. Като в другата статия, уелнес шотове. Българският го забравят хора, които никога не са го знаели. А някои от тези дори са станали журналисти.

Спонсорирани публикации