Модни тенденции - пантофките се завръщат тази пролет

Ето с какво да ги съчетаете
25 мар 2023 19:35, Дарена Найденова
1
Модни тенденции - пантофките се завръщат тази пролет
IStockphoto

Носили сте ги, обичали сте ги и след това сте ги намразили. Определено сте имали любим чифт и може би дори все още имате такъв, някъде скрит в гардероба или под леглото. Точно така, говорим за пантофките. Харесва ви или не, точно като нашата вечно обичана макси пола, те се завръщат и няма по-добро време да се появяват отново на хоризонта от пролетта.

Когато мислите за пантофките, вероятно се сещате за тънка, крехка, набръчкана лачена кожа, която кара краката ви да се потят постоянно. Моделът, който се завръща тази пролет обаче не е такъв. Сега ще говорим по-скоро за негов по-стар, но по-готин братовчед. Помислете за качествена кожа, квадратни пръсти, панделка и може би дори каишка. Точно както сменихме някои от нашите тесни дънки за такива с прави крачоли и телефони с капаче за сензорни екрани, пантофките също претърпяха метаморфоза.
 
Ако се сетите за някой от любимите си тоалети, има голяма вероятност лесно да го съчетаете с пантофки. Не ни вярвате? По-долу сме ви събрали няколко предложения за включване на новите стари модели в пролетното ви ежедневие.
 
Пролетни обувки – как да включим пантофките във визията си
 
1. С дънки и бяла тениска
 
Наистина не можете да сбъркате с класическата комбинация от бяла тениска и дънки. В съчетание с пантофки, това е малко по-модерна визия на изпитания фаворит. Ако искате да създадете малко повече пролетно настроение, изберете чифт цветни обувки, за да се откроят на фона на останалата част от облеклото ви.
 

Пролетна мода – какво да носите, когато навън все още е студено

Пролет в офиса – какво да носите този сезон

Рокли тип риза – 4 модела, които да изпробвате

2. С минипола и дълги чорапи
 
Тази комбинация е също толкова сладка, колкото и самите пантофки. Всички готини момичета носят равните обувки с високи бели чорапи и това е чудесен начин да направите пантофките малко по-малко женствени, ако това е желанието ви. В съчетание със сако и къса тениска, това е една комбинация, която е задължителна за пролетта.

 

1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации