Според зодията: Кои съдят половинката за минали връзки?

За някои това предвещава провал за отношенията
25 мар 2023 21:50, Теодора Драгоева
15
Според зодията: Кои съдят половинката за минали връзки?
IStockphoto

Всяка връзка изисква ново начало, за да процъфти. Но някои зодии се фокусират върху миналото на партньора си повече от необходимото, въпреки че знаят колко пагубно може да бъде това.

Въпреки че да загърбиш миналото не е толкова лесно, оставянето му там, където му е мястото, е изключително важно, особено когато започвате нова любовна връзка. Докато повечето хора не се притесняват от това какъв е бил техният партньор в предишните си връзки, някои са силно фокусирани върху романтичната история на своя партньор. Всъщност те винаги дават присъди или са много любознателни, когато става дума за отминалите години на техния спътник. Тъй като често не успяват да дадат ново начало на връзката си, нездравословните мисли, които нахлуват в съзнанието им, могат дори да доведат до токсично или обидно поведение.
 
Според астрологията, има няколко зодиакални знаци, които преценяват личността на своята половинка на база на миналите ѝ връзки.
 
Везни
 
Везните се стремят упорито да поддържат баланс във връзката си, но са много любопитни и се опитват да накарат партньора си да им сподели всеки малък детайл от предишните си романтични отношения. В същото време хората от този знак са склонни да стават критични към миналото на партньора си и да оценяват поведението му от онова време по пасивно-агресивен начин, особено грешките му. Те няма да му кажат нищо директно; вместо това ще започнат да се държат странно и да му подхвърлят някои намеци и препратки към ситуацията в предишната му връзка. В резултат на това те могат да започнат да се държат като сноби и да демонстрират чувство за превъзходство.
 

Зодиакалните знаци, които често разполагат с твърде малко приятели

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия

Близнаци
 
Въпреки че Близнаците са пълни с живот и могат да създават ежедневна радост в душата ви, техният супер хаотичен ум и критична природа могат да ги превърнат в супер досадни, когато се стигне до темата за предишния ви романтичен партньор. След като научат за вашето минало, те ще започнат да ви хвърлят осъдителни погледи, дори може да използват подигравки за случилото се в по-ранни времена. Близнаците са склонни да ревнуват от миналото на партньора си и имат склонността да нараняват любимия си като неволно започнат да правят паралели между „сега“ и „преди“ и да се сравняват с бившата половинка на своя спътник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
аНОНИМЕН преди 1 година
"МЪЖКИТЕ" НОМЕРА СА ПО ГАДНИ ОТ ЖЕНСКИ, АМА КАРАЙ, СЛАБА РАКИЯ, ДА Я ПИЯТ ИЛИ ПО ТОЧНО ДА СЕ ГАРГАРЯТ
11
1
 
2
 
! Отговори
няма втори шанс преди 1 година
само предупреждават, за да не каже след години някой пак че нещо ни бил разбрал и не било точно така да мрънка
10
2
 
3
 
! Отговори
очиларка преди 1 година
за подлост и предателства се съди, останалото са женски змийски хит ринки
9
2
 
2
 
! Отговори
-1 преди 1 година
Дословно: Що се занимаваш с такива!"
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грешки стават.
7
6
 
2
 
! Отговори
Някой е написал преди 1 година
минус, дано това да е преценка за подлата постъпка на дебеланата.Бях пряк свидетел на част от разправиите и мога да потвърдя, че беше подтискащо дори за страничен зрител. Онова момче хем виновно, хем разочаровано от това, което му е наговорила дебеланата,"не съм вярвал,че е способна на такъв кypвaлък". Младото момиче хем се опитва да се защити от клеветите, хем обидена от пошлата изневяра на момчето. Ние се опитваме да загладим нещата, виж я онази каква е карикатура, пиян е бил и т.н. Не успяхме
6
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... ПРОДАВАЧКА НА БАНИЧКИ, малко по-възрастна от него. Напили го и се озовал в едно легло с продавачката. Аз я видях веднъж тази, чудя му се на акъла и на слабите задръжки на момчето. Разведената съобщила на младото момиче уж като загрижена приятелка, как се забавила в кухнята и като се върнала, що да види! После се разбра, че наговорила на момчето куп измишльотини за уж бивши любовни афери на младото момиче. Продължението беше грозно. Развали им работата, ние не успяхме да въздействаме.
5
7
 
2
 
! Отговори
Съвет към момичетата преди 1 година
Внимавайте с "приятелките". Дойде ми наум случка от не много далечното минало, когато завистлива разведена дебелана се намеси в съдбата на своя бивша състудентка, по-млада, неомъжвана, хубава и започнала добра кариера. Имаше си приятел, също хубаво момче. И когато най-наивно сподели с разведената-уж-приятелка, че майката на момчето я е одобрила за снаха, разведената намери повод да го покани на гости уж да й поправи нещо. Там била и - ако щете, вярвайте - друга гостенка, ТРЪТЛЕСТА ПРОДАВАЧКА НА
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто подробност. Да има за какво да си говорим един ден.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почти всички, които познавам се поддадоха. Мъжете са по-податливи. Има две слабости тази система. Комуникацията и времето.
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гадже от зодия "Риби" подпитваше уж като на шега.
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е това. Или ти следят комуникациите или са гобработили някой твой близък

Спонсорирани публикации