Осем предзнаменования, че ще забогатеете

Кои са знаците, че парите ще се появят в живота ви скоро
28 мар 2023 00:00, Теодора Драгоева
22
Осем предзнаменования, че ще забогатеете
Снимка: iStock

Законът за привличането не е някаква измислена практика, а е реален вселенски закон. Експертите, които се занимават с неговата същност, са убедени, че положителните мисли наистина ни носят позитивни проявления, както и обратното – негативните нагласи ни водят към отрицателни последствия. Силата на мисълта е най-важният инструмент, когато говорим за Закона за привличането.

Тези от нас, които следват този закон, вярват в нашата вродена способност да привличаме в живота си всичко, върху което се фокусираме. Ако това ви звучи непрактично, помислете, че носители на Нобелова награда, престижни учени от институции от световна класа и други са постигнали консенсус относно Вселената, а именно, че тя е материална реалност в комбинация с нематериални (духовни) закони и принципи на природата

Така че, ако законите на Вселената са неразривно свързани със съзнанието ни, то принципите, които управляват Закона за привличането, са фактически. Ние привличаме енергията около нас, както положителната, така и отрицателната.

Красивото в тази истина е, че можем да създадем живот на изобилие. Думата „изобилие“ означава различни неща за различните хора. За мнозина финансовата сигурност е един от аспектите на живота в изобилие.

В тази статия представяме 8, някои от които странни, признака, че парите ще се насочат към вас в бъдеще и Вселената ви дава знаци за това.

А ето и повече за тези предзнаменования:

1. Касичката ви е пълна

Фън Шуй - което буквално се превежда като "вятър и вода" - е древно китайско изкуство за поставяне и създаване на хармонична среда, която привлича и засилва потока на чи (жизнена сила или духовна енергия). Според Фън Шуй съхраняването/събирането на монети (например от ресто) в буркан или в касичка, сложена на видимо място във вашия дом, може да ви донесе финансово изобилие в бъдеще.

2. Птиците ви „бомбандират“

Птиците са повече създания на небето и често се облекчават докато си летят. В редки случаи някои птици се изхождат върху главата или гърба на някой нищо неподозиращ човек. По-често това се случва, когато човек се намира в парк или седи на пейка под дърво. Въпреки че, ако това ви се случи на път за работа, по-скоро ще се ядосате, приемете обаче, че това може да е предзнаменование, че ви очакват хубави неща в бъдеще. Така че, ако птичка ви се изходи върху косата, запомнете факта - късметлия сте!

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: парипредзнаменования
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може би имате голям опит.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Харесали сте си щерката на богат татко и тя е показала, че приема ухажването ви и се радва, готова е да започне връзка с вас. Оттам насетне всичко зависи от чара и убедителността ви. Ако се справиш добре, нищо чудно тъстът да ти купи "Бентли" като сватбен подарък.
12
0
 
5
 
! Отговори
В. преди 1 година
Постоянството рано или късно се отплаща. Нещо прави "щрак" и нещата потръгват Общувайте с позитивни хора.
11
2
 
8
 
! Отговори
Пълни глупости преди 1 година
Истината е че с честен труд само ще обеднеете в България на запад може са забогатеете с честен труд или поне да не ви липсва нищо ако не да забогатеете но в Бг се плащаш че работиш така се получава.Забогагяват само фирмаджиите корумпираните ченгета и ДДС измамниците
10
0
 
4
 
! Отговори
Дидо 8 преди 1 година
Не мога да повярвам. И 8те предзнаменования ги има при мен. Дори съм бременен. Аз ще стана много богат.
9
7
 
1
 
! Отговори
Намерили сте съпруг, преди 1 година
който не е научен от мaйкa си, че неговата заплата си е само за негов джоб-харчлък, а бъдещата му жена да поеме поне половината от харчовете, свързани със семейния автомобил, който той - съпругът, ще си ползва като негов личен. И че жената, ако го обича, трябва сама да се нагърби с осигуряване на облеклото му - скъпо, удобно, марково. Също така да се чувства гузна, че в работните дни той плаща от заплатата си своя обяд, ако не работи достатъчно близо до дома си или до маминка, за да се храни там
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избрали сте си булка, която обича да готви и не поръчва по телефона готова храна.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не харчите пари за излишни неща.
6
0
 
9
 
! Отговори
Редактореееее, преди 1 година
Пише се "бомбаРРРРРРРРРРРРРдират".
5
0
 
12
 
! Отговори
П преди 1 година
Пожелавам на всеки който живее в България, да бъде по-богат от богат Швейцарец. Да сбъдне мечтите си, и да помага на другите. Никога да не мисли за война, колкото и да го лъжат, че е хубава и полезна за децата. Да усети свободата, и тържествува над тиранията. Да намери съмишленици с които да изгради наново този разграден двор.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Вярвайте!!! - Кво дават? Че едни кебапчета, други 50-100 лева, трети торбики с шпек и Фафли, а тия от Възраждане?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баааахти и тъъъпата статия!!!!!!
2
0
 
7
 
! Отговори
Вярвайте!!! преди 1 година
Поканиха ме във Възраждане :)) сбогом бедност!!
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3 недоучилитО. - Тури си очилата, грешките са изписани с главни букви! Не е само Р-то. Ама, то много недоучилотО, така е.

Спонсорирани публикации