Тяло на млад мъж изплува от езеро в Перник, на Емил Боев ли е?

Роднините на 24-годишния мъж ще бъдат свикани, за да го разпознаят
Обновена: 31 мар 2023 10:37 | 30 мар 2023 23:09, Нели Христова
107
Тяло на млад мъж изплува от езеро в Перник, на Емил Боев ли е?
Снимка: Facebook

Тяло на млад мъж, най-вероятно на изчезналия преди 2 месеца Емил Боев изплува край Перник.   То е било намерено тази вечер, след като било изхвърлено на брега край пернишкия квартал “Бела вода”.

Докато не направят експертизите, не може да се каже със сигурност, че е трупът е на Боев. След това ще бъде направена аутопсия, за да се разбере причината за смъртта, казаха от МВР, цитирани от "24 часа". Роднините на 24-годишния мъж също ще бъдат свикани, за да го разпознаят.

Емил Боев бе в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала “Сурва”.

Тялото е закарано за аутопсия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Колелото на времето. преди 1 година
До НОСТРАДАМУСЗападноевропейските кръстоносци са имали една цел -унищожението на православието!Зверствата на кръстоносците в Константинопол след като успели да го превземат по време на Четвъртия кръстоносен поход продължили неспирно два месеца .
85
0
 
0
 
! Отговори
СДС преди 1 година
До ПУТИНВ Русия проблема с гласуването е решен .Путин и отвреме на време Медведев.Пък ако излезе реален опонент го черпят с новичок или го пресрещат в засада кадировци...
84
0
 
1
 
! Отговори
Жалко за момчето преди 1 година
Приятелите му и те са били пияни какво ги вините ,ако пиян реши да се разходи няма как да го откажеш освен с нокаут .Пиян край водоем винаги е проблем -особенно зимата или край висок бряг.В Камен бряг край морето където се прожежда Джулая е пълно с паметници на удавници.
83
2
 
2
 
! Отговори
ПУТИН преди 1 година
ДАЛИ ГЛАСУВАШ ЗА ПП-ДБ ИЛИ ЗА ГЕРБ - ВСЕ ТАЯ, ГЛАСУВАШ ЗА НАТО!
82
2
 
0
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
Голем праз. Ми той мъж бе. Нии мъжете в ЕС ги нямаме за нищо. Само насилници ги наричаме! Ако беше жена другояче щеше да е.
81
5
 
1
 
! Отговори
мхм преди 1 година
Млад , млад, колко да е млад ...?!
80
0
 
2
 
! Отговори
виктория преди 1 година
Трябва много да се е разгорещил или да се почерпил с нещо силно,че да влезе да се къпе в езеро на фестивала ''Сурва''!Самоубийство или нещастен случай ще остане загадка?!
79
6
 
1
 
! Отговори
до 81 преди 1 година
Първият квартал на София е Княжево. Или поне когато човек идва от Европа.
78
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не изглежда да е бил много уравновесен психически. Поне от тази снимка.
77
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми изглежда лошо момче, нека почива в мир. Оставете го на мира
76
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо винаги предполагате наркотици ? Що за хора сте, н...ещастници.
75
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очевидно е смесил алкохол със някакви стимуланти, например метамфетамин или нещо подобно. Когато е изтрезнял леко от алкохола тръгва като зомби под действието на стимулантите, върви 4-5 км и пада в язовира. Наистина много жалко за младия живот, изгубен по толкова глупав начин, но това си е НЕГОВ ИЗБОР, да се назоба със стимуланти и да се напие като... Пиян човек поне си стои на едно място не се скита като зомби. И аз съм се напивал много пъти, но не зобам нищо.
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пишат кой ще се занимава с един наркоман.Защо да няма кой - защото трябва МНОГО сериозен мотив да убиеш човек. Ако дължи пари ще му звънят поне 100-200 пъти да си ги искат, преди да го убият. Най-малкото първо ще му вземат колата, дори да е някаква барака за 2-3 хил. лв. Полицията има разпечатка на входящите повиквания от телефона му. На камерите е САМ.
73
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В групата "Да намерим Емо" още преди седмици, изразих мнение, че приятелят на Емил Боев не казва всичко и прикрива добре под шапката на "не помня нищо". И познайте - админката на групата с профилна снимка на куче, веднага ме блокира. Емо, лека ти пръст момче. Не случи на приятели, обаче.
72
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да,наистина онзи човек беше посочил голям водоем,ама нали брат му на момчето писа да не се слушат такива хора и пак не го взеха на сериозно,а вече не може да е съвпадение.
71
1
 
13
 
! Отговори
Инженер преди 1 година
Проверих случая - човекът с махалото посочва язовир Бушляк, което според картата е най-близкото езеро до квартал Бела Вода. Честно казано, знаейки от къде е тръгнал и в какво състояние е бил и аз бих предположил, че е финиширал там, но все пак е странно съвпадение. Можеше да е премръзнал някъде в околностите. Съболезнования към близките и да почива в мир момчето. Погубен млад живот, жалко.
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 71 Температурата на водата на повечето водоеми в момента е близка до тази на хладилник.Нищо,че времето е топло.Водата се стопля бавно и продължително,освен ако не е дълбоко 50см.
69
2
 
3
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До Анонимен 71 Браво патоанатоме.Само че температурата през тези месеци изобщо не беше ниска.
68
2
 
25
 
! Отговори
Инженер преди 1 година
Спомняте ли си човекът с махалото, който насочи спасителите към малкия Сашко? Същия този човек търси и Емил. Той показа на карта околностите на Перник и посочи водоем. Не знам дали това е било същото езеро или не. Но ако е - случайностите стават 2, което чисто статистически е много малко вероятно да е съвпадение.Ако е така или този човек знае нещо, което ние не знам или определено има дарба за която ние се надсмиваме.
67
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма ли да арестуват вече "главния прокурор" и неговото опг? кой си мислите, че стои зад отвличанията и зад трафика на бежанци? Бойко имаше контрола на границата, *** имаше контрола на хората. Около 100 нови служители на ДАНС ще вкарат около 300 престъпника с държавна власт

Спонсорирани публикации