Периметърът, където е открито тялото на Емил Боев, е бил обхождан многократно

Във вторник очаквали военноморски водолази, които да претърсят езерото
Обновена: 31 мар 2023 11:42 | 31 мар 2023 11:42, Нели Христова
52
Периметърът, където е открито тялото на Емил Боев, е бил обхождан многократно
Снимка: БГНЕС

Намерени са вещи и особени белези, които ни дават основание да предположим, че това е тялото на Емил Боев, заявиха по време на извънреден брифинг от Окръжната прокуратура в Перник съвместно с Областната дирекция на МВР.

Семейството на Емил Боев е било уведомено около 22:30 часа същата вечер за откритото тяло и с разрешение на наблюдаващия прокурор са имали възможност да видят и да потвърдят самоличността му.

Ще бъде извършена и ДНК експертиза, за да се потвърди със сигурност, че това е именно Емил Боев.

При първоначалния оглед, извършен на място, не са констатирани следи от насилие. Днес ще бъде извършена и аутопсия от съдебна медицина.

Районът, където е намерен трупа, е бил обхождан многократно. Той вероятно е бил потънал и чак сега е изплувал. Не е имало възможност езерото да бъде проверено, тъй като условията са били много тежки за обикновените водолази. Във вторник е трябвало да пристигнат военноморски водолази, които да претърсят езерото.

Вчера, около 18:45, лице, което се е разхождало около брега на езерото, е забелязало тялото и се е обадило на 112.

По думите на прокуратурата, тялото е било сравнително добре съхранено, тъй като езерото е било студено.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за хубавото младо момче. От снимките се вижда, че е бил със слънчев характер и добра душа. Тъжно е, че не е успял да изживее живота си. Да почива в мир.
48
38
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде стига с тоя бе, оставяйте го в блатото, поне да нахрани рибите и жабите там, та да има някаква полза от него. Приживе нещо смислено не е направил. На 25г. обикаля , пие и се надрусва само. Близките му сигурно са го снабдявали с пари за това, а сега обвиняват целия свят че не търси пропадналото им дете/брат.
47
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно им признавам на американците, има качествени криминалисти. И едно дело, може да минат 30 години, но не го изоставят. Ся, тука може да е нещастен случай, но ще го зарежат или прегледат през пръсти нашите корифеи.
46
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да прости, но този ми прилича съвсем на талибан. А знам какво говоря, щото пребивавах в Афганистан, че баща ми беше лекар там.
45
14
 
3
 
! Отговори
До Щерю... преди 1 година
...cъщо така много отровна и зловонна е миризмата от Zеления Чорап...спрете да го давате по телевизията, че дори през нея мирише, чакаме Impeachment NOW !!!
44
2
 
12
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
Обхождали са периметъра , но не и изерцето.
43
2
 
4
 
! Отговори
Бойко Шлангмайстор преди 1 година
воден басейн, бързо източва - няма проблем.
42
2
 
21
 
! Отговори
има начин един преди 1 година
През 1934г. се разпускат партиите и страната постига икономически успехи до началото на ВСВ. Точно тези партии разделят българите днес, а някои потриват доволно ръчички.
41
4
 
33
 
! Отговори
Шерлок преди 1 година
Колко пиян трябва да си, за да тръгнеш да се разхождаш из пущинака на километри от Перник при минусови температури навън? Дори градските пияници гледат да се скрият в някоя канавка или спирка и да преспят, докато изтрезнеят. Намирирсва на убийство тук.
40
4
 
17
 
! Отговори
ОБХОЖДАНО преди 1 година
ИЛИ РАЗХОДКИ СА СИ ПРАВИЛИ. СРАМ И ПОЗОР. ВЧЕРА ЖЕНА В РАЗЦВЕТА НА ЖИВОТА СИ Я РАЗКЪСАЛИ КУЧЕТА. ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ КМЕТОВЕ ПОЛИТИЦИ. РАДЕВ ПРАВИ ИСТИНСКО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. БЕЗ ПОЛИТИЧКИТЕ КРАДЕЧКИТЕ.
39
0
 
10
 
! Отговори
Перник преди 1 година
Там, където съобщават да са го намерили, няма естествено езеро. Има няколко изкуствени гьола, образувани от копаенето на въглищните мини.
38
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се е удавил сам, значи е тръгнал да ходи по леда, той се е пропукал и се е удавил. Другата версия и да е бил убит и захвърлен в езерото с привързана за тялото тежест, от разлагането на тялото след 60 дни, връзката се е изхлузила и тялото е изплувало. МВР ще заложи на първата версия - инцидент, за да не си създава допълнителна работа да разследва убийство.
37
2
 
6
 
! Отговори
Бойко Шлангмайстор преди 1 година
тоз водоем,смело претърсва само за ден!
36
0
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
МОЖЕ ДА Е БИЛ ПИЯН ДРУСАН ИЛИ ЗАМАЯН И ДУМ С КОЛАТА И БУМ В БАГАЖНИКА И АЙДЕ У ЕЗЕРОТО :D СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ СЪЩО ПОТВЪРЖДАВАТ, ЧЕ СА БИЛИ УДАРЕНИ С КОЛА И ПОСЛЕ СА СЕ ОПИТАЛИ ДА ПРИКРИЯТ СЛУЧИЛОТО СЕ!
35
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятелят му по чашка все още ли няма спомени от вечерта?
34
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пазете се хора ако искате да живеете.Особено в БГ-то.
33
0
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
В ЖИВОТА НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО ДОРИ БОГ СЕ НАМЕСВА ДА РАЗКРИЕ ИСТИНАТА! ТОЧНО ДНЕС ИМАМЕ БЛЪСНАТО ДЕТЕ И ВОДАЧА СЕ Е ОПИТАЛ ДА ПРИКРИЕ СЛУЧИЛОТО СЕ! БОГ ЯСНО КАЗВА КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ЕМИЛ БОЕВ!) 4 ЧАСА ПРЕЗ НОЩТА ДА СЕ СКИТОРИШ ПО УЛИЦИТЕ ШАНСА ДА ТЕ ПРЕГАЗЯТ Е ОГРОМЕН!
32
4
 
41
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Не е никак редно медиите в България да занимават и заливат, от сутрин до вечер, всеки ден, цялото ни общество с криминални хроники за насилия, извращения, псхо-патологии и убийства! Това е вид "отрова" за народа...
31
0
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
До До Анонимен 13/ ИМА ГООГЛЕ МАПС ЕЗЕРОТО СЕ ВИЖДА ДО КВАРТАЛ - ВЕЛА ВОДА В ПЕРНИК/ НЕ ТИ ТРЕБЕ ДА ПОЗНАВАШ ЕДИН РЕГИОН КОГАТО ИМА ГООГЛЕ МАПС ТАМ ИМА САТЕЛИТНО ИЗОБРАЖЕНИЕ НА РЕГИОНА!
30
8
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ВОДЕЩАТА ВЕРСИЯ Е, ЧЕ Е БЛЪСНАТ В ТЪМНОТО И ИЗХВЪРЛЕН В ЕЗЕРОТО НО ОТ ПОЛИЦИЯТА ЩЕ ОТРИЧАТ ДО ПОСЛЕДНО ЩОТО ДОРИ ДА ИМА СЛЕДИТЕ ПРИ АУТОПСИЯТА ЩЕ ГИ ПОКРИЯТ ТРУДНО СЕ ДОКАЗВАТ ТАКИВА УБИЙСТВА!

Спонсорирани публикации