След раздялата - Шакира със специална награда

Тя ще я получи на галавечеря на Billboard
26 апр 2023 19:33, Дарена Найденова
6
След раздялата - Шакира със специална награда
БГНЕС
Шакира определено имаше трудна 2022 година. Колумбийската суперзвезда се раздели с партньора си Жерар Пике след 11-годишна връзка. Хубавата новина в този труден период бе, че изпълнителката получи пълно попечителство над синовете им Саша и Милан, взимайки ги със себе си в Маями. Така Пике остана на хиляди километри от децата си, тъй като ще живее в Барселона заедно с новата си приятелка.
 
След няколко седмици на оплакване на връзката, Шакира реши да атакува и да напише две песни, насочени към бившия си любим и новата му изгора. Тя сравни младата Клара Чиа с часовник „Касио“ и автомобил „Туинго“, докато себе си описа като „Ролекс“ и „Ферари“. След това заяви, че Пике най-накрая е намерил човек на неговото интелектуално ниво, а самата тя се чувства много по-добре след раздялата.
 
Песните счупиха няколко музикални рекорда, като дадоха началото на една по-обещаваща година. След като вече се премести в Маями и започна нов живот с децата си, Шакира може да се готви за получаването на престижна награда.
 
На 7 май ще се проведе първата в историята галавечер „Латино дами в музиката“ на Billboard, известна още като Mujeres Latinas in la Musica. Според официалното описание, вечерта ще почете латиноамериканските изпълнителки, продуцентки и създателки на музика, които активно работят за позитивни промени, осигуряване на възможности и полово равенство в музикалната индустрия.
 

Жерар Пике след раздялата с Шакира: Искам да остана верен на себе си

Шакира печели фенове с песните си срещу Пике, но как те влияят на футболиста?

Шакира за трудната година след раздялата с Пике: Трябваше да се справям с много гадости 

Шакира, която е в професионалния бизнес от тийнейджърските си години, ще получи специалната награда „Жена на годината“. Тя е напълно заслужила отличието заради своите 11 студийни албума и няколко латино „Грами“ в автобиографията си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Голем грузгавел бро!
2
0
 
3
 
! Отговори
Супер Селтак преди 11 месеца
Епа убАва си е сега, няма спор.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ето това наистина е футбУлна драма.

Спонсорирани публикации