Шварценегер и неговите 7 съвета за успешен живот

Звездата пуска мотивационната си книга през октомври
10 май 2023 00:00, Иванка Гъркова
14
Шварценегер и неговите 7 съвета за успешен живот
Снимка: Getty

Арнолд Шварценегер дава на феновете си няколко съвета за успешен живот чрез новата си книга. След като в началото на годината той потвърди, че я пише, наскоро обяви и датата, в която ще я пусне на пазара. Но ако сте нетърпеливи да видите мотивационното четиво, трябва да почакате.

Be Useful: Seven Tools for Life е заглавието, което ще е в книжарниците на 10 октомври. В него холивудската звезда споделя своите основни правила за по-смислено съществуване.

В профила си в Instagram Шварценегер показа как ще изглежда корицата на книгата и в кратко видео сподели какво да очакват хората от нея. Там той разказва за житейските уроци, които е научил и иска да предаде на хората.

Само за няколко часа постът на 75-годишният Арнолд събра над 87 хиляди харесвания и безброй запитвания за това къде може да се намери книгата.

„Бъди полезен, Арнолд!“
Тези думи чувал той от баща си често. След като много хора го търсели за съвети и после споделяли колко са им помогнали, той решил, че е време да сподели опита си със света.

„Най-накрая се убедих, че трябва да седна и да напиша книга за моята философия. По този начин моите инструменти могат да бъдат полезни за всички“, обяснява той в клипа си, държейки книгата в едната си ръка.

Бившият губернатор си партнира с Penguin Press, за да може неговия труд да достигне и да мотивира повече хора.

Прочетете цялата статия в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Шварценегер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
Бг преди 11 месеца
Абе тоя проходимец ли ще ни учи, слуга на демократите-сатанисти уличен и разрушил брака си с прелюбодейство, любител на блъфа и блуда,къде остана твоя мистър Олимпия-умраха братя Уидър и Винс Макмеон го превърна в тъпо шоу със 30-год.закъснение. Неговите уроци блъфирай-лъжи и мажи. Някакъв вавилонски сатрап и *** !
9
2
 
2
 
! Отговори
Битото куче преди 11 месеца
Тук арни ще е беднякТакива в социалистическа България не виреят
8
4
 
6
 
! Отговори
Всяка проститутка преди 11 месеца
Писател .!. Заради това са умрели хиляди малки химици и още стотици хиляди се влачат натровени и осекатени за цял живот! Важното химията да върви !
7
4
 
15
 
! Отговори
z-rock преди 11 месеца
Този човек стигна от бедно австрийско селянче, до губернатор на най-големия щат в Америка, отделно безброй филмови роли, обаче, както се оказва не може да се сравнява с "пруеспелите" коментиращи в тоя сайт!!
6
7
 
8
 
! Отговори
Прост укропитек преди 11 месеца
Арнолд ако се беше родил в България щеше да е просто Арнолд ци..га..нчето от Аксаково.Ето и моите 3 съвета към него.Яйцу цвайнцу дрън
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
При нас най-малко ефективно е това, което той определя като "директна комуникация". Чрез такова контактуване в най-добрия случай можеш да си изградиш някаква лична представа за някого, но не винаги тя може да ти е полезна. Тук някой трябва предварително да е ходатайствал за теб. Ако никой не го е направил, директно те питат "Кой те праща?"
4
4
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 11 месеца
Че какво друго да очакваш от син на милиционер, пък бил той и австрийски.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Осмият съвет: направете поне един извънбрачен син на прислужницата.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кой му е писал книгата! Щото тоя е по *** и от Ицата Стоичков.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какво значение има, ако е бил полезен?