Опозицията в РСМ финансирана от Орце Камчев

За това признава Мицкоски
23 юли 2023 14:25, Росен Стойчев
29
Опозицията в РСМ финансирана от Орце Камчев
Снимка: БГНЕС/EPA

Ръководителят на македонската опозиция признава, че е бил подкрепян от Орце Камчев, съобщи БГНЕС.

Камчев попадна в списъците на САЩ. Обвиняван е в даване на подкуп, подриване на съда и действия за оспорване на стабилността на Западните Балкани.

Още по темата


Камчев беше осъден за финансови злоупотреби пред три години. Смята се, че той извършва такива от две десетилетия.

Някои смятат, че той работи за спиране на европейското присъединяване на Северна Македония. Пред две години излезе запис, в който Християн Мицкоски признава, че Камчев е виден спонсор на неговата група.

Твърди се, че в определен период е плащал всички сметки на партията. Мицкоски отказва да даде подкрепа за реализирането на конституционните промени в страната.

Това спира събирането на широко мнозинство и европейското присъединяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
Юдеожертви на Хитлер преди 9 месеца
Алберт Айнщайн е възпитаник на Римокатолическо училище но се отказал от Папата за да приеме Православното Християнство то ест суперизвестна история с нищо ново...............Оня другия ортака Православен Християнин на Алберт Айнщайн: ЗИГМУНД ФРОЙД е загадката......Според Зигмунд Фройд сънародниците му Първо се кланяли на ОГЪНЯ(Прометей) и НЕ са богоизбрани а ги прочули Веспасиан и Тит,намеква че в Римската империя щастието за Юдеоевреите било нещастие за Християните и обратното
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Груюски Мицко и Канчев са в една партия и зимат евро от ЕНП заедно с ГЕРБ и СДС.
26
1
 
2
 
! Отговори
Бар Кохба е Читавия преди 9 месеца
Соломон Паси Големият му ШЕФ АЛ КАПОНЕ да му подарява от Римските СКЛУПТОРИ за промиване на мозъци на поробеното население и да си я слага в половия Храм от където с Вежди Рашидов да унищожават Християнството и Християните из всичките паралелни космоси и вселенки
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ха дано дойде Видов ден за всички престъпници, заедно с този и Баце. Господ да раздаде справедливост най-сетне.
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ВМРО ДПМНЕ е Българска Партия!!!
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Напишете в Гугъл и ще се убедите че Орце Камчев е почетен гражданин на България и е предложен за почетен Консул на България в Македония.Правете си изводите кой мъти водата на Балканите и това е само и единствено България!!!Кой и плаща е ясно и това е Путинска Русия.
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Освен че е Български Гражданин Македонеца Орце Камчев е един от най-големите бизнисмени на Балнаните. България щеше да го прави почетен консул на България в Македония.Той е в затвора в Македония и е в списъка Магнитски.Притежава доста бизнес в България и придобива БГ гражданство по време на Бойко Борисов и Каракачанов.Забогатява на сметка на Македонските граждани.Бившия премиер-Груевски в Македония му продава на безценица държавни имоти и той ги продава на всиоки цени след това.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Орце Камчев е близък на Бойко Борисов ,Каракачанов и Джамбаски.Той става почетен Български Гражданин по време тяхното управление.Правете си изводите сами. Щеше да става почетен консул на България в Македония. Зоран Заев го вкара в затвора.Сега подкрепя ВМРО ДПМНЕ.Той е един от най-богатоте хора на Блканския Полуостров .Той все още е в затовра.Един от най-големите инвеститори в България.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Орце Камчев е почетен гражданин на България. Само за ваша информация. Нищо повече. Той има огормен бизнес в България. Освен това щеше да бъде почетен консул на България в Македония,но това беше спряно понеже влезна в затвора в Македония!!!!
19
1
 
1
 
! Отговори
Дания преди 9 месеца
Цитирам по памет дебата::"Аз Доналд Тръмп съм ТУРЦИЯ а ти Хилъри Клинтън си ВРАГ на Турция"........Цитирам го по памет Новия им турски вожд :"Аз Реджеп Тайип Ердоган съм Адолф Хитлер на по-тъмнокожите и ще разкатая по-белите турци"................Крайният резултат от расисткия червен футбол е че от 1989 до 2023 ИМА над 100 000 избити бели англичани(англоезични) от РАСИСТКИ подбуди част от тях жестоко ЛИНЧУВАНИ и нито един турчин убит от РАСИСТКИ подбуди за същия период
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хъхъ, я пак този Орце да не е някой копейкаджия като нашите на Кремълска / Сръбска хранилка ?Сценария е ясен, без тоягата московските *** няма да си махнат пипалата от региона ..
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дългата ръка на САЩ има пръст навсякъде. ТЕ имат интерес РСМ да е е ЕС, което е всъщност под техен контрол и правят всичко възможно да ги вкарат.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Песен за ушите е да чувам как титовистите скопияни се самозакопават от яд и омраза към бившата си родина България
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А Орце е приятел номер едно на банкянската селищна система.
14
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
РУСКИЯТ ЕЗИК СЕ Е ПОЯВИЛ КОГАТО МОНГОЛИТЕ СЕ ОПИТВАЛИ ДА УЧАТ БЪЛГАРСКИ
13
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЗАТОВА ЛИ ОРЦЕ КАМЧЕВ ИМА БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ? БЪЛГАРСКИТЕ ЛЪЖИ СА ОТВРАТИТЕЛНИ БЪЛГАРИТЕ ЛЪЖАТ КАТО МАГИСТРАЛНИ ЖРИЦИ.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Виж ти, патреотарите осигуриха още един българин за списъка Магнитски! Кога най-сетне ще започне проверка и отнемане на гражданство на откровените антибългари? Какво впечатление оставя този факт е редовия рсмакедонец? Кой ще влезе в затвора от наша страна за такива провали?
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много ясно, че подкрепяните от Русия престъпници и бивши комунисти ще работят срещу европейската интеграция на Македония. Страхът ми е, че македонците ще го проумеят, ще влязат в ЕС и ще започнат да се развиват по-добре от нас. Тук имаме за президент виден прокремълски клакьор, а кръга подкрепящ го са богати подръжници на варварския режим в Азия. Ако тези надделеят, заедно с Възраждане ще се махна завинаги и ще си изгоря паспорта . Ще стане ясно, че тук нещата няма да станат. Засега има надежда.
10
0
 
7
 
! Отговори
До Гошо...Тъпото преди 9 месеца
Явно ситъпото щото си писал пълниглупости. Местен рсмшебек е тоя.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Украинският сценарий .....