5 знака, че партньорът ви изневерява

Крие телефона си
45
5 знака, че партньорът ви изневерява
Снимка: Istock

Изневярата може да бъде прикривана много дълго. Но ако сте по-наблюдателни и се вгледате в някои съмнителни сигнали, които езикът на тялото издава, може да разпознаете изневярата.

Поведението издава подобни скрити действия, защото езикът на тялото рядко лъже. Колкото и добре да се владее човек, колкото и умело да контролира това, което прави, казва и как се отнася в различните ситуации, някои малки сигнали се прокрадват и подсказват за този сериозен проблем за всяка връзка.

Кои са сигналите за изневяра, които езикът на тялото издава?

Нервност, когато говорите за връзката или за изневери

Темата на разговор може да предизвика реакция у партньора ви. Ако е деликатна, свързана с връзката, с отношенията ви или хипотетично се заговори за изневяра между вас или в компанията на приятели, а той започне да се изнервя, това е лош сигнал.

Сменя темата

Ако говорите за нещо, което изведнъж кара партньора ви да смени темата, това е подозрителен сигнал. Ако например изневерява с жена, която познавате и стане дума за нея, той рязко се опитва да смени темата и да отклони вниманието ви, може ви има тайна връзка с нея.

Крие телефона си

Когато човек има комуникация, която никой не бива да вижда, особено половинката му, той се опитва всячески да скрие това. Сложил е пароли, които не знаете. Настроил е екрана на телефона така, че да не показва предварителен изглед на съобщенията, които получава. Държи телефона си винаги в ръце или в джоба си, дори в тоалетната. Всичко това издава желание за прикриване на всяка цена.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: любовизневяраинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
12
 
! Отговори
Бочо преди 7 месеца
Жените имат нюх, но ето няколко съвета: 1. Не комуникирайте по чат апликации 2. Правете срещите в AirBnB и то на различни места 3. Не идвайте заедно в апартамента 4. Не се парфюмирайте преди и след. Същото важи и за сайд чик-а 5. Къпете се след, но без да си миете косата 6. Правете срещите в работно време, демек тръгнете си 1-2 часа по-рано от работа, 7. Отделяйте 10ина минути да прегледате хубаво за косми по дрехите и по вас. 8. Не се срещайте повече от веднъж седмично. Приятно изневеряване.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Познавам някой, който ми рови в телефона и компютъра, да обработва приятели, колеги и познати.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да се рови в телефона на някого за да видиш колко пари е изхарчил за нови лозя не е ок, абе изобщо не е ок да се рови. Ако някой го прави да бега на психолог.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вече не се смее!
5
3
 
12
 
! Отговори
Айлединова преди 7 месеца
До Айлединов Пълвите три години не се усещах, но в следващите 12 ти сложих такива рога, че вратът ти заякна като на щангист, за да си държиш главата изправена. И знаеш ли кое е най-хубавото? Аз ще продължавам да мога дълго след като ти си грохнал, скъпи.
4
2
 
7
 
! Отговори
Практичен преди 7 месеца
Какви са знаците, които показват, че жената изневерява?
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Компенсира непълноценност като се скрито се мотивира със странична връзка ,
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Емоционалната изневяра брои ли се? Всичко изброено го правя. Освен това ходя на лозето винаги сам. Предлагам на дъскичката да дойде но все не иска. Хиля се докато пиша сега.
1
8
 
10
 
! Отговори
Айлединов преди 7 месеца
Аз на моята от 15 години й изневерявам и не се е усетила досега:)))

Спонсорирани публикации