Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат

Украйна трябваше да сключи мир с Русия преди година
20 фев 2024 12:33, Петър Бойчев
263
Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат
Снимка БГНЕС

Политическите позиции на Киев на фона на военните неуспехи отслабват всеки ден, украинското ръководство е трябвало да сключи мир с Русия преди година, когато все още съществуваше такава възможност. Тази гледна точка изрази американският инженер и предприемач Илон Мъск на страницата си в социалната си мрежа X.

Според него по един или друг начин ще се стигне до мирно уреждане.

И единственият въпрос е колко още хора ще умрат, преди да се приеме реалният факт, че Крим и редица други бивши територии на Украйна вече принадлежат на Русия.

"Мирното споразумение трябваше да бъде сключено преди година. Оттогава хиляди момчета са загинали напразно, а позицията на Украйна става все по-слаба всеки ден“, се казва в съобщението.

Така Мъск коментира публикация, в която се говори за необходимостта от прекратяване на огъня и началото на мирни преговори между Русия и Украйна. Милиардерът се съгласи с автора на публикацията, че Киев вече е загубил "и нищо няма да промени това“, дори 60 милиарда долара от Съединените щати няма да помогнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още по темата: мирУкрайнаСАЩМъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще помогнат само на няколко политика да увеличат аварите си.
222
17
 
2
 
! Отговори
Исторически правила преди 5 месеца
1 Никога диктатор не е постигал целите си!2 Почти винаги големите войните завършват на територията на агресора!Мъск има нужда малко да слезе на Земята.
221
0
 
0
 
! Отговори
ссс преди 5 месеца
В кой век живеем... много е зле положението... направо трагично
220
14
 
3
 
! Отговори
Ученика преди 5 месеца
Мъск е получил 2 милиарда долара подарък от Путин
219
2
 
13
 
! Отговори
до 207 преди 5 месеца
Човека е южноафриканец, умни хора, измислили са апартеида - от английската дума апарт - демек отделно, пазели са белите хора разделени от черните, имало е тоалетни за бели и черни, квартали за бели и черни, работа за бели и черни и т.н. После някой американски празноглавец е измислил равенството, затова сега ЮАР че и щатите са западащи държави.
218
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хенри Кисинджър го каза преди години, когато беше жив - мир ще има само когато Украйна се съгласи да се раздели с територии. Пак ще стане така но след години на мизерии и много отнети човешки животи. Който нама нищо на горния етаж си учи уроците по трудния начин.
217
0
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Мъск си пази сателитите.
216
0
 
14
 
! Отговори
БГ преди 5 месеца
Правилно казал човека
215
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Христо - В луддницата на такива статистики ли ви учат?
214
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Човека е много интелигентен за американец! -----///------ Толкова е интелигентен, че собственият му син се отрече от него и си смени пола. Русоробите отначало го плюеха, че помага на Украйна, а като обърна плочата, почнаха да ли жът където са плюли.
213
4
 
35
 
! Отговори
Мисирка от НОВА преди 5 месеца
Ние такива слуги на Путин няма да слушаме.Имаме си демократи като Монката Паси,спиртосания Евгени Дайнов,Елена Поптодорова,Делян Пеевски и много други умни,краси и честно успели.Какво да гледам някакъв неудачник като Мъск
212
4
 
27
 
! Отговори
НАТО значи смърт преди 5 месеца
Спрете военните доставки и започнете мирни преговори, сатанисти!!!
211
0
 
10
 
! Отговори
SmO преди 5 месеца
Не Става само с пари,трябват и *** да се самоубиват, а те привършват.
210
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще помогнат да ги бомбят още 1-2г. Мислите ли че мира ще е дълготраен? Ако не Украйна то Путин пак ще продължи след 1-2г мир, както не се спря и след 2014г. Той има имперски амбиции и мир скоро няма да има.
209
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не знам само копейките какво ги интересува какво ще стане с едните или другите като те пак ще останат бедни и простти.
208
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До въпрос какво стана.... Стана фустана на Стана това стана.
207
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До въпрос. Стана фустана на Стана това стана.
206
9
 
25
 
! Отговори
тоти преди 5 месеца
Хаде Зелееее...време е да капитолираш и да примеш всички условия че ще загубиш цялата си държава заради ината и самовлюбието!!!САЩЕжропа и да я остажи насред пустото,за да няма ход на никаде!!1 Германия,Франция фалират и скоро ще се разпадне целиш ЕС !!!
205
17
 
4
 
! Отговори
Крундел преди 5 месеца
50-те милиарда, които изведнъж намери, след като от туитър щяха да го съдят в момента говорят, точно така, както копейките говорят от кремльб0товете, разликата е само порядъка....
204
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Интересно е да четеш,как разсъждава мнозинството.Над 40г.работя във военното производство, отделно бях в секретно поделение в най-размирните световни години.Знам,че реализацията е ОСНОВНА цел на този отрасъл.Войната ще свърши,когато МАКСИМАЛНО се употребят оръжията в резерв и МАКСИМАЛНО се изхарчат парите,предвидени за ново въоръжаване.Всичко е БИЗНЕС,загубата на човешки ресурси е само статистика.

Спонсорирани публикации