Веселин Марешки разчувства българите в чужбина с обръщението си към тях

Сънародниците ни зад граница изпращат пожелания за успех в неделя
Обновена: 3 ное 2016 13:41 | 3 ное 2016 13:40,
11
Веселин Марешки разчувства българите в чужбина с обръщението си към тях

Многобройни емоционални коментари в социалните мрежи последваха публикуването на специалното обръщение на независимия кандидат за президент Веселин Марешки към българите в чужбина. Чрез него той се обърна към с тях с призив да го подкрепят, ако милеят за Родината си и искат по-добро бъдеще за близките си тук.

Нашите сънародници активно споделят текста в групите си във Фейсбук и изпращат пожелания за успех в неделя.

Атанас Караилиев пише: "Г-н Марешки, Вие сте доказали, че помагате на хората и искате да извадите от батака милата ни Родина. Но за съжаление българинът не е дорасъл да разбере това, което мислите и искате да правите. Злобата и страстите партийни останаха в България. Поздрави от Германия, късмет и дано има здравомислещи избиратели".

Мария Атанасова от Австрия коментира: "Страхотно обръщение към хората зад граница!". Йорданка Олег Димитрова: "Много хубава реч, браво!", Ибрахим Гавазов е категоричен: "За Вас гласувам". Иван Иванов пише: "Браво, Марешки! Добър или лош, си единствената алтернатива".

Росица Бонева от Чехия казва: "Желая ви успех на изборите! Имате право за всичко, което сте казали за нас- емигрантите". Румяна Донева допълва: "Трябва да се даде шанс на ново лице. Стига с тези вечни стари муцуни, самоизбиращи се. Народът се умори  и ще гласува за него, защото е глътка надежда да се размести нещо в политическото пространство."

Това са само част от десетките мнения, изразени във форумите на българите зад граница. "Благодаря на всички наши сънародници в чужбина, които разбраха моето обръщение към тях и ще ме подкрепят. Няма да ги предам", заяви Веселин Марешки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
защо марешки увеличи цената на лекарствата в неговите аптеки и точувствително сега ходя по другите аптеки тои не е за политик а забизнесмен много е нервен и емоционален
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩОМ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ГОЛЯМ БИЗНЕС, КОЛКО МУ Е И МАЛКА БЪЛГАРИЯ!
6
0
 
5
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Някой все пак трябва да положи началото на промените, ако искаме България да просъществува.Мисля че той може да го направи за разлика от КОЙ.Пътят му ще е труден , но не е невъзможен. Да му дадем шанс. Иначе още четири години ще сме свидетели на безумното управление и грабежа на Герберите.Вече търпение и сили не ни останаха от безкрайните идиотщини и простотии на сега управляващите.
5
6
 
15
 
! Отговори
Подкрепям Марешки преди 7 години
Той наистина прави нещо за народа, колкото е по силите му.Вярно е, че и той има полза - при него идват повече клиенти, след като им продава по-евтино гориво и по-евтини лекарства. Но и народът има сметка да купува от него и спестява пари!А за това, че направи сечено на хищните картели - едно голямо БРАВО !!!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Емигрант съмЦървул
3
10
 
8
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Сега потърсих и намерих обръщението на Марешки. Добре му се е получило честно казано. Не, няма да гласувам за него, но... признавам- добро е!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който и да дойде, каквито и намерения да има, ако хората си карат по старому всичко ще си е същото. Кой каквото можа окраде от тази държава. При толкова мигранти и цветни субекти натрапени ни от миналото, едва ли нещо може да се промени.
1
8
 
15
 
! Отговори
Емигрант съм преди 7 години
Освен,някоя хубавица да ме хване за членносителя ,никойнеможе да ме разчуства с политика и чалъми!!!