Червен генерал – президент? Абсурд, отсече Москов

Резултатът на Марешки е причина политиците да се освестят
6 ное 2016 21:52,
104
Червен генерал – президент? Абсурд, отсече Москов
Снимка: БТА, архив

"Допуснати бяха хората, които днес излъчват кандидатрура на Румен Радев, да бъдат на власт. Днес е моментът, в който всеки лидер на десницата е на този фронт - от страната на Радев или от страната на ЕНП. Няма място за средно положение. Червен генерал президент на държавата - не допускам такава възможност!", категоричен бе здравният министър Петър Москов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Още по темата

"Фактът, че г-н Марешки има такъв резултат, е причина да се освестим, че залогът е политическото бъдеще на България. Обидно е Марешки да бъде пред кандидата на Реформаторския блок. Ако от едната страна са ГЕРБ и РБ, а от другата са БСП и ДПС - мачът е Х. Всеки гражданин трябва да заеме позиция. Десницата трябва да бъде единна", каза още министър Москов.

Запитан за предстоящия балотаж членът на РБ посочи, че не подкрепя ГЕРБ, а Реформаторския блок. "РБ е една от партиите в коалцияита, която управлява България. Мога да споря с всеки, който твърди, че може да има по-добро управление от това", настоя той.

"Разговорът е - оставаме ли в ЕС и НАТО или отиваме към рязко насочване към Путин?! Ген. Радев беше кандидатура на Георги Първанов. На мен не ми е приятно, че кандидатът на БСП е най-малкото равен, с който и да е друг кандидат в държавата", добави министър Москов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.