"Маркет линкс": Половин процент разлика между Радев и Цачева

Гласувалите за референдума стигат 49%, за президент – над 54%
6 ное 2016 20:44,
4
"Маркет линкс": Половин процент разлика между Радев и Цачева
Снимка: архив, Bulphoto

24,03% са гласували за издигнатия от инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат за президент ген. Румен Радев, а 23,46% - за кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева. Това сочат резултатите от екзитпола на агенция "Маркет линкс", съобщи BTV.

Още по темата
Очаквано, двамата отиват на балотаж другата седмица.

13,66% от вота днес е спечелил кандидатът на Обединените патриоти Красимир Каракачанов, а 10,23% взима бизнесменът Веселин Марешки, сочат данните на агенция "Маркет линкс" от екзитпол към 19:30 ч. поръчан и финансирано от телевизията.

За кандидата на реформаторите Трайчо Трайков са гласували 6,98%, a за подкрепения от ДПС Пламен Орешарски - 6,03%.

Опцията "Не подкрепям никого" са избрали 5,5% Избирателната активност е 54,15%.

Избирателната активност при референдума е 49%. Tака резултатът му е на границата да има задължителна сила. За момента около 200 хил. гласа не достигат за това.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бъчи МВР ЛинксНе ги разбираш тия работи, момче! Не си запознат с математиката, със спекулациите...И с "морковчето" пред кончето. Тук държавна поръчица закачат, там европейски проект люлеят, по-натам -тлъсто теренче за застрояване от малокултурни строители, дето от исторически площад на пъпа на София правят площад "Бунар", още по-натам - концесийка за 30-40 години и хоп- 0,5 или дори 0,1 % по-високо от генерала, когото подсъзнателно ни внушават като "червен". Ама то значи - техен човек!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Крайно време е! А утре гледай, как ще галопира Цуцка, когато почнат да идват резултатите от САЩ, от Франс, Испания, от шведите, ехе-е, колко шведи имаме там. А ония "българи" от САЩ - ми те си пазят коматчето - ще гласуват за Цуци, "връзката" е ясна. Дреме им на тях, ние какво правим тук с пенсии от 200 лв., с пръстовите отпечатъци и задължителен телефон в асансьора, с дрането от Топлофикация, с нечувания диктат, за тях е важно, че им е топло и сито, а ние за тях сме "мрънкачи"!
2
0
 
8
 
! Отговори
Бъчи МВР Линкс преди 7 години
Цял ден Радев води с 4% и за 1 час станаха равни с Цачева и вярно ли Цветанов е оттеглил полицията от секциите след 18;00 часа в Пловдив,София,Перник и други градове за да се манипулира вота?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Cvuki se zadeistva