Слави за резултата: Чудовищна манипулация!

От ЦИК не смятали бюлетините за референдума, които били в урните без плик
8 ное 2016 15:14,
423
Слави за резултата: Чудовищна манипулация!
Снимка: архив, Bulphoto

Централната избирателна комисия е извършила чудовищна манипулация с гласуването за референдума, твърди в открито писмо до медиите Слави Трифонов, който инициира допитването.

Според шоумена общият брой на гласувалите на референдума е 3 501 220. Това е повече от изискуемите 3 500 585 гласа, които правят решенията от референдума за задължителни.

Още по темата

"Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона", категоричен е шоуменът.

Според него от ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик.

"Но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност", обелязва той и пресмята, че така всички бюлетини са 3 501 220.

Слави Трифонов допълва, че много българи не са успели да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора в чужбина.

"ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума", пише той и завършва:

"Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата - политическата класа и техните слуги!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


423
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
66
 
20
 
! Отговори
Константин преди 7 години
Защо тази статия е свалена от главната страница ?
349
63
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Залогът е кокалчето, което сте захапилииии. А стабилност в страната няма от много време благодарение на ГЕРБ!!!Не се ли усещате колко сте жалки с тези опити да внушите някакви апокалиптични картини ако не сте на власт и по този начин още повече отвращавате хората!
348
65
 
19
 
! Отговори
Tablo bez procenti преди 7 години
Kolko broiki hora sa glasuvali za prezident?Kolko broiki hora s glasuvali za referendum?Kolkl broiki hora sa ot novite bg grajdani, proizvedeni ot M. Popova?:-)
347
65
 
17
 
! Отговори
Rez преди 7 години
Balotage na referenduma?!
346
3
 
89
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
АМИ , ТУРЕТЕ СЛАВИ ЗА ЦАР----ТОЙ ШЕ ВИ ОПРАВИ ЗА ....3-ДНИ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААЕГАТИ , ЗАБЛУДИТЕ...!
345
57
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЪДИ ГИ СЛАВИ - РАСТИТЕ НАЙ-МНОГО се страхуват от СЪД.
344
10
 
93
 
! Отговори
йаБ йуХ преди 7 години
слави да го ду-ха!
343
60
 
35
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Аз отидох да гласувам в 9:30. Всички гласували преди мен не се бяха разписали на протокола за референдума, защото председателката на комисията каза, "ЧЕ НЕ ЗНАЕЛА", че има два списъка!!!Една от гласуващите й каза да провери и тя го извади из под списъка за президентските избори!!!Не знам дали е умишлено или не. Може просто да не е знаела. Но това е факт!
342
61
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази сутрин председателя на ЦИК по тв не даде никакво смислено обяснение как се броят гласове.Пълна демонстрация на арогантност неглижиране на доказателства за гафове.
341
68
 
33
 
! Отговори
БОЛГЪ преди 7 години
беше каквото беше!!! политическата класа показа официално отношението си към РАЯТА...Най-накрая излязоха открито,срещу и против суверена - истнския управник българския целокупен НАРОД... време е за сбиране на ОПЪЛЧЕНИЕ срещу народния душманин отново... и по турско така не е било и през комунизма не е било но нали сега е демокрация и дали ДЕМОС-а управлява или демона стана ясно вече...
340
72
 
38
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Г-н Трифонов, смятате ли, че ще Ви разрешат да им дръпнете черджето под краката, да ги лишите от пари, коли и доживотно участие в парламента. Те ако трябва ще "загубят" чувалите от 100секции но няма да покажат истинския резултат. Жалко но такава е истината, но това все пак е победа - референдума трябва да влезе в парламента и тогава да ги видим тези мишоци какво ще правят.
339
66
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩО БЮЛЕТИНИТЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ СЕ ПОСТАВЯХА В ПЛИКОВЕ,КОИТО ОСТАВАХА ОТВОРЕНИНА ВЪПРОСЪТ МИ ОТГОВОРИХА,ЧЕ ТАКИВА СА ПРАВИЛАТА!ПИТАМ СЕ:НЕ Е ЛИ ТРИК ЗА ИЗМАМА И ЗА ТОВА ДА СА ЛИПСВАЛИ ПЛИКОВЕТЕ НА МНОГО ОТ БЮЛЕТИНИТЕ,КОИТО СЕ СЧИТАТ НЕВАЛИДНИ,ПОРАДИ КОЕТО!КАКТО СА ЛИПСВАЛИ КАМЕРИ ЗА ДОКУМЕНТИРАНЕ НА ГЛАСУВАНЕТО,ТАКА СА ЛИПСВАЛИ И ПРИ ЕВЕНТУАЛНО ИЗВАЖДАНЕ НА БЮЛЕТИНИ ОТ ПЛИКОВЕТЕ ИМ И СЪОТВЕТНО ОТЧИТАНИ ЗА НЕВАЛИДНИ!НИМА ЗА ПЪРВИ ПЪТ СМЕ ЛЪГАНИ?!СЪДЕБНО ДЕЛО ИЗВЪН БГ Е ИЗХОДЪТ!ОПРОПАСТИХА НАРОДА!
338
18
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТУК ИЗЧЕЗВАТ ЛИ КОМЕНТАРИ?!
337
66
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията вече е свалена от главна страница но все пак ще го напиша. Хора, тук няма значение харесвате или не Слави. Говорим за 3.5млн. гласа. И тях ли не харесвате? Това са гласовете на вашите приятели, съседи, роднини и близки. Това по официалната статистика е всеки 2ри българин, а по неофициалната, много повече, защото не сме повече от 5.5 млн души. Това са ужасно много гласове. ЦИК нямат право да се подиграват с тях, политиците ако имаха чест, щяха да приемат решението на народа дори и така.
336
68
 
49
 
! Отговори
патриот преди 7 години
До всички ***, които оплюват Слави- а бе хора осъзнайте се бе, спрете с тази омраза и с този манталитет''не е важно аз да съм добре, важно е на комшията да му е зле''.Този човек, заедно с екипа си направи толкова много, събуди народа и повдигна самочувствието ни! Не ви ли омръзна да ви крадат, лъжат, колят и изнасилват? Не искате ли по-нормален живот? Не искате ли всички виновници за това положение да влязат в затвора?Вдигайте си задниците и пред парламента! Революция! Да живее България!
335
3
 
87
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Много хубава обеца се мъдри на снимката,ц,ц.
334
6
 
34
 
! Отговори
Аз преди 7 години
ОСТАВКА!!!
333
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквите са специалисги по фалшификациите.
332
1
 
37
 
! Отговори
s.e.x. преди 7 години
САМО ПОМИСЛЕТЕ АКО ИМА КАК,3 дни преди изборите от ЦИК решават да вуведат пликове за референдума а за президентските не трябва ,също и да махнат ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО за да могат да си правят схемите капиш
331
5
 
18
 
! Отговори
s.e.x. преди 7 години
и на тоя с минуса пожеланието за политиците да му се случи