БСП със самочувствие: Първа сила сме в София!

Столичният лидер предупреди: Врагът ни е готов на всичко
12 фев 2017 10:49,
226
БСП със самочувствие: Първа сила сме в София!
Снимка: архив "Булфото"

БСП демонстрира самочувствие и се видя за първи път като лидер в някогашна синя София.

"БСП е със самочувствието на първа политическа сила в София и това се случва за първи път в столицата", каза лидерът на софийската организация Калоян Паргов по време на заседание на Градската конференция на организацията.

Той се обърна към съпартийците си, че ги чака много работа и ги предупреди да се тежки и "по-особени" избори.

Това било така, защото след проведените в края на миналата година президентски избори сега очакванията към социалистите са повече. Освен това било много възможно предстоящите парламентарни избори да са последните по пропорционалната избирателна система.

"Пред нас стоят важни задачи да съумеем да се докажем като единна и организирана сила, която гледа към бъдещето", каза Паргов, цитиран от "Фокус".

Според него изборите ще са тест за партиите и политиците.

"Изборите ще се проведат в една силно напрегната и неясна геополитическа среда, която ще влияе пряко на обществените нагласи у нас. Засилват се очакванията на всички български граждани за една по-отговорна и безкомпромисна политика в защита на националните интереси", каза той.

Паргов предупреди хората си, че срещу тях стои противник, който макар и разколебан и отслабен, ще направи всичко и на всяка цена да запази властта.

Според председателя на ГС на БСП – София партията ще получава и традиционните удари в гръб от страна на бивши свои партньори и съюзници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
3
 
16
 
! Отговори
майнатайм преди 7 години
такъв ще го гризнат на изборите ,миличките ми те комунисти.самозабравиха се ,чак си мислят че са хванали мойсея за жезъла.радев -завинаги да! комунисти повече -не!
128
4
 
7
 
! Отговори
Койнарев преди 7 години
В БеСеПе имаше само един съвестен човек, но си тръгна - Г. Кадиев.
127
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 158ХАЙДЕ СЕГА ЩЕ ГЛЕДАМ иВО хРИСТОВ- ТОЗИ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ НЕ ВЕДНЪЖ И ВИНАГИ СИ ЗАДАВАХ ВЪПРОСА -ТОЗИ БЪЛГАРИН ЛИ Е ? ЗАЩОТО ГОВОРИ СЯКАШ ОТ ИМЕТО НА ПУТИН ! И НАИСТИНА СЪМ БИЛ ПРАВ ,ОКАЗА СЕ ЧЕ Е РУСНАК ! ХАЙДЕ НЯМА НУЖДА ОТ РУСОФИЛИ ВЪВ БЪЛГАРСКАТА ВЛАСТ ! ТОВА ,КОЕТО ГОВОРИ ТОЙ Е РУСКА ПРОПАГАНДА А АЗ МИСЛЯ ДОСТАТЪЧНО БЯХМЕ СЛУГИНАЖ НА РУСИЯ ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
126
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЛюбопитенДа, Така е. Нинова е опортюнистка, която най-безпринципно смени синята идея с червената и дори успя да се докопа до върха в тази корумпирана партия. Лицемерието й няма граници. Всъщност, не е чак толкова безпринципна. Все пак има поне един принцип - лично облагодетелстване.
125
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледайте коментарите на Иво Христов в youtube За.Какви апокалипсиси,разруха,тайни общества, говори.Малее след едно такова филмпе цяла нощ не мойш спа
124
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народът явно е готов да обеднее още повече, за да се даде на *** и бежанците ;-)
123
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иво Христов-човека който в което и предаване да го гледаш-все Апокалипсис и разруха на света чертае.Такъв е ,,оптимист,,за човечеството.А Нинова на обратния полюс:-) :-) :-) *** ги разбери тия
122
2
 
16
 
! Отговори
Боже опази! преди 7 години
Ако това, че София е почервеняла е истина, значи софиянци са готови да споделят бедността на останалата част от страната.Чудя си дали народът е изпростял чак толкова, че да избере отново комунистите.
121
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малки душички с алчни мераци ! Това сте комунистите. 72 г. сте на власт ! не се ли накрадохте ? Що за ненаситни акули сте ? Тежко ни ако българите не се осъзнаем и не им покажем вратите на затворите на досегавластващите комунисти на БСП,Герб и ДПС ! Ако през 2-3 години връщаме едни и същи крадци никога България няма да намери правият път.Хора гласувайте за "ДА БЪЛГАРИЯ" -да ги вкараме по затворите тези дето ни крадат от хляба ,дето са озверели за пари и власт. Там им е мястото !
120
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога беше бат Станишко,Елена Йончева как обикаляше света да прави репортажи Тогава нямаше други способни журналист....и:.Сега пак се гласи за околосветско пътешествие.
119
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми ко ша прайм без старите другари и без дон Цеци?Хубаво ,че са другарите от околностите!
118
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как се става от краен десен в правителството на Костов в комунист шеф на БСП..Ха ха ха ха.Е това е.еее.ха ха ха.Целта на тия е ясна.На народа ще обещаем всичко..даже и Луната ,само и само да...
117
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарите са наточили зъбите.Яко глад братче...
116
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова не беше ли в правителството на Иван Костов?а...другарееее.Е това е метаморфоза..Власта е сладко нещо.А на нарда всичко ще обещаем ,само да я докопаме тая власт
115
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшни физономии!Малеее колко са се овълчили тия.Какви погледи вадят.Врагове им се привиждат.....мандри,,,,кошари...блянуват
114
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо нито един журналист не попита'другарката Нинова,Как от краен Костовист стана ,,комунист,,и залага в програмата си да ни направи 8000000'Граници ли ще затваря,ТКЗС-та ли ще отваря,Деца ли ще'се правят.? А нейният син в САЩ:-) :-) :-) :-) учи момчето:-) :-) :-)
113
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарката Нинова,не беше ли Демократ при Костов,а сега БСП-то,а синчето в САЩ.Йотова не беше ли лицето на демокрацията през 1990,а сега БСП.Егати и тия искат да ни управляват.
112
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който не е комунист, е враг на народа.Помните ли как беше от 1945-до 1990!Тия пак се сетиха за врагове...
111
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа ли ви е враг?Какви врагове ви се привиждат.И'тия'искат власта та да ни направят 8 000 000,:-) :-) :-) Деца ли ще направите ,:-) :-) :-) Или план-Всяка булка с'близнаци а може и тризнаци:-) :-) :-)
110
20
 
6
 
! Отговори
Марина преди 7 години
Аз не съм комунист, но със сигурност щегласувам за тях. Омръзна ми вече да ме управляват прости хора като Борисов.Обидно ми е.