Байрактаров роптае: Трябваше да бъда водач в София

Обслужва чужди интереси, нападна го патриотът Искрен Веселинов
15 фев 2017 10:13, Анисия Иванова
32
Байрактаров роптае: Трябваше да бъда водач в София
Снимка: Bulgaria On Air

Димитър Байрактаров обяви причините за напускането си от Патриотичния фронт. Пред  Bulgaria ON AIR той заяви, че е несъгласен с това "анонимници и послушковци да стават народни представители".

Вече е регистриран независим инициативен комитет, който трябва да събере 1000 подписа, за да може Байрактаров да стане независим кандидат за народен представител за 25-ти МИР.

"Доказано е, че съм най-активният народен представителв в 43-то НС. Какво са правили другите, които са неактивни? Аз не желая хора, за които е доказано, че нищо не са вършили, да продължават да бъдат народни представители", възропта Байрактаров.

Той обясни, че обявил решението си да напусне редиците на патриотите на лидера на НФСБ Валери Симеонов още в петък. Самият Симеонов обаче заяви, че разбрал от медиите.

А за събитията, довели до сегашната ситуация, коментира: "На мен ми беше казано, че ще бъда водач в София, поне така каза секретарят на партията, че ще трябва да бъда втори след Сидеров, за да мога да тегля листата, тъй като той бил с висок процент на неодобрение, но пък аз като лице, което хората уважават и подкрепят, ще изтегля листата, на което аз категорично се противопоставих", обясни той.

Не бил разговарял с Волен Сидеров по тази тема и нямал личен проблем с него, но въпросът бил принципен.

Байрактаров изрази и недоумение от разминаването на позициите в Обединените патриоти и заяви, че Валери Симеонов не се допитвал до останалите във формацията при взимане на решения: "Той се опитва да е абсолютният човек, който диктува всичко, каквото той реши. В петък точно поради тази причина аз му казах, че не мога да участвам в изборите от страна на НФСБ".

Според Искрен Веселинов, член на Патриотичния фронт, целта на това масово шествие на Димитър Байрактаров по всички телевизии е да се осъществяват подмолни действия между Обединените патриоти. Винаги има напрежение при съставяне на листи, но за първи път виждам такова широко отразяване на дребнавите действия на един човек, който говори общи приказки, каза той в студиото на "България сутрин".

"Байрактаров вероятно се чувства лично обиден, но в крайна сметка, ако той е влязъл в политиката с цел, и моментът, в който тази цел е подкрепена с най-сериозни финансови постъпления и когато Патриотите са наистина обединени, той да хвърля кал по каузата не изглежда добре", смята Веселинов.

Той е на мнение, че Димитър Байрактаров обслужва други интереси и, че е използван от политическата вълна, която се опитва да събори доверието в Патриотичния фронт.

"В момента Обединените патриоти сме една от големите политически сили и шансовете да спечелим изборите никак не са малко", предполага политикът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
Трой преди 7 години
Много правелно показва нещата Байрактаров и тава че там Симеонов иска да коли и беси само той да диктува нещата без да се съобразява с никого. Ако и това е патриотизъм от един човек да се вземат решенията . Накрая простия народ ще види и внеговото лице колко е патриот Симеонов. Както видяхме с годините лудия Волен.
25
3
 
5
 
! Отговори
Давай Димитър преди 7 години
Цяло Гърмен ще галсуваме за теб - всичките 500 души!
24
4
 
14
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Изхвърлиха глашатая зад борда.
23
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СтавриГласувай за Барека :)
22
13
 
8
 
! Отговори
Ставри преди 7 години
ще гласувам за Марешки ,писна ми от голтаци и мижутурки,които са в политиката защото не могат друго.
21
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебелия Войвода кво каза?
20
7
 
13
 
! Отговори
naco преди 7 години
Но,какво друго НАРОДЕ би очаквал,от "ОБЕДИНЕН ПАТРИОТИЧЕН БЛОК" съставен от няколко ДРУЖИНКИ-"партийки",всяка една от тях "водена" от АГЕНТ на ДС?! Така е и в ГЕРБ,така е и в БСП,така е и в ДПС...........!? СЛУШАШ и се ПОДЧИНЯВАШ в "ИМЕТО на НАРОДА",но за кое ИМЕ и КОЙ НАРОД,това всеки от нас трябва САМ да ПРИПОЗНАЕ!!! Трябва да разбере! Имахме достатъчно ВРЕМЕ за това! МИСЛЕТЕ,БЪЛГАРИ! НАРОДЕ????
19
2
 
18
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Като бе толкова непослушна и известна една "българка" не подписа ли в Брюксел да се унищожи българската ядрена енергетика ? Подписа.... Трябва да подписва всичко, което му се предложи и от Брюксел, и от Москва и от Вашингтон !!! Те това се казва български политик...... Да пада пара - народа ряпа да яде.... !!
18
4
 
12
 
! Отговори
Лютфи Местан преди 7 години
Добре дошъл в клуба колега ...
17
4
 
6
 
! Отговори
Гууд джоб, Байряк! преди 7 години
Учудващ времеви синхрон с действията на Байряка, учудващ!1. "И Марин льо Пен заподозряна във финансови машинации" (по Нова ТВ)2. "Франция губи по ?30 млрд. на година, ако Марин льо Пен извади страната от еврозоната"(от ***)
16
14
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Кой е казал ,че на ни трябват хора да вършат работа,нужни са управници да подписват договори с Русия в нейна полза с дълго досие на крадец и доносник на комунистическите тайни служби с каквито изобилства политическия ни ,,елит".
15
13
 
18
 
! Отговори
Гууд джоб, Байряк! преди 7 години
Перфектно премерен и прецизен удар върху "патриотичните сили" (колко са патриотични е друг въпрос) в изпълнение на глобалната масонската повеля за НЕдопускане на "тръмпизация" на Европа на предстоящите избори в България, Франция, Германия и Италия.
14
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е,има ли още наивници да вярват,че тия кебапчийски котараци са някакви патриоти.За казана с мръвките ще си избодат очите.Като крепяха две години ГЕРБ в името на уж някаква програма,какво беше изпълнено от нея.Демографската криза ли,бедността ли,ромската престъпност ли.Резултатът беше едно голямо НИЩО,че даже по-лошо стана.А ако Мутрата не си бе подал оставката,тия нямаше никога да се откажат да му го крепят в името на софрата.
13
5
 
21
 
! Отговори
Агджата преди 7 години
Сетила се Мара да се побара :)
12
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
samo vijte Desislav Chukolov....nqma kak da ne poluchite pozivi za povrashtane
11
5
 
5
 
! Отговори
do nomer 8 преди 7 години
gledai Hekemqn taq sutrishniq blok
10
5
 
11
 
! Отговори
info ot Dobrich преди 7 години
tolkova e sgazil luka che firmata mu atanasov group(TRUP)nqma drug variant osven deputat....predpolagam pachkata za konferansieto ot cirk Balkanski Volen e debela.....shte ima i za Krasimir i Valeri
9
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради такива "патриоти" като НФСБ и ВМРО и АТАКА сме били 500 ГОДИНИ под ТУРСКО РОБСТВО
8
7
 
47
 
! Отговори
Патриоти??? преди 7 години
Какви патриоти, софраджии и пълни иди_ти !!!
7
4
 
14
 
! Отговори
info ot Dobrich преди 7 години
nominaciqta koqto vizira Bairaktarov za Dobrich e na Atanas Atanasov...daljash pari na polovina Dobrich......PS predi dve godini ubi s avtomobila si chovek s velosiped....poznaite dali imashe delo i prisada?????????????????????????????