Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!

Шефът на ГЕРБ в размисъл: Има някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече е ТОЙ
24 фев 2017 16:37,
252
Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!
Снимка: архив "24 часа"

Корнелия Нинова и Бойко Борисов влязоха в нов задочен сблъсък, този път на тема мъже, жени и поведението им в предизборните дебати.

Лидерката на БСП покани основния си опонент на дебат. Борисов се съгласи на сблъсъка, но поиска в него да участват и екипите на двете партии.

"Аз с жени трудно се надговарям", отвърна Борисов и допълни: "Сеир на хората не искам да правя", беше категоричен Бойко Борисов.

Още по темата

Отговорът на соцлидерката не закъсня. Тя призна, че е изненадана, че Борисов отказва дебат с нея с аргумента, че е жена.

"Първо - това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам да се разберем като мъже", посочи Нинова, цитирана от партийния си пресцентър.

Острите и закачливи реплики между Бойко Борисов и Корнелия Нинова датират още от времето на първия кабинет на ГЕРБ. Тогава двамата редовно влизаха в словесен сблъсък по време на петъчния парламентарен контрол. Именно в един от тях Борисов подметна закачка по адрес на депутатката Нинова, а тя му отвърна с репликата: "Що не излезете отвън да се разберем като мъже, да се върнем и да започнем да работим сериозно".

Днес тя отново отправи поканата, но този път като лидер към лидер.

Нинова си направи и друг извод от днешното изявление на Борисов - че не иска дебат с нея без подкрепа на експерти.

"Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това", каза още Нинова.

По-рано Борисов отново коментира многозначително отстраняването на досегашния главен секретар на МВР Георги Костов.

"Според мен този път са повечко хора, повече КОЙ има, умножиха се, удвоиха се", каза той.

Той се учуди, че след поголовната смяна на кадри, която става в държавата, нито премиерът, нито лидерката на БСП знаели какво става в държавата.

"След като се оказва, че най-големите партии не знаят, "значи някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече не е ТОЙ този път, вече има някой друг КОЙ, надявам се да разберем един ден всички", каза Борисов, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да водиш дебат с лъжкинята е все едно да дебатираш със селската радиоточка.
111
22
 
8
 
! Отговори
Пак повтарям преди 7 години
Корна иска дебатът да е пред всички медии.ЗАПОМНЕТЕ, пак повтарям това, което написах преди 3 часа - тази жена се готви да прави циркове, да кряска и вряска, да се държи махленски. Ще видите, че няма да го изслушва, нито ще отговаря на аргументите му. Всеки мъж би изглеждал смешен в подобна ситуация.ЗАПОМНЕТЕ какво казвам, после пак ще си говорим.Тази е подбрана заради тепегьозлъка си.Ако е умен, Б.Б. ще прати на диспут с Корна някоя, която е на нейното ниво, та да направят сеир на народа.
110
3
 
16
 
! Отговори
До ха, ха преди 7 години
Няма червен тролетариат, брат'чед, има две трети българи, които сме готови да гласуваме за всеки, който ни спаси от бостанския плод.
109
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ха-ха!Не не енеобходимо да си червен, за да разбереш, че този човек не става! Но ако си гербер - там е друга работа! За вожда или добро или нищо!
108
17
 
5
 
! Отговори
Ха-ха! преди 7 години
Червеният тролетариат здраво се е активизирал тук
107
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко може да е чел само Винету, но не може да падне толкова ниско, че да води безсмислен дебат с г-жа Лъжа.
106
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 119Не човек, а тиква! Тиквата само дрънчи на кухо!
105
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли изобщо Нинова иска дебат с него?Току що имаше дебат в БНТ за цената на билетчео за гр.транспорт мржду Представителки на ГЕРБ и БСП в СОС.БСП са атакували цената на билета в съда и съда отмени увеличението./Но сега ГЕРБ отново оспорват решението на съда и искат връщане на високата цена.Ето,това са хората,които искат отново да гласувате за тях.Отново да ви стрижат и мачкат,а те да богатеят на наш гръб.Мислете,хора.Трети път и ще слезем под дъното.
104
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аааа! Не! Няма смисъл. Може ли човек да спори с Радио Москва?
103
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Непубликувани социологически изследвания сочат, че БСП, води на ГЕРБ, със съотношение, като при втория тур от президентските избори, как няма да го е страх Тиквата, да влиза в дебат, като, ще трябва да отговаря за източването на държавата, за некачественото, скъпо строителство, за пълния провал в здравеопазването, за неграмотността до която води родното образование...
102
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може да ми е премиер човек, който на майчиния си език не може да излезе на дебат! Такъв човек навън, при преговори, или нищо не разбира и подписва като селски кмет, или от неумение да води преговори предава интересите на държавата! Елементарен човек - никакъв шанс да ни чуят и уважават! Не искам моят премиер да изглежда като маймуките в цирка и всички да му се усмихват снизходително! Стига с това унижение! При толкова умни и образовани българи, това недоучено нещо е позор!!!
101
6
 
19
 
! Отговори
От герберите преди 7 години
Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създание като вожда ни Бойко Борисов тиквеника за това се разбираме и обичаме.
100
5
 
18
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 7 години
Аз съм Бойко Борисов тиквеника и съм безмозъщна дебела жена.
99
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Корна и БеновскаНе знам дали Нинова е с неясно минало, но се чудя при ясното и всеизвестно мутренско минало на Тиквун, колко трябва да си наивен, за да му се възхищаваш! Човек без морал, страхлив, крадлив и неук, но нахален и безочлив лъжец, който дори с паметта на близките си търгува власт. Не искам да го наричам комунист, защото това ще е комплимент за него! Телохранител срещу заплащане - да, но не и комунист. А скоро ще се върне на мястото си - мутра под запрещение!
98
4
 
14
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 7 години
Аз съм Бойко Борисов тиквеника и съм най голямата дебела жена в България.
97
0
 
12
 
! Отговори
Телевизионен зрител преди 7 години
Дебати ли ???!!! Моля Ви, пощадете ни!!!
96
4
 
21
 
! Отговори
Какво ще отговаря преди 7 години
Борисов на дебатите за всички гафове сътворени от него? Кеисталина Георгиева и Бокова,Кънева, Плевнелиев, Ненчев. новите бежански центрове който се строят по заповед на Меркел и Юнкери накрая Цачева?върховен главнокомандващ българската армия!Обидно и срамно е за българина да гледа премиера покланящ се на Брюксел .Чакаме отговорите лично от Борисов.
95
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешна държава, лош мат'рял, даже архизлодеят ни е полуграмотен, ха, ха, бил ,,доктор на науките", ще ме пръснете от смях, навремето Вежди, искаше да го прави почетен член на СБХ, той и Рамзан Кадиров е вся и всьо в Чечня.
94
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намери се една жена, която да не го гледа с влажен възхитен поглед! А селския мачо се уплаши и даде на заден! Той знае, че не умее да води разговор, че един дебат ще го извди от мантрите за асфалт, мачлета, стиропор и Орешарски и ще направи всичко, за да избегне падението! Обвиняваха Радев, че е страхливец, но той направи Цецка за смях. А Бойко какъв е? Толкова много маса с толкова малко акъл, но все пак усеща как ще се издъни в един дебат. СТРАХЛИВЕЦ!!!! ***!!!
93
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лично Борисов. Прочети по-горния коментар. И научи граматиката - за теб пълен член няма ли?