Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!

Шефът на ГЕРБ в размисъл: Има някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече е ТОЙ
24 фев 2017 16:37,
252
Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!
Снимка: архив "24 часа"

Корнелия Нинова и Бойко Борисов влязоха в нов задочен сблъсък, този път на тема мъже, жени и поведението им в предизборните дебати.

Лидерката на БСП покани основния си опонент на дебат. Борисов се съгласи на сблъсъка, но поиска в него да участват и екипите на двете партии.

"Аз с жени трудно се надговарям", отвърна Борисов и допълни: "Сеир на хората не искам да правя", беше категоричен Бойко Борисов.

Още по темата

Отговорът на соцлидерката не закъсня. Тя призна, че е изненадана, че Борисов отказва дебат с нея с аргумента, че е жена.

"Първо - това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам да се разберем като мъже", посочи Нинова, цитирана от партийния си пресцентър.

Острите и закачливи реплики между Бойко Борисов и Корнелия Нинова датират още от времето на първия кабинет на ГЕРБ. Тогава двамата редовно влизаха в словесен сблъсък по време на петъчния парламентарен контрол. Именно в един от тях Борисов подметна закачка по адрес на депутатката Нинова, а тя му отвърна с репликата: "Що не излезете отвън да се разберем като мъже, да се върнем и да започнем да работим сериозно".

Днес тя отново отправи поканата, но този път като лидер към лидер.

Нинова си направи и друг извод от днешното изявление на Борисов - че не иска дебат с нея без подкрепа на експерти.

"Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това", каза още Нинова.

По-рано Борисов отново коментира многозначително отстраняването на досегашния главен секретар на МВР Георги Костов.

"Според мен този път са повечко хора, повече КОЙ има, умножиха се, удвоиха се", каза той.

Той се учуди, че след поголовната смяна на кадри, която става в държавата, нито премиерът, нито лидерката на БСП знаели какво става в държавата.

"След като се оказва, че най-големите партии не знаят, "значи някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече не е ТОЙ този път, вече има някой друг КОЙ, надявам се да разберем един ден всички", каза Борисов, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лично БорисовКакъв дебат с проста и неграмотна жена . Нинова говори общи приказки как ГЕРБ са виновни за всичко и как БСП ще работи да няма бедни. Ами те работиха над 50 години по този въпрос и резултата е др. Нинова милионер , а моята баба с 150 лв. пенсия . Ай сиктир бе .
91
5
 
9
 
! Отговори
Гойко преди 7 години
До Бойко Узунов. Дебатите, демек, ала-балистиките, няма да направят България по-хубава. Делата, делата, байно са важни. Иначе ние знаем кой е по-голям цар на красивите приказки и лозунгите.
90
5
 
20
 
! Отговори
Лично Борисов преди 7 години
трябва да се изправи на ДЕБАТА и да се бори.Това ще му донесе минути слава или вечен позор!Ние ще преценим кой е по- достойния!Бягството не е решение!Може би Той смята че ако се яви ще загуби? Ако обаче не се яви ще загуби като страхливец!Избора е негов!
89
0
 
6
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
Гошо..., не си сменяй ника - много ти отива.
88
6
 
26
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Това не е първия път ,когато Борисов бяга от дебат,но какво да го правиш бедния човек след като природата го е лишила от повечко мозък....
87
1
 
9
 
! Отговори
Преводача преди 7 години
"След като се оказва, че най-големите партии не знаят, "значи някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече не е ТОЙ този път, вече има някой друг КОЙ, надявам се да разберем един ден всички"-точно този ден,всичко ти разбрах,евала,Борисов.
86
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов лишава България от бъдеще ! Бойко обрича децата ни на емиграция ! Тиквата работи за петдесет концесионери-приватизатори и убива малкия, и средния бизнес !
85
11
 
3
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
До 95. А как реши, че ти си "умен"? Дали имаш достатъчно гънки да направиш справка в статистиката за миналите избори кои преобладаващо са гласували за ГЕРБ - младите, активни българи на средна възраст и българите в чужбина. Това говори ли ти нещо, бе червен миризлив галошш?
84
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалък е.
83
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто знам, че колкото нискочели чалгаджии познавам, всичките са за Бойко, колкото морално ур0дливи хора знам, сите са ГЕРБаджии, а тъй наречения му електорат от висшисти, обикновено са завършили начална педагогика в Полски Тръмбеш.
82
6
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Политически...феодал и дебат;това е...невъзможно.Гънките на мозъка му е...една.За другите...гънки отговарят Лилито ,Десито,Томито,Менда,Цвета и пр.васали от...свитата на величието.
81
17
 
5
 
! Отговори
Христо Иванов преди 7 години
Какъв дебат, какви пет лева, като Да, България, Нова Република и РБ ще съберат общо поне 20%. Доскорошните политически мастодонти скоро няма да са такива, а особено БКП е крайно време да се саморазпускат.
80
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от червени ***...немат умора....
79
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече тотално е изперкал.
78
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е дебат с Нинова , не е като да се иде в Благоевград с Лили Павлова и кмета Камбитов да откриват санирани панелки...Нинова ще го направи луд
77
14
 
4
 
! Отговори
Боко преди 7 години
До Коко. И какво от това? Ще станеш по-богат, страната ще цъфне, ще пеят врабчета? Ами то май най-добре ще е БСП пак да дойдат на власт, за да се сринат за пореден път, ама тогава ще псуваш, нали?
76
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Коко 87Другарю тя и тебе може да ти срази с голямата си проста уста . Ще те ругае и псува като махленска клюкарка . Иначе тя от нищо не отбира , какво ще дебатира , търси сеир за бабите и за такива като тебе .
75
16
 
3
 
! Отговори
Винету преди 7 години
До 86 червен анонимник. Естествено, че се хващаш за втръсналата ни опорна точка за едната книга, което отдавна, отдавна не е интересна. Само дето е с титла доктор на науките, бил е гл. секретар на МВР, два пъти избиран за кмет на столицата, два пъти премиер. А ти какво си постигнал, бе ***, та си тръгнал да плюеш стотици пъти по-успял от теб?
74
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не и ли омръзна на Нинова да използва стари мохабети.Тя от край време все по мъжки иска да се разбере с Борисов.Ами да си вземат стая в хотел и един път завинаги да се разберат...
73
5
 
22
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Ако има дебат Бойко ще бъде сразен.