Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова

Соцлидерката заяви, че след БСП всички партии търсят генерали
458
Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова
Снимка: БТА

От август миналата година БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на откриването на предизборната кампания на левицата. 

Ние сме автентичната социална и лява партия. Тръгваме срещу паралелната държава и ще свършим с модела "Кой". Първи посочихме водачите си, направихме промяната и започна подражанието имитацията, отбеляза Нинова, цитирана от БТА.
Още по темата
По думите й БСП е отворила врати за хората от науката, земеделието, културата, за лекари и юристи. Първи изработихме своя Национален план за България и издигнахме военен за кандидат-президент. После и другите партии започнаха да търсят генерали, посочи лидерът на левицата.
 
Според нея десните - ГЕРБ и Реформаторите, са направили фатална грешка - влезли са на терена на БСП като са започнали да говорят за увеличаване на доходи. Как някой може да повярва на това, попита Нинова. 
 
Според нея няма да е лесна предизборната битка. "Ще ни нападат, ще манипулират общественото мнение, ще лъжат за нас". Но не се огъвайте, призова тя съидейниците си. Колкото по-трудно е, толкова по-ясно е, че сме на прав път. Защото това е последната съпротива срещу статуквото за промяната, каза Нинова. 
 
Тя каза, че вчера е чула своя основен опонент Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите. Жалко, този човек се е предал и търси оправдание за лошия си резултат. Жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи, състезанието вече не е интересно.
 
Никога, по думите на Нинова, не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да поставят петно върху БСП. Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ, подчерта Нинова. Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат Оперативната програма за образование и наука, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени фирми. Днес това е факт. Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването са геноцид. Идете при хората и им кажете истината. Според Нинова всички предупреждения на БСП са се оказали истина. 
 
Корнелия Нинова представи листите на "БСП за България" за предстоящите избори за 44-то Народно събрание.
 
ГЕРБ ще открие официално кампанията си утре следобед, като представи кандидат-депутатите в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-истинското положение е, че доста време след ГЕРБ бсп се сети да търси генерали, тази едва сега прогледна. Пази Боже!
270
3
 
7
 
! Отговори
Келера преди 7 години
А да видим кой ще гласува за г-жа Холера,има ли желаещи?Не се бутайте за всички българи ще има СРАМ!
269
3
 
7
 
! Отговори
боядисана вещица преди 7 години
другарката ЛЪЖА е Чумата на Демокрацията
268
1
 
2
 
! Отговори
marche.tr преди 7 години
Corni v ep - cok seir!
267
3
 
10
 
! Отговори
валентина преди 7 години
Докато вие си играете Г-жа Нинова,народа мре..но си е негов проблем нали,айде поиграйте си още с Бочето,та да спите като къпани...
266
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е да нахрани свинчето в Бъркли.
265
1
 
4
 
! Отговори
Neo fit nes преди 7 години
Dumata "promiana" e eldoradoto na chervenata komunistichska bulgarska aristokracia v bulgaria i po sveta.Dumata "promiana" pompi bankovite smetki na chervenata bulgarska oligarhia...spravka sergei, monika, irina, elena 1,2,3,4,5, ivan1,2,3,4,5,6,7, georgi1,2,3,4,5, miglena 1,2,3,4,5, maria, ana, ekaterina 1,2,3,4,5, aleksei, aleksander, rumen1,2,3,4,5, boiko1,2,3,4,5, darina, nikola1,2,3,4,5, petia, tsvetelina, levon, solomon, vladimir, veselin...
264
8
 
12
 
! Отговори
До Корнела преди 7 години
Ха-ха-ха...Корнелия била травестит.Е,няма женската елегантност на Цецка Цачева,Лиляна Павлова или Искра Фидосова,ама какво да се прави.
263
5
 
12
 
! Отговори
? преди 7 години
Поведението, изразите и "ПЛАМЪКА в очите на Нинова" отвеждат по-възрастните в ученическите им години, когато учехме за Лайпцигския процес(1934) и речите на Г.Димитров( убит чрез "чай" от руснаците 1949).Вероятно и по-интелигентните хора от ЕС ще го забележат.Тя се изживява като героиня- революционер от 1925г. По-странното е, че и в Русия текат такива процеси: правят макет на Райхстага, който ще бъде "превзет' от деца- патриоти , "партизански села". Насока?За Русия-ясно! НО НИЕ сме в ЕС!А Нинова?
262
7
 
21
 
! Отговори
Хахо преди 7 години
Тоя Shimale какво си мисли, че някой нормален ще гласува за червената крадлива банда ли?
261
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу БКП!!! /n/
260
1
 
5
 
! Отговори
Fifal преди 7 години
Platen na cherno politicheski match - gerb - bsp. * Borissov e vazpitanik i igrach na futbolna politicheska sila bsp - bkp. Ne e taina. Sega im puska slujebna carnavalna po-beda.
259
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато не ти обръщат внимание, казваш, че опонента се бил предал.А не, ще ти играе по свирката, че коя си ти?
258
4
 
16
 
! Отговори
uf,Нинова.. преди 7 години
Толкова отрицателна енергия и злословие съм виждал само в един етнос.То не бяха Лопес,Юнкер да ги питаш"кой сте Вие..." Малко се спри... няма ли за теб учтивост, поднасяне на фраза по приемлив начин:нападаш като жена от пазара "свои и чужди"..остава и някой шамар да извъртиш.Освен да са такива"насоките";1.Нападаш безцеремонно, докато ЕС вземат решение за изключване на РБългария, като всички последици са за бълг. население.2.Афишираш колко са "лоши" от ЕС и започваш присъединяване към добрата РФ.
257
10
 
4
 
! Отговори
Перо преди 7 години
Разбрали сте се да не го съдите за първия, а може би - и за втория милиард. По-тих е от водата и по-нисък от тревата. Само от време на време дига по малко пушилка, колкото да не стане ясна договорката. Сменяме Бобо и Цвъки с със свинаря и младия милионер Кирчо, пак е стъпка напред, макар и малка.
256
3
 
13
 
! Отговори
дядо Илия преди 7 години
Кака Корни е голяма "бяла птица"! Не си спомням скоро да е имало такава дружинна ръководителка !
255
9
 
14
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До Анонимен-358Да гласуваш на инат!Това сте вие ***.Сами разбирате че за нищо не става,ама да е вашто.След някой и друг месец ще разберете и какъв некадърник сте избрали за президент.Не спечелите ли изборите,не направите ли кабинет ще видите как ще обърне палачинката ''льотчика''
254
8
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Очертават се целогодишни Велики пости за позитанската мафия... - а са гладни, като хиени...
253
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова,не е хубаво така да се гавриш с бавноразвиващият!
252
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е КАК ДА ПОВЯРВАМЕ ,ЧЕ ВЪЛКЪТ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В АГЪНЦЕ....ЗАЩО ДО СЕГА ВАШАТА ПАРТИЯ НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА НАРОДА А СЕГА СЕ СЕТИХТЕ ,ЧЕ ИМА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ ,ЧЕ ИМА БЕДНИ....ХОРА НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ И НА БСП И НА ГЕРБ ! 27 Г.ИМ ГЛАСУВАХМЕ ДОВЕРИЕ И ОБЕДНЯХМЕ ОЩЕ ПО-ВЕЧЕ ,А ТЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ! ПРОМЯНАТА МОЖЕ ДА ДОЙДЕ САМО ОТ БЮЛЕТИНИТЕ 4 ИЛИ 16. АКО И ТЕ НИ ИЗЛЪЖАТ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА РАЗПРАВА С КОЛОВЕ И ВИЛИ .... ТАЗИ ЗЛОБА ,КОЯТО АЗ ИЗПИТВАМ КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ Е НЕ САМО В МЕН ,А 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ СА НАСТРЪХ