Нинова настоява: Очи в очи с Борисов

Лидерски дебати има по цял свят, категорична е соцводачката
27 фев 2017 14:00,
145
Нинова настоява: Очи в очи с Борисов
Снимка: архив БТА

Лидерката на БСП Корнелия Нинова настоява за личен дебат "очи в очи" с основния си опонент, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

От няколко дни двамата партийни шефове си разменят реплики и хвърлят ръкавица с предложения и контрапредложения за телевизионен дебат между двамата.

Още по темата

В петък Нинова поиска диспут с Борисов, а той отвърна, че предпочита дебат между екипите, защото трудно се надговарял с жени.

"Отдавна ви чакам да се разберем като мъже", отвърна соцлидерката, а малко по-късно от ГЕРБ пратиха съгласие от Борисов за тв сблъсък, но с участие на екипите.

"Държа на личен дебат очи в очи, и втори отделен на нашите екипи, които да защитят програмата", каза днес Нинова, цитирана от "Фокус".

Според нея това няма да е махленска свада, както се опита да го изкара лидерът на ГЕРБ. Нинова допълни, че лидерските дебати са практика по цял свят.

Тя напомни, че напоследък кандидати и за президенти, и за премиери в света се изправят един срещу друг, за да представят не махленското си виждане за себе си, а визията си как ще развиват държавата, ако спечелят изборите.

"Предлагам това да се случи пред всички медии", допълни лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
До MoX Все едно да има дебат между професор и студент. Нинова е куха та дрънка.
113
3
 
4
 
! Отговори
teo преди 7 години
НА ***, ХЕМ Й СЕ ИСКА, ХЕМ НЕ Й СТИСКА ! ПРЕДИМНО КАКТО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ИСКА ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ ИСКА МАНИПУЛАЦИЯ, ПРЕД ЗАБЛУДЕНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, АМА НЕ Й СТИСКА!
112
2
 
3
 
! Отговори
хихи преди 7 години
Кориту и Бойката ша са вземат ама за пред публиката са срамежливи :)
111
2
 
0
 
! Отговори
олее цирка почна преди 7 години
хитреца от банкя?? Явно е бил достатъчно добър, за да пази Другаря тодор живков и останалите червени въшkи. Защо сига Таварищи ни *** искати ??А Корито била голяма лудетина чух хаха.
110
1
 
3
 
! Отговори
ОТЧЕТО преди 7 години
Дебата трябва да е лично между лидерите ! Техните екипи са по цял ден по медиите и сме ги слушали до припадък . Щом искат да управляват България , да застанат един срещу друг и да отговарят на всички въпроси. Останало са простотии по форумите.
109
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo na ninova smela ne e mutra milioner davai kornelia peevski slav4o trifonov i dr milioneri s s milionerite na gerb dogan samo im gleda seira bogataschite vse po bolni stavat hak im e
108
2
 
6
 
! Отговори
зевзек преди 7 години
кой иска да се скрие от дебата нинова или борисов аз лично искам да видя и двамата в личен дебат искам да видя аргументите и на двамата , да ама не , това няма да се случи защото хитреца от банкя го е страх та чак го тресе , а и какво да каже , два непълни мандата .... ами той каза всичко , сега ще е обиден и сърдит , че са му взели близалката като толкова е сигурен в победата на предстоящите избори що се кандидатира за депутат , до сега не го беше правил ....ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО...!!!
107
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пеевски си е на ГЕРБ, хайде не се правете на борци. Вашия изтърсак министър на финансите си пие кафето с Пеевски.ЗАщо?
106
3
 
11
 
! Отговори
MoX преди 7 години
Борисов с жени не дебатирал. А с Меркел как говори, или само ´йес´ му е на езика. Страхливец. Не го бива да си изложи и защити тезата в дебат, воден на български, а какво остава - на други езици.
105
10
 
16
 
! Отговори
НЕНОРМАЛНИК НЕДЕН преди 7 години
ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАТЕ СНИМКИТЕ КАК ОТ ЦЕЦО ДО КМЕТА НА САНДАНСКИ ЦЕЛУВАТ РЪКА НА МАФИОТА БОКО, ВСЕ ЕДНО ЧЕ ГЛЕДАМЕ ТРЕТОРАЗРЯДЕН ФИЛМ ЗА МАФИЯТА. И ДА И ЯДЕТЕ З...КА НА КОРНЕЛИЯ.НАЛИ БАШ БАБАИТА НЕ ДИСКУТИРАЛ С ЖЕНИ. ПАРИ МУ ПОД ОС.РАНИЯ ДИРНИК. КАКАТА ЩЕ МУ СИПЕ ДА ХАПНЕ, АМА ЗДРАВО. СЕГА ПЪК ПЛАТЕНАТА АЛФА РИСЪРЧ ГО ИЗКАРА ЛЮБИМЕЦ НА НАРОДА, КОЙТО КОЛКО ПЪТИ ОЩЕ ТРЯБВА ДА ГО НАРИТА, ЗА ДА СЕ МАХНЕ.МАФИЯТА НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВА. НИЕ ТРЯБВА ДА Я ОТКАЖЕМ!!!
104
10
 
4
 
! Отговори
АTAKICT преди 7 години
ОЧИ В ОЧИ ЛИ ПО --ДОБРЕ ЕДИН ВЪРХУ ДРУГ ДА ВИДИМ КОЍ Е МЪЖЪТ ХАХАХАПАХАХА
103
9
 
5
 
! Отговори
4epa преди 7 години
TOVA E VSE EDNO DA SI IZBRA6E6 NOSA IZPOLZVANA PREDI TOALETNA HARTIA !!!!!! TAZI TAPA KOZA E NAGLA I DOLNA !!!!! A TI MODIATORE GO IZTRIE6 - SEMEISTVOTO SI DA ZATRIE6 !!!!!!!
102
16
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До Анонимен-99Ще плачкаш ти,ще плачкаш.Заедно с *** ще плачкате след изборите.Ти от глупост, а тя от злоба.
101
17
 
10
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 7 години
Другарката *** е много ербап, ама това не са президентски избори и е редно да се участва в дебати екипно. Което Борисов не е отказвал...
100
10
 
7
 
! Отговори
От Лондон преди 7 години
Нинова е Wallachian gipsy
99
14
 
6
 
! Отговори
По поведението ще я преди 7 години
Борисов, аз не бих излезнала на дебат с тази влашка ***. Но все пак си прецени.
98
16
 
8
 
! Отговори
Кавгаджийка преди 7 години
Нинава е кавгаджийка, ТЯ не може да комуникира. От злост си губи мисълта, напада, хвърля обвинения наляво и надясно за каквото се досети в момента. Изнервена и арогантна. Просто не става за тая работа, повече ще и прилича длъжността ЛАТИФУНДИСТКА, но в Северна Корея. Не бих се явила на дебат с нея, обидно е. Гаранция, че ще унижи Борисов, за това много я бива. Представям си, по какъв начин се е добрала до председател на съвета на директорите на Техноимпекс и Техноимпортекспорт, а в последствие как ли е оглавила и приватизация на първото дружество.
97
16
 
8
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 7 години
Ало, списателите на сайта от "ДНЕС", защо играете за БСП и ми триете коментарите? Бас държа, че вашите не са толкова аналитични, но бързате да посягате на чуждото независимо мнение. ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ?
96
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЪЩИНСКИЯТ СПОР МЕЖДУ ДВАМАТА ДРУГАРИ Е КОЙ ПО-ВЕЧЕ Е ОТКРАДНАЛ ! ЗА КОМУНИСТИТЕ ДЪРЖАВАТА ИМ Е БАЩИНИЯ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я ДОИ ,НО СПОРЪТ Е КОЙ ПО-ВЕЧЕ ГОДИНИ Е ДОИЛ ДЪРЖАВАТА. А НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ЛЕКА ИМ ПРЪСТ ......
95
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Програмата на БСП в едно изречение ! - Вие ще работите а ние ще събираме плодовете на труда Ви.