Борисов без страх от дебат с Нинова, искал да знае кои ще са министри

Министрите на ГЕРБ били ясни, постигнали реални резултати
4 мар 2017 14:28,
368
Борисов без страх от дебат с Нинова, искал да знае кои ще са министри
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Корнелия Нинова не иска да покаже кандидатите си за министри и екипа си в дебат, защото не знае кои министерства ще й дадат ДПС. Аз искам да знам кой ще бъде финансов министър – Румен Гечев, който фалира банките, или Петър Чобанов, който е депутат на ДПС. Ще издигнат ли за премиер отново Орешарски, който беше от БСП, а после стана кандидат за президент на ДПС? Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с жители на Смолян, съобщават от пресцентъра на партията.

Още по темата

Той коментира, че не го е страх от дебат с Нинова, но иска да види експертите от БСП, които ще изпълняват фантастичните за слушане обещания, заложени в предизборната програма на партията. Борисов обясни, че е ясно кои ще са бъдещите министри в мандат на ГЕРБ, които вече са постигнали реални резултати в редица сектори.

Бившият министър-председател коментира, че пенсиите са били вдигани плавно по време на неговото управление, благодарение на излишъците, натрупани в бюджета от борбата с контрабандата.

Бившият премиер обясни, че подадената оставка на ръководеното от него правителство е била морален акт. “Можем да продължим напред в развитието на държавата, доказали сме, че можем. Ще го направим, ако хората гласуват за нас на 26-ти март. Ако не – това е демокрацията”, коментира Бойко Борисов.

Бойко Борисов бе категоричен, че управленията на БСП са разрушителни за България и заяви, че Корнелия Нинова може да обещава всичко, защото не е печелила избори и не знае как се управлява.

Тя пък на свой ред попита задочно Борисов каква е позицията му случая с нискокачествените храни за Източна Европа.

Още по темата

"Вижте какво става в Словакия. Проучване установи, че европейските вериги продават на страните от Източна Европа храни с по-лошо качество, отколкото на тези в Западна. Не само се отнасят към нас като към второ качество, но сега Юнкер - от политическото семейство на ГЕРБ, поиска официално да сложи България в задния двор на Европа”, обясни тя в с. Мрамор по време на традиционните кушии.

"Каква му е позицията по този въпрос? Отново ли за едно потупване по рамото ще се съгласи родината му да бъде унижавана и послушно ще изпълнява заповедите на началниците? Ние не. От сега заявяваме, че сме влезли в ЕС с достойнство и искаме да се отнасят към нас като равноправни с другите европейски народи”, настоя Нинова.

„Намираме се в земеделски район и поемам към вас ангажимент след спечелването на изборите да променим отношението на държавата към малкия и средния фермер”, заяви председателят на левицата. Тя обясни, че до сега 10 големи земеделски производители получават 80% от субсидията, а малките изнемогват.

„БСП ще сложи таван на парите, които получава един земеделец и с разликата ще финансираме малкия и средния земеделски производител на плодове зеленчуци, месо и мляко. Искаме българско производство и българска храна”, допълни лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
7
 
6
 
! Отговори
Внимание! преди 7 години
Анкетите и сондажите днес показват,че БСП пада с 8% под ГЕРБ.32 за ГЕРБ и 24 за БСП.Народа почва да се опомня,че в листите им са подредени децата,внучетата и племенниците на доносниците от ДС и на `НАШИТЕ МОМЧЕТА`с червените куфарчета.Тая партия е един наследен СЕМЕЕН БИЗНЕС с милионери и крадци!
242
4
 
4
 
! Отговори
бай Тошо преди 7 години
*** са най-гадното племе - доказано от историята.
241
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** е тъ.па домашна птица.
240
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП е МАФИЯ
239
13
 
1
 
! Отговори
Нане преди 7 години
До анкетата. Това е може би най-баналният и най-*** пост, който сме виждали стотици пъти за всеки. Направи подобна анкета за който си искаш политик в България и няма нужда да броиш резултата - и сега мога да ти го кажа.
238
10
 
4
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 7 години
До 260 червен анонимник. Вижда се, че си не умен. Сам се издаде какво правите червените уро.ди - търсите и измисляте компромати за всеки неудобен. Нормалните хора не постъпват така подло, но това за вас не важи, разбира се. Защо трябва да си крият експертите или потенциалните министри - нещо гузно ли има за тях или се срамуват кои са?
237
21
 
4
 
! Отговори
до лекар от Смолян преди 7 години
Къде се скри бе другарю лекар от Смолян.Чакаме отговор!Ти ако не виждаш по далече от носът си,хората виждат по надалеч.За две години от управлението на ГЕРБ в Смолян се направиха пътя Смолян-Девин,Асеновград,Златоград,строят се възлови пътища и тунели,направиха се ремонти на спортна зала,стадионите,плувния басейн,театъра,музея,общината,училища,съдебна палата,областна администрация,и да санират се блокове.Твоите любимци от БСП НАПРАВИХА НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ И РАЗРУХИ.
236
2
 
10
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
А на никой ли не му идва на акъла , че и двамата не искат да има дебат. И двама ги е страх какво точно от миналото им ще извади другия. И двамата имат много за криене. И двамата всъщност нямат програми за управление, а говорят празни приказки и предлагат краткосрочни мерки със съмнителен ефект. И двамата дума не казват за съдебна реформа, защото и двамата (както и 90 % от всички политици и висши държавни служители) са за съд. Всичко останало е прах в очите на овцете (избирателите).
235
8
 
1
 
! Отговори
Боко преди 7 години
До 2233. Ама според теб. Нали знаеш, че твоето лично червено мнение няма, ама няма никакво значение, защото ти си някаква невзрачна пионка.
234
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Що за народ си избира за премиер човек от подземния свят?
233
10
 
3
 
! Отговори
Кака Курни Сланинова преди 7 години
До друг медик.Да не би тези заболявания да ги е докарал Борисов.Другаря лекар от Смолян има друга работа.Сега не му е до стакмистика.На разни събрания дават по 20 лева!
232
6
 
7
 
! Отговори
до лекар от Смолян преди 7 години
За 8 години старата чанта от Смолян Дора Янкова направи разкопки на целия град.Докара фирмите на Доган да правят ремонт на ВиК.Настани работниците в Хотел,а нашите деца бяха без работа,взе заем без да се допита до народа и водата ни стана най скъпата в България.Взимаше подкуп по 100 000 за подпис на разрешително за строеж на хотели в Пампорово.Срещите с нея бяха непосилни за обикновените хора.Продаде всяко държавно парче земя,всяка сграда!Един лекар,ако има достойнство нямаше да иде за 20те лева
231
0
 
18
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 7 години
Хей ,ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ТИКВАР!Бойко беше най-младия член на БКП ,станал такъв едва на 18 години.И още си пази партийната книжка и снимките с Тато.
230
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Тикво Тиквена,кви министри да ти показва,като още не се знае,кой ще спечели изборите?Кой е луд,да си сваля картите,че подобни лумпеняци,като вас да почнат под дърво и камък,компромати да дирят,пък ако няма такива да вземат да ги създават?!Ти си единствения,за когото казват,че рибата е в морето пък ти тигана си сложил?!Ей тва мутрите с вашите тъпотии край нямате бе!!!
229
18
 
2
 
! Отговори
Интелектуалец преди 7 години
Лaпайтe *** на Бойко и мълчете!
228
10
 
4
 
! Отговори
до лекар от Смолян преди 7 години
До Лекар от Смолян.Другарю лекар от Смолян,аз също съм от Смолян!Я кажи тука ама честно,какво направиха БСП за Смолян,когато те управляваха.А старата мома Дора Янкова,като кмет на Смолян какво хубаво направи-мащехата на Смолян.Осем години от нея видяхме само разруха и сега пак е първа в пистата на на БСП Смолян.Питал ли си се някога как се става милионер за 8 години,и как остави 20 милиона дългове на общината и на тръгване без ток?За две години в Смолян от управлението на ГЕРБ се построи много
227
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 252. Още дълги години.
226
1
 
6
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
До 251. И какво като излезе на дебат? Ще си плещят един друг до болка познати неща - не щем такъв сеир. Нищо ново и нищо различно няма да чуем.
225
1
 
19
 
! Отговори
2233 преди 7 години
До Боко! Това което е станала през 2013година няма как да се случи повече др.Борисов.Разбери го и си замини с мир.Хората поумняха , а и безобразията които извършихте няма как да се скрият.Милиардите които откраднахте , ние ще ги връщаме и то с лихвите.Идва Видовден , др.Борисов.Ще се наложи пак да слагаш наколенките и да хленчиш пред господарите си.Стягай се.
224
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докога ще ни натрапвате тази до болка омръзнала ни физиономия и докога ще го цитирате,като че ли е класик,а не обикновен банкянски шоп,с нисък интелектуален потенциал и каруцарски език.