Борисов без страх от дебат с Нинова, искал да знае кои ще са министри

Министрите на ГЕРБ били ясни, постигнали реални резултати
4 мар 2017 14:28,
368
Борисов без страх от дебат с Нинова, искал да знае кои ще са министри
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Корнелия Нинова не иска да покаже кандидатите си за министри и екипа си в дебат, защото не знае кои министерства ще й дадат ДПС. Аз искам да знам кой ще бъде финансов министър – Румен Гечев, който фалира банките, или Петър Чобанов, който е депутат на ДПС. Ще издигнат ли за премиер отново Орешарски, който беше от БСП, а после стана кандидат за президент на ДПС? Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с жители на Смолян, съобщават от пресцентъра на партията.

Още по темата

Той коментира, че не го е страх от дебат с Нинова, но иска да види експертите от БСП, които ще изпълняват фантастичните за слушане обещания, заложени в предизборната програма на партията. Борисов обясни, че е ясно кои ще са бъдещите министри в мандат на ГЕРБ, които вече са постигнали реални резултати в редица сектори.

Бившият министър-председател коментира, че пенсиите са били вдигани плавно по време на неговото управление, благодарение на излишъците, натрупани в бюджета от борбата с контрабандата.

Бившият премиер обясни, че подадената оставка на ръководеното от него правителство е била морален акт. “Можем да продължим напред в развитието на държавата, доказали сме, че можем. Ще го направим, ако хората гласуват за нас на 26-ти март. Ако не – това е демокрацията”, коментира Бойко Борисов.

Бойко Борисов бе категоричен, че управленията на БСП са разрушителни за България и заяви, че Корнелия Нинова може да обещава всичко, защото не е печелила избори и не знае как се управлява.

Тя пък на свой ред попита задочно Борисов каква е позицията му случая с нискокачествените храни за Източна Европа.

Още по темата

"Вижте какво става в Словакия. Проучване установи, че европейските вериги продават на страните от Източна Европа храни с по-лошо качество, отколкото на тези в Западна. Не само се отнасят към нас като към второ качество, но сега Юнкер - от политическото семейство на ГЕРБ, поиска официално да сложи България в задния двор на Европа”, обясни тя в с. Мрамор по време на традиционните кушии.

"Каква му е позицията по този въпрос? Отново ли за едно потупване по рамото ще се съгласи родината му да бъде унижавана и послушно ще изпълнява заповедите на началниците? Ние не. От сега заявяваме, че сме влезли в ЕС с достойнство и искаме да се отнасят към нас като равноправни с другите европейски народи”, настоя Нинова.

„Намираме се в земеделски район и поемам към вас ангажимент след спечелването на изборите да променим отношението на държавата към малкия и средния фермер”, заяви председателят на левицата. Тя обясни, че до сега 10 големи земеделски производители получават 80% от субсидията, а малките изнемогват.

„БСП ще сложи таван на парите, които получава един земеделец и с разликата ще финансираме малкия и средния земеделски производител на плодове зеленчуци, месо и мляко. Искаме българско производство и българска храна”, допълни лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този червен сайт тотално се манипулира - трият се коментари, а минуси и плюсове грубо се коригират.
222
5
 
14
 
! Отговори
Боко преди 7 години
До гневен, хилещ се и разни други. Дрън-дрън, ярина - все едно и също всеки ден. ГРОБ са пътници, влизат в панделата, няма да ги видим повече и тем подобни. За деж а ву сте чували, нали - и през 2013 ги четохме и слушахме тези ориказки. И каква стана после тя?
221
0
 
10
 
! Отговори
Лекар от София преди 7 години
До Лекар от СмолянКолега от Смолян,коментарът ви е кратък,вероятно заради малкото символи които дава този сайт. Едва ли тези които са го прочели са разбрали какво е това "Флатуленция". Нека да им помогна. Флатус се наричат газовете които се образуват в червата на животните и на човека, те имат различен мирис, но винаги лош. Тези газове се изпускат с налягане не по голямо от една атмосфера придружени със звук. Флатуленцията всъщност е пръдня.
220
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българските добичета сами отиват в кланницата а и отгоре си търсят сами касапина. Българите в Б-я подивяха като циганорите. Жалка територия!17188
219
4
 
19
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 7 години
Тъкмо се чудех къде се е наврял големия мечок за да не срещне Нинова.А той забегнал чак в Смолян.Сигурно си е мислил, че там хората са по-наивни от софиянци.Да , ама даже и срещу пари местните не искат да го виждат.Мат.ряла не желае повече да го управлява някакъв дебел пожарникар , на който все някой друг му е виновен.Герб са пътници.Пинокио е разобличен.
218
1
 
17
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
Нашенския бай Боку/*** отново измисли оправдание." Ако Гроб спечелят изборите ,спечелил ги е Тиквата.Ако Гроб загубят изборите ,загубили са ги гробарите му." Голем хитрец е този мушморок. Научил е някои номера от Живков.Нали 2-3 години му слугува.
217
3
 
19
 
! Отговори
Лекар от Смолян преди 7 години
Не гласувам за ГЕРБ,но днес получих 20 лв. за да присъствам на сбирката,на която едва удържах да изслушам г-н Борисов.Това което той говори е знайно,летни магистрали,зали,стиропор,панелки...Забелязах пигментация в горната част на носа му.Кръвното не е наред.Препоръчам "Тритейс" и "Небилет+" три пъти по две на ден.Хвърля къчове-проблем с нервите.Дочух няколко флатуленции*една след друга,които са резултат на разхлабените сфинктери в началото на ***.Обикновено преяждането е причина за това.
216
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чуваме от Радев"няма абонирани за власт",но колко години управлява Митеран,ами Кол?Защо БСП трябва да дойде на власт,само зада променим политическата картина в БГ?С какво са заслужили,дали имат ясна платформа за борба с корупцията и правосъдието от декларативни изявления?
215
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше да настоява за делат до последно,а не да го иска,след това не.Независимо,какво е казала Нинова.Позицията трябва да се отстоява докрай,властта,получена на избори-също.
214
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов трябвада се бори за власт,това е нормално за всеки политик и партия.Примиренческата му позиция/ако ни изберат/,подаване на оставки,не носи винаги успех.Това обезсърчава гласоподавателите.Нужна е повече енергия,изборите са на вратата.Да вземе пример от БСП,които са майстори в пропагандата,успяха с президент,сега вече се виждат на власт.
213
1
 
19
 
! Отговори
неразбрал преди 7 години
Тлъстия шофьор на Тато защо не е мач?Страх е обзел плешивата кратуна.Министрите му дето ги събира по паркингите , сега са клиенти на прокуратурата.
212
1
 
20
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
Нагъл и безочлив тип.Какви министри бе ,тиквар с тиквар? Изборите са след 20 дни.А след още 20 половината тиквени министри ще са с обвинения за кражбите и аферите с асфалта и стиропора.Просто в момента Гирджиков изрива авгиевите обори ,които останаха след неграмотното управление на бандата Гроб-Рб-АБВ-Пу.триоти! Мястото на дебелия лъжец от Банкя е в килията.
211
1
 
18
 
! Отговори
булгар преди 7 години
Всяко Ваше изказване намаля процентите за ГЕРБ-нещо като случая с цачева на президентските!
210
6
 
1
 
! Отговори
Новото време преди 7 години
До Времена, временаТова означава ли, че дебатът следва да бъде между Б.Б. и Командира? То каква ли е разликата!
209
20
 
1
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Само ГЕРБ! Другите на стават.
208
1
 
11
 
! Отговори
Времена, времена преди 7 години
До ПаметНека си припомним какво каза Президента Радев: "човекът на бъдещето ще е онзи с най-дълбока памет"."Дълбок корен се иска, за да устоиш на ветровете".https://sputnik.bg/korneliya-ninova-zhenata-hameleon-sds-yahna-bsp/offnews.bg/news/Analizi_289/Bitkata-za-BSP_367292.html
207
2
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
И за какво ни е този безсмислен дебат, като знаем пределно ясно всеки от тях какво ще каже?
206
3
 
23
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
Голям страх го тресе бай ***!Загуби първия рунд!После полезен ход нямаш-и да искаш дебат надали некой ти верва!?!От страх не можа да си изкараш мандатите,а искаш още!Нема как!
205
1
 
21
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
ГОлям страх го тресе Борисов кат се хванал за имената на министрит и като удавен за сламка се държи.Кво общо има това при условие не се знае крайния резултатХората видяха неговите министри и в двете му правителства едни и същи както и майката начело в двата парламента- Правилно Нинова не ги обявявай духай му у врата да го хване ДИАБЕТ от претеснение а не от лошо хранене както той говори. .
204
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брей, голямо пазаране, големи извъртания. Няма ли някой да му каже колко е смешен вече.