Борисов без страх от дебат с Нинова, искал да знае кои ще са министри

Министрите на ГЕРБ били ясни, постигнали реални резултати
4 мар 2017 14:28,
368
Борисов без страх от дебат с Нинова, искал да знае кои ще са министри
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Корнелия Нинова не иска да покаже кандидатите си за министри и екипа си в дебат, защото не знае кои министерства ще й дадат ДПС. Аз искам да знам кой ще бъде финансов министър – Румен Гечев, който фалира банките, или Петър Чобанов, който е депутат на ДПС. Ще издигнат ли за премиер отново Орешарски, който беше от БСП, а после стана кандидат за президент на ДПС? Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с жители на Смолян, съобщават от пресцентъра на партията.

Още по темата

Той коментира, че не го е страх от дебат с Нинова, но иска да види експертите от БСП, които ще изпълняват фантастичните за слушане обещания, заложени в предизборната програма на партията. Борисов обясни, че е ясно кои ще са бъдещите министри в мандат на ГЕРБ, които вече са постигнали реални резултати в редица сектори.

Бившият министър-председател коментира, че пенсиите са били вдигани плавно по време на неговото управление, благодарение на излишъците, натрупани в бюджета от борбата с контрабандата.

Бившият премиер обясни, че подадената оставка на ръководеното от него правителство е била морален акт. “Можем да продължим напред в развитието на държавата, доказали сме, че можем. Ще го направим, ако хората гласуват за нас на 26-ти март. Ако не – това е демокрацията”, коментира Бойко Борисов.

Бойко Борисов бе категоричен, че управленията на БСП са разрушителни за България и заяви, че Корнелия Нинова може да обещава всичко, защото не е печелила избори и не знае как се управлява.

Тя пък на свой ред попита задочно Борисов каква е позицията му случая с нискокачествените храни за Източна Европа.

Още по темата

"Вижте какво става в Словакия. Проучване установи, че европейските вериги продават на страните от Източна Европа храни с по-лошо качество, отколкото на тези в Западна. Не само се отнасят към нас като към второ качество, но сега Юнкер - от политическото семейство на ГЕРБ, поиска официално да сложи България в задния двор на Европа”, обясни тя в с. Мрамор по време на традиционните кушии.

"Каква му е позицията по този въпрос? Отново ли за едно потупване по рамото ще се съгласи родината му да бъде унижавана и послушно ще изпълнява заповедите на началниците? Ние не. От сега заявяваме, че сме влезли в ЕС с достойнство и искаме да се отнасят към нас като равноправни с другите европейски народи”, настоя Нинова.

„Намираме се в земеделски район и поемам към вас ангажимент след спечелването на изборите да променим отношението на държавата към малкия и средния фермер”, заяви председателят на левицата. Тя обясни, че до сега 10 големи земеделски производители получават 80% от субсидията, а малките изнемогват.

„БСП ще сложи таван на парите, които получава един земеделец и с разликата ще финансираме малкия и средния земеделски производител на плодове зеленчуци, месо и мляко. Искаме българско производство и българска храна”, допълни лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелии! Тоя *** вам..пирясал. Не му ли дават хапчетата редовно ?
282
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той от страх от Нинова и Манолова е готов и двете да ги избере за омбудсманки, само и само да не сяда на дебат с тях. Убеден съм
281
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя на снимката е много грозен.Дали ще уплаши и джурналистките,които се кълняха в неговата харизма?
280
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз повече никога няма да гласувам за Герб просто съм бил заблузен
279
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** прочете колко са бедни гърците, доволно се оригна, отпи от евтината бира и тръгна към кухнята. Запали цигара, пръдна шумно, отвори хладилника и започна да псува. Пак нямаше нищо за ядене. Върна се в хола, затвори любимия си новинарски сайт и отвори сайт за обявите за работа. След няколко часа търсене беше намерил добра обява за работа в Гърция. Прислужник в хотел - 500 евро чисти. Обади се на посредниците и тръгна към офиса.
278
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП те бие яко и ти много добре го знаеш Бойко кажи го на хората да го знаят стига си се крил абе къде е Цачева бе къде ее Батко нещо ги няма на терена
277
0
 
3
 
! Отговори
комуна преди 7 години
Бедния и ограбен българин от 26 годишния криминален преход пита къде са парите и друго нищо Бойко
276
1
 
8
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Горанов заеми за 20 милиарда ли са глупости ,момче!
275
2
 
8
 
! Отговори
зевзек преди 7 години
хитрия крату*н много смел в задочен дебат , крие се като мишка аз да питам , къде са ония 4,7 милиарда от контрабанда някой да ги е видял
274
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая държава няма ли да се разпада?Поне политиците упорито се опитват да го постигнат.Боце е първенец,да му дадем 3 ти мандат,поне да знаем ,че е направил всичко възможноза един безкръвен геноцид.
273
1
 
12
 
! Отговори
ххх преди 7 години
шубето е голяма работа. на приказки е лесно, но да се явиш пред цяла България и да представиш визията си за управление е съвсем друго.
272
6
 
15
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Борисов докара България до състояние на разпаднат ***. Благодаря Борисов, заради теб живея много по-добре извън България вече години наред. Да си жив и здрав, *** като гледам тежко наследство ти е написано на лицето.
271
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова е мъжко момиче, а г-н Заешко сърце на смее да се изправи срещу нея! Тя не е калинка!
270
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Десет години ЕС ! Десет години СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ не направи нищо за България , не влязохме е ЕВРОЗОНА, нито в ШЕНГЕН ! А това ни обещаваше Б.Б. през далечната 2009 ! Не помниш ли българино ???!!!
269
8
 
13
 
! Отговори
Ало другарите преди 7 години
До Кметот на Симитли.Седем милиона ли?Та вие много си повярвахте!Да речем я има няма 500 000,които са се хванали на обещания и лъжите на БСП.Тая крадлива партия е от 27 години в парламента и не се видяха никакви резултати за по добър живот!Един от тук пишещите искам да ми каже БСП точно какво направиха за по добър живот на българина.ЧЕСТНО,КРАТКО,ТОЧНО И ЯСНО,защото няма по крадлива партия от тяхната,дори и Живков ги проклинаше,че се правят на социална партия,а след тях винаги е разруха,фалити
268
7
 
7
 
! Отговори
/БЪЛГАРИН преди 7 години
Г--Н БОРИСОВ И ТЕБЕ И НИНОВА ЩЕ ВИ ЕЛИМИНИРАМЕ И НА ТЕЗИ ИЗБОРИ КАКТО СТАНА НА ПРЕЗИДЕНСКИТЕ---ВЪЗРАЖДАНЕ Е С 34 ПРОЦЕНТА ДОВЕРИЕ СРЕД НАРОДА ГЕРБ И БСП ЗАЕДНО НЯМА ДА СЪБЕРАТ ТОЛКОВА ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПОЧИВНА СТАНЦИЯ БЕЛЕНЕ А НЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЍЦИ
267
6
 
20
 
! Отговори
Кметот на Симитли преди 7 години
ВСЕКИ един БЪЛГАРИН, ще се справи по-добре като министър от ГЕРБераските КРАДЦИ и КАЛИНКИ. Няма как Нинива да нареди 7 000 000 човека за дебат с празноглавите ТИКВЕНИ некадърници!!!
266
5
 
27
 
! Отговори
Локи преди 7 години
Довиждне г-н Борисов! Въобще няма да ни липсвате!!!
265
6
 
19
 
! Отговори
Петър Папазов преди 7 години
Основен проблем на ГЕРБ е Бойко Борисов! Колкото по -малко се показва толкова повече шансове имат.И обратно Боко с глупостта си може да ги извади и от Парламента.Все пак срамно е това нещо да ти е Мин.Предс.Цялото му присъствие в ЕС се състоеше в това да целува къде кого хване и да го пощипват по мускулите.Ни дума ни стон от негова страна. Завалията, ни езици знае ни мисъл блуждае в тиквата.Затова не е чудно че няма завършен мандат. Страх и падение! Това е Боко!
264
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ СЕ КРИЕ ЗАД ПРЕДПОЛАГАЕМИТЕ СИ МИНИСТРИ: СВИНЕТКА, ТЕМЕНУЖКА.Що не покаже Кунева, Лукарски, Ненков ?