ГЕРБ коментираха Нинова: Глупости за милиарди!

От партията на Борисов нарекоха обещанията на БСП нелепици
Обновена: 7 мар 2017 16:07 | 7 мар 2017 16:07,
258
ГЕРБ коментираха Нинова: Глупости за милиарди!
Снимка: архив Булфото

Нелепици, неистини, глупости, популизъм... Така в ГЕРБ видяха обещанията на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Партията на Борисов свика извънредно медиите с обяснението, че е притеснена от посоката, в която поема предизборната кампания след сутрешното телевизионно интервю на шефката на социалистите.

В него тя обяви, че БСП са готови да формират правителство дори и да останат втора сила на изборите. От ГЕРБ припомниха и обещанията на социалистите за безлихвени кредити, намеса на държавата в икономиката и др.

Още по темата

"Огорчени сме от факта, че системни партии като БСП използват реториката на крайния популизъм", каза бившият финансов министър Владислав Горанов и дори сравни изказванията на Корнелия Нинова с тези на Волен Сидеров.
Според Горанов Нинова била готова да изрече откровени неистини.

"Страшно ще стане, ако нелепиците, които изрече Нинова, се материализират", каза още Горанов и допълни, цитиран от "Фокус": "БСП са правили много грешки, но досега не изричаха на глас толкова много глупости".

Горанов обвини социалистите, че изместват дебата от реалните теми на държавата. Той попита и как БСП обещават, че няма да взимат нови заеми, след като всяко едно от обещанията им се измерва в милиарди.

Бившият финансов министър коментира и желанието на кабинета да придвижи присъединяването на България към еврозоната.

"Герджиков си го каза - търси повод и причина да остане в историята", каза Горанов.

"Желанието на някой, че се е изфукал, че е пуснал една бележка, на която отговорът ще бъде "не" и ще влоши перспективите ни за присъединяване към еврозоната", описа ексминистърът идеята на служебното правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А истината е една, не е важно кой управлява в България, преди 20 години допуснахме една банка да въведе валутен борд уж за да излезем от криза и така ни завъртя във въртележката та до днес в постоянна такава.
178
5
 
10
 
! Отговори
Промяната преди 7 години
Хора гласувайте за Корнелия и промяната ви е в кърпа вързана. Всички ще станете милионери - като по времето на Жан Виденов. Другарката пледира и за милиарди, така че има шанс и милиардери да станете. Има такива случаи по света - като в Зимбабве например.
177
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей това разбиране на Кирето ни зароби, какви касетофони правят само на запад!!!
176
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бесепарите загробиха България с 20 млрд. дългове , но това не е достатъчно. Сегашната им сметка , още преди изборите е двойна - отива към 40 млрд. Техните празни , червени кратуни не дават обяснение кой ще изработи парите за *** им тройни и четворни путиновски , комунистически шлемове.
175
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кире, помниш ли онова световно по футбол, дето черните холандци влизаха в автобуса през задната врата?
174
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кире,а сега обясни за черните с отделни автобуси и пейки в САЩ до не далечно минало! *** пример, заради кризата в САЩ, целия свят е изпаднал в криза и приравнен до стандарта на СЕВЕРНА КОРЕЯ.
173
8
 
10
 
! Отговори
Мълчание преди 7 години
Бсп трябва да ги е срам и да мълчат! Това не се отнася за *** Ни- тя си плямпа без прекъсване , и хората разбраха що е то г-жа Лъжа, така че може да си плещи каквото си иска. Всички видяхме и усетихме грабежа на бесепарите по време на трите опита за управление. Добре , че има в ЕС достойни хора и веднага им спират еврофондовете, но въпреки това тея пак успяха да се нагушат. БСП са корумпирани наглеци!
172
9
 
10
 
! Отговори
2233 преди 7 години
Гробарите вдигнаха всички възможни данъци ,такси и глоби и въведоха нови данъци и такси.Опоскаха държавата като марокански скакалци и въпреки това изтеглиха нови кредити с непосилни лихви.И въпреки това ,малкия червендалест тиквар продължава да плещи лъжи и безсмислици.
171
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва, не трябва, да ви кажа и преди ГЕРБ и след ГЕРБ, българина продължава да е най- мразения и най-бедния!!!
170
5
 
9
 
! Отговори
Kiro преди 7 години
Прости примери за това, че когато ви оправляват комунисти работите не вървят на добре са: Северна и Южна Корея и Източна и Западна Германия. Руснаците осакатиха завинаги Северна Корея, а Южна Корея благодарение на САЩ са една от най големите икономики в света. Дори велика нация като германците бяха сломени от руския комунизъм и правиха коли, които вече не се произвеждат за разлика от западните им съседи.
169
7
 
12
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
Този недоносеник от снимката ни загроби със 17.5 милиарда нови дългове.Този триполов счетоводител с вид на пл.ъх досъсипа страната ни.
168
7
 
11
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Герб трябва да ги е срам и да мълчат! Всички видяхме и усетихме резултатите от грабежа им през време на на доскорошното им "управлението" и неслучайното им преждевременно абдикиране от отговорността на властта! ГЕРБ са наглеци!
167
7
 
8
 
! Отговори
Кой преди 7 години
БСП - вие сте най-големите крадци. Нали щяхте да вдигнете стандарта на живот на хората. Три пъти имахте тази възможност, след всеки опит вдигнахте стандарта само на вашето Политбюро. Мошеници и мегаломани . Пускате разни проекти с космически стойности , не казвате откъде ще дойдат средствата и очаквате останалите граждани на РъБъ да ви вярват и да ви ръкопляскат.
166
9
 
10
 
! Отговори
МАЛЕЕЕЕЕ... преди 7 години
МАЛЕ МИЛА ГОЛЯМ ЯД ГИ ТРЕСЕ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ - ГОРАНОВ Е ВДИГНАЛ КРЪВНО ЗАЧЕРВИЛ СЕ - Е СТИГА ВАС ВИ ВИДЯХМЕ НЕ СТАВАТЕ СЕГА Е РЕД НА НИНОВА НИЕ НЕ СМЯТАМЕ ЧЕ ЛЪЖЕ ДОСТА СМЕЛА И ЗНАЕ МНОГО ГОВОРИ СВОБОДНО ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ НЕЩО КОЕТО ДО СЕГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО - НА ВАС ОТ ГЕРБ ВСЕ НЯКОЙ ВИ БЕШЕ ВИНОВН ЛИДЕРА ВИ ДОСТА НЕКОМПЕТЕНТЕН И НЕ СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИ КАТО ПОЛИТИК И КАТО ПРЕМИЕР КОГАТО БЕШЕ СЛУШАХМЕ САМО ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ
165
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самия факт , че след три национални катастрофи , които предизвика БКП-БСП се говори , че пак искат да управляват е срамно и позорно за България . Явно простотията ни е голяма и няма отърване .
164
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво направиха гробарите- вдигане поголовно на дънъци и такси ,дори посегнаха и на спестяванията на хората -10 процента, подмяна на шофьорските книжки от 10 на 5 години ,само не се сетиха да вдигнат стандарта на живот на Българина , откакто са на власт нищо кръгла нула
163
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
заради кражбите си либералите направиха целия свят да се връти кат дзвинка
162
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политическите трупове от гроб нямат думата , върнете милиардите които заграбихте и тогава говорете
161
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е не може да се пъчиш, разбирай, че си либерал и да казваш че трябва да има минимална заплата и таван на пенсиите.
160
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странно как мога да си помисля, че гъзолизците на Меркел и Обама може да са патриоти.