ГЕРБ коментираха Нинова: Глупости за милиарди!

От партията на Борисов нарекоха обещанията на БСП нелепици
Обновена: 7 мар 2017 16:07 | 7 мар 2017 16:07,
258
ГЕРБ коментираха Нинова: Глупости за милиарди!
Снимка: архив Булфото

Нелепици, неистини, глупости, популизъм... Така в ГЕРБ видяха обещанията на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Партията на Борисов свика извънредно медиите с обяснението, че е притеснена от посоката, в която поема предизборната кампания след сутрешното телевизионно интервю на шефката на социалистите.

В него тя обяви, че БСП са готови да формират правителство дори и да останат втора сила на изборите. От ГЕРБ припомниха и обещанията на социалистите за безлихвени кредити, намеса на държавата в икономиката и др.

Още по темата

"Огорчени сме от факта, че системни партии като БСП използват реториката на крайния популизъм", каза бившият финансов министър Владислав Горанов и дори сравни изказванията на Корнелия Нинова с тези на Волен Сидеров.
Според Горанов Нинова била готова да изрече откровени неистини.

"Страшно ще стане, ако нелепиците, които изрече Нинова, се материализират", каза още Горанов и допълни, цитиран от "Фокус": "БСП са правили много грешки, но досега не изричаха на глас толкова много глупости".

Горанов обвини социалистите, че изместват дебата от реалните теми на държавата. Той попита и как БСП обещават, че няма да взимат нови заеми, след като всяко едно от обещанията им се измерва в милиарди.

Бившият финансов министър коментира и желанието на кабинета да придвижи присъединяването на България към еврозоната.

"Герджиков си го каза - търси повод и причина да остане в историята", каза Горанов.

"Желанието на някой, че се е изфукал, че е пуснал една бележка, на която отговорът ще бъде "не" и ще влоши перспективите ни за присъединяване към еврозоната", описа ексминистърът идеята на служебното правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито съм от бсп нито от герб,НО това което сътвориха тия от герб..разказа играта на България,нормалните хора,дребния и среден бизнес !!! Оцеля само и единствено едрия бизнес и то по линия на герб,не че при всички не е същото,но при тия е мн осезаемо...разказаха ни играта,с две думи !!!!!!!
138
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
никога повече бсп !
137
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обикновен некадърник и лъжец - като всички герберасти.
136
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГОРАНОВ ТИ НА ВСЕКИ ВЪПРОС ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ РАБОТЕЩИ КАКТО И НА ПЕНСИИТЕ ОТГОВАРЯШ,ЧЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ КОГАТО ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ПРИХОДИ ОТ ИКОНОМИКАТА И ЧЕ ТЯХНИТЕ ДОХОДИ СА ЗАВИСИМИ ОТ ИКОНОМИКАТА,АЗ ПИТАМ КАК ВИЕ ВСИЧКИ,КОИТО ВЛИЗАТЕ ВЪВ ВЛАСТТА СТАВАТЕ МИЛИОНЕРИ КАТО НЯМАМЕ ИКОНОМИКА?ТИ СИ МИСЛИШ ЧЕ САМО ТИ РАЗБИРАШ ОТ ИКОНОМИКА И ЛЪЖИТЕ ТИ СА ТОЛКОВА НАГЛИ..ЕДНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА МИЛИОНЕРИТЕ С ОТКРАДНАТИ ПАРИ ТАКА ЩЕ ОПРАВИ ДЕРЕДЖЕТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ДОКА
135
9
 
1
 
! Отговори
Буркан банк преди 7 години
Парите в зелено или евро и под възглавницата.Единя крак в Европата. Като стане долара 3000 лева се връщам.
134
17
 
9
 
! Отговори
така е в живота преди 7 години
Той навремето и Жан Виденов дойде с едни обещания . . .После Орешарски щеше да рестартира икономиката, ама нещо се отказа.Сега Баба Цоцолана ще качи баира и после туп ... и ще падне от ръба.Добре че ме няма в българийката.Българийо! За тебе те умряха!
133
21
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИИИИ.... преди 7 години
ПАЗЕТЕ СИ ПАРИТЕ!!!НИНОВИЦАТА , СЕ КАНИ ДА РАЗДАВА БЕЗЛИХВЕНИ КРЕДИТИ НА СВОИТЕ ХОРА ОТ--- ВАШИТЕ ПАРИ ОТ БАНКИТЕ !ТОВА----Е НОВИЯ ВАРИАНТ --ЗА ОГРАБВАНЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА В БАНКИТЕ!!!ТАКА -----ОГРАБИХА КТБ!!!ТАКА ---СЕ ГОТВЯТ ПАК ДА БАСТИСАТ НЕКОЯ БАНКА!КОЯ , ЛИ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩАТА .....???!!!!!!!!!
132
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГОРАНОВ ТИ ,ЗАЕДНО С ТВОЯТ ВОЖД МРАЗЕХТЕ НАРОДА СИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ,ЗАЩОТО СТЕ ЗИЙНАЛИ ДА ЛАПНЕТЕ СВЕТА И ЗАТОВА ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ. ГЛАСУВАХМЕ ДОСТАТЪЧНО ЗА ВАС И СЕГА СЪЖАЛЯВАМЕ И ОТ ТУК НАТАТЪК ДА ТЕ ВИДЯ КАК ЩЕ СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАТЕ С ПАРИТЕ НА НАРОДА ? НАГЛЕЦИ !БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 4
131
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко пристигна с важна стъпка много наперен и надъхан. Тогава бе във вихъра на славата си. Снима се за протокола с Борис Бекер и с Маги Малеева, а веднага след това започна да разгрява и да надъхва партньора си Илия Кушев: Илийка, стягай се, трябва да ги бием!. Това е нелепо все едно аз да уча Лео Меси на футбол. Имайте предвид, че Илия Кушев е професионален тенисист, а Бойко е 120 кила и почти не може да се движи. Загащи си шортите до пъпа като бай ви *** и излезе с по-голям номер фланелка, защото го беше срам да не му се друса шкембето и да не го заснемат телевизионните камери, ир
130
7
 
24
 
! Отговори
Niki преди 7 години
герба е най голямата глупост
129
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе разбрах какво общо имаше Лада с новината ама дори и тя вече не е руска от както Нисан купиха 75% дял от АвтоВаз...
128
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички са корумпирани а за гроб да не говорим, КРАДЦИ ОТ КЛАСА. ВСИЧКИТЕ СА МИЛИОНЕРИ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА. Пак гласувайте за тях и това ще ни бъде краят.
127
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този път БМБ няма да ме излъже, има толкова много *** в България - те да гласуват за ГЕРБ... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...
126
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много са ми интересни герберастите, истината прозряна от цял народ за разрухата и бедността до която ни докара Борисов 2, те не признават??? От простотия ли е, поради заплащане или защото калинките по места ще бъдат изритани, кой знае? България никога не е била толкова разединена и сломена поради наглостта *** Рапона и корупцията му! Последният доклад от ЕС го казва, най-корумпираната държава в ЕС е България. Но пресата и ТВ те са купени, мълчат. Няма да е дълго. Идва време да се отговаря!!!
125
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато само мъжете знаеха истината за Боце все още имаше надежда, но щом и жените я разбраха, може да гаси лампите и да си ляга, песента му е изпята!
124
4
 
17
 
! Отговори
ПАК ЩЕ ПЛАЩА НАРОДА преди 7 години
Всички партий след 10 ноември нанесоха много повече вреда на България отколкото БКП преди тази дата. Сега ако БСП спечели, Бойко ще организира стачки, ще фалират бившата банка на Цветелина, както КТБ, в която беше вкарал всички държавни пари и ще свалят правителството. Защо мислите, че Цветан Цветанов отиде в САЩ, след избора на Тръмп? И всички тези игри ще ги плащат хората.
123
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корупцията остава проблем за българското герберско правителство на Борисов, обяви САЩ. Cлужители във всички клонове на правителството му са замесени в корупционни практики безнаказано. Корупционните практики включват подкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушени поръчки и търговия с влияние, присвояване ха еврофондове . Въпреки че законът предвижда наказателно преследване на корупцията във властта, българското герберско правителство на Борисов не прилага закона ефективно. Това се казва в доклада на Държавния департамент на САЩ за състоянието на правата на човека през 201
122
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абу Боко Ал Банкяни е силен само, когато е обграден с 15 гавази от НСО и герберските еничари.
121
5
 
14
 
! Отговори
КОКИНОВ преди 7 години
Нали ТИ ,бащице си избра Цацаров. Дали ГЕРБ забравиха тези истински ОТКРОВЕНИЯ на лакея на Борисов
120
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** си като Вожда ти от ГЕРБ