Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа

Лидерите на двете партии си размениха нови остри критики
10 мар 2017 19:00,
274
Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа
Снимка: колаж Dnes.bg

Лидерите на партиите, които се борят да са победител на изборите на 26 март, влязоха в нова словесна схватка. Корнелия Нинова и Бойко Борисов си отправиха остри критики по някои от последните актуални събития.

"Готвите ли ДОСТ за своя патерица в 44-то НС и затова ли мълчите и нямате позиция, че турският министър и турският посланик се намесват пряко в изборите на суверенна държава?". Този въпрос отправи соцводачката към Борисов по време на среща с граждани в Ловеч, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата
Питането й било част от задочния дебат с лидера на ГЕРБ, тъй като така и не се стигнало до реален.

Борисов също я захапа, но от Бургас, където участва в кръгла маса, посветена на екологията.

"Как си представя Нинова, че ще се разтропа на масата в Брюксел – и Европа, и САЩ ще се разтреперят от страх ли?", попита лидерът на ГЕРБ по повод заявките на социалистите да наложат вето на санкциите срещу Русия, съобщи пресцентърът на партията.

Бившият премиер отново нарече обещанията на БСП абсурдни.

В същото време в Ловеч Нинова се обърна към симпатизантите си с думите, че може да промени живота им. "Борисов е обърнат назад, защото верятно вече е приел поражението и знае, че той и партията му са минало", каза тя.

Шефката на социалистите обясни, че БСП отрича типа управление на ГЕРБ.

"Те съсипаха икономиката, защото дадоха предимство на 5-6 големи фирми да вземат обществените поръчки. Ние предлагаме друго", обяви тя.

Борисов пък я попита от Бургас дали ще нарече и президента Румен Радев "предател", защото е подкрепил резолюция в подкрепа на търговското споразумение с Канада СЕТА.

Преди месец, когато Европейският парламент го подкрепи, Нинова се изказа много остро срещу българските евродепутати, които гласуваха за него.

"Това означава ли, че президентът, подкрепен от БСП, е национален предател?", попита лидерът на ГЕРБ. Той поздрави Радев за гласуването му и го призова да продължава да не слуша тези, които си го приписват за техен президент.

"Ако беше Нинова там и тя щеше да гласува "за", защото България е сред страните, получили най-много средства от ЕС", коментира още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
6
 
4
 
! Отговори
Василев преди 7 години
Няма да си лягам. Ракията не е свършила
139
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквуна пак ни лъже ,онзи ден излезе информация кои държави колко вземат чисто от ЕС.Ние естествено ,се влачехме на последно място.
138
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 159"ГЕРБ МОЖЕ БЕЗ ВАС АМА ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ БЕЗ ГЕРБ"-----------Предпочитам да умра без помощ от ГЕРБ! Но те се натискат да помогнат на целия народ за загине!
137
1
 
7
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Тия двамата още малко и всичко ще си кажат. На по-долу пишещите - няма незаменими партии!
136
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вторият в листата на БСП в Хасково има строителна фирма и санира блокове.Той категорично отрече, НЕ СЕ КРАДЕ-КАЗА ТОЙ ЧЕРВЕНИЯ СОЦИАЛИСТ.Та питам почервенелите тролчета,защо другарката *** лъже,че само фирми на ГЕРБ санират?
135
5
 
14
 
! Отговори
ДПС преди 7 години
Дпс трябва да загине за да живее БЪЛГАРИЯ.рано или късно.и волен сидеров да дойде в дпс сте обречени.КРАЯТ Е БЛИЗО.....
134
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този сайт има анкета.Гласували са 12 500 души.С 30% води ГЕРБ,24% БСП.Сега червените минуси са на ход!
133
5
 
13
 
! Отговори
135 до рали1 преди 7 години
Абсолютно права си. Аз това имах в предвид. Такива хамелеони като тук няма и в тропиците. Днес заклет комунист, утре демократ, после минаваме за патриоти, накрая ДПС. На това му казвам политик борещ се за някаква идея . Че Гевара може да им завиди.Това са 99% от абсолютно некадърните елементи които управляват тази страна. Тук за политическа класа, изобщо не може да се говори. Бойко е жив пример.
132
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако претендираш да си голям политик-изразяваш своята позиция и млъкваш.А тия двамата всеки ден си хвърлят обвинения за да си вдигнат взаимно рейтинга.Докато Да,България и Нова република говоеят за България на "трета" скорост, за корупционния модел КОЙ,от който и вие сте част,вие се държите все едно сте в Биг брадър.Както е почнало преди изборите с взаимни обвинения,така ще мине и управлението-с измиване на ръцете с другия,докато вие крадете и за всички е виновен другия.Все тая КОЙ спечели
131
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧАКАЙ, ТРЕТИЯ МАНДАТ НЕ Е СИГУРЕН, ПЪК И ДРУГИТЕ ДВА МАНДАТА БЯХА МНОГО КЪСИ НЕЩО?!МОЖЕ И ДА МУ УВИСНАТ ВИСУЛКИТЕ.
130
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ МОЖЕ БЕЗ ВАС АМА ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ БЕЗ ГЕРБ.
129
11
 
8
 
! Отговори
Аз госпожа Лъжа преди 7 години
Ние от БСП ,не искаме декомунизация и лустрация,защото ще ни светнат червените задни части,и в никакъв случай не искаме да се отворят всички архиви на ДС.Там е цялата истина за нашето крадливо племе,е едни изгорихме,ама други останаха.Не не можем да го направим,защото много крадохме,и преди и сега цели 70 години.Трябва първо ние да отидем на топло.Трябва да върнем на народа си 1 трилион лева,ама ние ги изядохме.От къде пари.?Овцете да си мълчат МОЛЯ!Иначе държавата ще се оправи,а ние?
128
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ ИМ БИХА ШУТА ОТ ЕВРОПА. ЯЗЪТ, ТОЛКОВА СТАРАНИЕ, ТОЛКОВА БЛИЗАНЕ И НАКРАЯ - НА ТРЕТА СКОРОСТ.
127
10
 
7
 
! Отговори
Аз госпожа Лъжа преди 7 години
Аз съм най голямата мафиотка,лъжа като крадливото овчарче,Ама нищо, на времето и моя командир Костов пускаше разни лъжи за тоя и оня и накрая партията му се срина,та така ще правя и аз.Лъжа и за *** партии,а той самия Сорос е дал изявление,че в България няма партия,която да не се е докопала до неговите пари,включително и БСП,тя е една от първите и най алчните,които са го потърсили.Аз затова много обичам народа си,защото помни три дни и забравя,и не чете документи и факти.Обичам ви овце!
126
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БАЙ *** Е ВЕЧЕ НАПЪЛНО АМОРТИЗИРАН
125
6
 
5
 
! Отговори
Аз госпожа Лъжа преди 7 години
продължение от 144.един гьол и един язовир,и макар,че не заработиха дадохме на Доган 1 000 000 лева.На дебелото прасе му осигурихме едни 600 000 лева от обществени поръчки,защото Модела КОЙ е в наши ръце още от Булгартабак сме си заедно.По наше време,хората виждаха кои наши фирми печелят обществени поръчки,ама как да заблудя хората!Перча се в България,защото в ЕС и Америка няма да ме бръснат за слива.Хамелеона там е разпознаваем отдалече,само тук мога там НЕ.Тук електората не чете факти,овце
124
12
 
12
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Нинова ще смачка Бойко.
123
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Костов си отидеЦарят си отидеИ Бойко ще си отидеНа 26 март ГЕРБ си отиваНикога повече няма да бъдат на власт
122
8
 
14
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
ГЕРБ е бита карта, те са от миналото, мина им времето.
121
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добрия ресор,бездънна яма-държавния резерв и и търговията с оръжие.Станахме милиардери в БСП от тоя ресор.Дори ДПС ми подариха най голямата тяхна бастилия Булгартабак и Пловдивските панаири.Дойде време за избори и аз излъгах,че не сме се срещали с Решетников,След това излъгах за Енергетиката,че ще има режим на тока,след това за фонд наука,че е спрян,а той бил временно замразен заради допуснати грешки и след един месец пак ще стартира,излъгах за обществените поръчки,по наше време ние построихме