Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!

Според експремиeра имаме идеални икономически параметри
12 мар 2017 14:30,
440
Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!
Снимка: БТА

"Щеше да е хубаво  тук да стоим с един друг  човек, човекът от Банкя. Не само като лидери на партии, които си оспорват управлението на България, но и като водачи на този район. Така щеше да е почтено към вас, да чуете предложенията ни и да изберете по-доброто за България. Но уви, човекът се скри." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Банкя, съобщи пресслужбата на БСП.

"Казваме – не на Европа на две скорости, но и на онази Европа, която продава на нашия пазар стоки второ качество, а в страните от Западна Европа – първо. Не желаем да сме народ второ качество", категорична бе лидерът на БСП.

Oт своя страна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че България е с най-бързата скорост по отношение на икономиката в Европа.

Той припомни идеалните икономически параметри на страната – ниския външен дълг, ниския бюджетен дефицит, високия кредитен рейтинг на България и високия финансов излишък, съобщи "Фокус".

Бойко Борисов отбеляза още, че цели държави около България са направили дългове, а страната ни е отличник сред страните в Европейския съюз с 27% външен дълг, 0% дефицит и готовност за влизане в Еврозоната.

Нинова пък обърна внимание на демографската криза и проблемите на младите семейства в страната. "Млади хора, всеки, който работи и има деца, ще бъде облекчен, като плаща по-малко с 50 лева данък на дете на месец. Знаем, че не е достатъчно да ви помогнем, но искаме стъпка по стъпка да се преборим с демографската криза, защото народът ни изчезва. И ако не го проумеем всички политици и не вземем мерки, след години няма да я има България. Ето защо ще помогнем на младите семейства да отглеждат децата си тук", обърна се към младите Корнелия Нинова.

Тя се обърна и към възрастните хора, като каза, че е крайно време за призчисляване на пенсиите и напомни, че само БСП е правила това през 2008 година. "Тогава пенсиите се увеличиха в пъти, а не с два – три лева. Разчитайте на нас, че ще облекчим старините ви и ще ви помогнем да живеете достоен живот."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
16
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До ИСТИНАТА 216 Аз НЕ! С белезници да ме заведат до урната , няма да гласувам за БСП.Не съм го правил по Тошово време , та камо ли сега.
173
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-бързи сме били...по-голяма глупост не бях чувал. Та ние от много години сме на задна. Ние винаги сме били подлогата на ЕС, винаги сме били в задния и двор само дето сега официално ни сложиха там и то благодарение на такива като този на снимката.
172
16
 
4
 
! Отговори
борис преди 7 години
Някакъв позитански *** опитва да ни внушава,колко хубаво и богато сме живели през социализма.То хубави стоки по БДС,то високи доходи,то голяма армия,голяма милиция.Жалко,че няма възможност да постна първа страница от трудовата си книжка, та да видите как през 1975 г. като среден техник съм получавал грандиозната надница от 3,68 лв. на ден,а вече като инженер бях назначен за енергетик с огромната заплата от 150 лв.бруто или 130 чисто.Бедност,мизерия и жестока диктатура.Голяма беше само милицият
171
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 123Алооо,Бай ***,имаш цели две правописни грешки в една четирибуквена абревиатура.
170
3
 
4
 
! Отговори
Цивник преди 7 години
Циникът са го плющяли през социализма, или него или баща му тираджията, че реве така турското ***.
169
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това добре! Разбрахме го че е на две скорости. Само не разбрахме ние на коя скорост сме? На първа или на задна? Щото и на първа и на задна все ще сме с 10 км в час. Но селянжърчето не разбира от скорости той кара брониран джип автоматик и му дреме на коя скорост е. Само дава газ и тя сама си върви. Да обаче държавата не е джип бе а най-малко с автоматични скорости. Трябва да се научиш първо на ръчни скорости а след това да се качиш на автоматик бе селянжърино. Учи и чети бе селянжърино!
168
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bsp uvelichi drastichno pensiite ne pomnite li ,ne dva tri leva a cELI 4 leva na mesec..eheee goliama rabota..vashta lelica podigrahte se sus starcite ni i sega nai naglo go pravite pak!!!!!!!!!NIKOGA BSP,DPS DOST I ATAKA
167
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОРИСОВ ДОКАРА СТРАНАТА НИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА.НА ПЪРВО МЯСТО ПО БЕДНОСТ СМЕБОРИСОВ МРАЗИ НАРОДА СИ, НАРИЧА ГО ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ, КАТО ЧЕ ЛИ ТОЙ Е РАЖДАН ВЪВ ВЕРСАЙ.
166
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** -. ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И В ЕВРОПА НЕ ГИ ИСКАТ
165
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много ги разбира тези скорости вождът на комунистическата секта. А дали ще ни стигне сулукът да тичаме с висока скорост! То даже, ако Европа им осигури специално висока скорост само за крадене и лапане, тогава сигурно ще се оакат от главата до петите!Какво ли си представят, че надигнаха такива скоростни крясъци!
164
5
 
18
 
! Отговори
123 преди 7 години
Кой нормален човек би гласувал за партия, чиято абревиатура означава:ГастроЕнтестиналнаРефлуксна Балест - драйфане...???
163
2
 
20
 
! Отговори
баю преди 7 години
По времето на НРБ престъпността беше сведена до възможния минимум. Хората не знаеха какво е да си заключват вратите на домовете, а ако го правеха често оставяха ключа си под изтривалката. Нямаше страх, че някой може да те нападне, докато се разхождаш до късно вечер. Убийства и грабежи нямаше, а само кокошкарски кражби. Което в сегашното демоникратично време неможе и да си го представиме! Кой смее да си остави ключа под истривалката в последните 27 години? Покажете ми един поне?!
162
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук много хора ще попитат, Какви стоки имаше?. Така е изборът не беше голям, но качеството в пъти надминава сегашното, всичко се произвеждаше по един стандарт БДС и това се контролираше от държавна лаборатория която не можеше да се подкупи. Може и да е имало 2-3 вида салам, но той беше салам, от месо а не нещо, което има вкус на слама какъвто е сега.
161
18
 
6
 
! Отговори
Циник преди 7 години
*** Нинова ще задържи младите с 25 евро на дете на месец! И едни детски от 17 евро - е тва е ! С тези луди пари семействата ще се оправят!А *** събира от заплатата, че на синчето и Ролс Ройса му омръзнал , и иска Бугати Верон!Мр*ъсна популистка га*дина - ни синя, ни червена!
160
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От най-ранна възраст у децата се възпитаваше любов към труда, уважение към по-възрастните, нормите на поведение в обществото. Като следствие нямаше толкова хулигани, градовете бяха чисти и още куп неща които ще отнеме много време да се изброяват
159
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво,Корни!Размажи го тоя банкянски червей.
158
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гражданите на НРБ бяха напълно уверени, че нищо няма да се случи с държавата, в която живеят, нито с предприятието в което работят или пък с жилището, в което живеят. Хората си лягаха спокойно вечер без да се притесняват, че утре може да ги уволнят, да вдигнат наема или да повишат цените на всичко
157
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По време на социализма България имаше силна и мощна армия, която заедно с братските армии от Варшавския договор, трябваше да ни защити при евентуално нападение от най-голения ни враг тогава Турция. За числеността й, даже няма нужда да се споменава. Казармата също не е за пренебрегване, тя възпитаваше у всеки български младеж чувство за дълг и отговорност пред родината, мъжество, дисциплина и приятелство.
156
3
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Боко бил...бръз,а народа му на последно място по доходи и на първо по отрицателен...прираст.Бързата...***,слепи ги ражда.Пита се,каква е...файдата ни от Боко;след 100 години,последният...българин ще...хлопне вратата на България.
155
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само глупости и плюене от червените фенери на Позитано