Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!

Според експремиeра имаме идеални икономически параметри
12 мар 2017 14:30,
440
Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!
Снимка: БТА

"Щеше да е хубаво  тук да стоим с един друг  човек, човекът от Банкя. Не само като лидери на партии, които си оспорват управлението на България, но и като водачи на този район. Така щеше да е почтено към вас, да чуете предложенията ни и да изберете по-доброто за България. Но уви, човекът се скри." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Банкя, съобщи пресслужбата на БСП.

"Казваме – не на Европа на две скорости, но и на онази Европа, която продава на нашия пазар стоки второ качество, а в страните от Западна Европа – първо. Не желаем да сме народ второ качество", категорична бе лидерът на БСП.

Oт своя страна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че България е с най-бързата скорост по отношение на икономиката в Европа.

Той припомни идеалните икономически параметри на страната – ниския външен дълг, ниския бюджетен дефицит, високия кредитен рейтинг на България и високия финансов излишък, съобщи "Фокус".

Бойко Борисов отбеляза още, че цели държави около България са направили дългове, а страната ни е отличник сред страните в Европейския съюз с 27% външен дълг, 0% дефицит и готовност за влизане в Еврозоната.

Нинова пък обърна внимание на демографската криза и проблемите на младите семейства в страната. "Млади хора, всеки, който работи и има деца, ще бъде облекчен, като плаща по-малко с 50 лева данък на дете на месец. Знаем, че не е достатъчно да ви помогнем, но искаме стъпка по стъпка да се преборим с демографската криза, защото народът ни изчезва. И ако не го проумеем всички политици и не вземем мерки, след години няма да я има България. Ето защо ще помогнем на младите семейства да отглеждат децата си тук", обърна се към младите Корнелия Нинова.

Тя се обърна и към възрастните хора, като каза, че е крайно време за призчисляване на пенсиите и напомни, че само БСП е правила това през 2008 година. "Тогава пенсиите се увеличиха в пъти, а не с два – три лева. Разчитайте на нас, че ще облекчим старините ви и ще ви помогнем да живеете достоен живот."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
7
 
! Отговори
To преди 7 години
Vervaite! Im I 6te preospeete Kakto prez poslednite 17 GODINI
133
2
 
19
 
! Отговори
шайко преди 7 години
Единственото,което се случи с промяната е,че младите,получили образование у нас,могат да напуснат страната.За желаещите да живеят в Бг,живот няма,защото 1% от бившите"***" заграбиха 85% от ресурсите на страната.Тук живот няма и до 30 години съставът на населението ще е друг,ако не се вземем в ръце.
132
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука преобладават необразовани хора?!!!Бъркат ръст в икономиката със заплата. Естествено,че имаме най-голям ръст, защото сме били с най-ниска производителност и ръст. Имаме да наваксваме много и е нормално да сме с висок ръст. Елементарни коментари нямат много смисъл. Ако сте много умни заповядайте на кормилото и за 4 години искаме Дубай. Но ако не успеете - доживотна присъда????
131
17
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До Анонимен 159 Недей да съжаляваш приятелю , а се радвай че онова безвремие няма да се върне никога.А що се отнася за БСП сомо с белезници могат да ме накарат да гласувам за тях.
130
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По ВРЕМЕТО НА СОЦА. Търговията бе с три вида качество НА ДОБРОТО СЕ ИЗПРЩАШЕ ЗА ЕВРОПА. Да се разбере че в България всичко е екстра качество. С годините соца не можеше да подържа това. И балона се спука.
129
22
 
6
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
А бе момчета, много сте се прехласнали по тези бръмбари от БСП , но внимавайте.Нали знаете че ако тръгнеш след бръмбар ще те заведе на л...о. Така че ако тръгнете след *** да не ви заведе на някое руско л...о.
128
2
 
25
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Oт своя страна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че България е с най-бързата скорост по отношение на икономиката в Европа.Въххх, сега разбрах защо не мога да си похарча пенсията...
127
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не им се сърдете на глуповатите чичовци. Те просто са били глуповати. Режима ги е лъгал,колко са велики и каква икономика са имали. След 89 Оп изненадата 50 години назад от запада! 50 години СЪН. Те не бленуват за миналото, а за младините. Но нямат идея, колко е яко да си млад сега със всички тези възможности.
126
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таз Корнела де Беше последните 70-80 години да ни каже как имахме не само Европа ами СССР и СИВ и ООН и Европа и не знам си кой още от Запада на 2 скорости между източния и западния блок, ааааааааааа ? Сетила се Мара да се обара. Банкянския тиквун ще бори бедността със спортни зали, спортни зали трябват на мат'ряла. Oткажете се от политиката не ставате и двете групировки, прости сте та чак вдлъбнати.
125
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен155 Запомни едно колега: И преди и сега,некъдърниците винаги са живяли и винаги са мрънкали срещу всички и всичко!Никога не съм бил партиен,но винаги съм живял много добре-преди и сега!
124
7
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До Анонимен 144 Какви 5 години те гонят тебе бе? 15-20г. чакане в зависимост от колата.Като се роди дете правехме вноска за жилище , кола и дом. телефон .Как не вие срам да пишете каква силна икономика сме имали.Че нали само Албания беше след нас.България тънеше в мизерия , а народа в простотия.
123
6
 
3
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
До Анонимен 140:Аз съм същият (анонимен 140) само че забравих да попълня помнещ. Видях 12 минуса и нито един за. Така беше и тогава виждаш че нещо е бяло, но със сила те карат да казваш че е черно.Колкото минуси да слагате комунистическата мизерия съм я живял аз и никакви минуси не могат да ми изменят спомените даже и Кашпировски да повикате.
122
0
 
15
 
! Отговори
Т.Колев- 1989г. преди 7 години
"За срам на Европа и на всички нас,кога докопа във ръката власт,по-страшен от спина,по жилав от рака,сега у нас се оказа простака."
121
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип за миналото реват само бивши партийни мазняци ѝ военни. Друг нормален няма как да се кефи на военен режим без никакви блага. Забрани за всичко, забрани за бизнес, забрани за музика дори. Това е престъпен режим.Като бях дете всички воняхте на бедност и простота. Съжалявам.
120
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отделеч се вижда че *** и Тиквата са скачени съдове, прехвърлят си топката после зад кулисите ще делят плячката тия 2 партии трябва да се забранят.
119
13
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Нямам спомен през 2008 г. БСП да са увеличили пенсиите в пъти.Нека някой да ни напомни , щото аз съм запомнил пенсиите при Виденов от 8 долара.
118
1
 
14
 
! Отговори
Стийв преди 7 години
Първи ама отзад напред
117
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 136:Пожелавам ти, ти и децата ти да живеете така както живеехме ние обикновените безпартийни при правешката тиква.Ако си живял тогава и си доволен най вероятно си бил от "висшите" и си се кефил по един или друг начин да определяш съдбата на "нисшите". Най отвратителни бяха членовете на партийните бюра по места. Топяха колегите си без свян. Както сте побеснели наистина ще излезете от рая за да разберете че сте били в него. Аз съм пенсионер, но се притеснявам за децата и внуците си
116
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Варна е европейска младежка столица за 2017г. MTV с голям концерт нанплажа през 2017 за първи път в историята на България.Пловдив е също културна столица. Метро в София. Пречиствателни станции на всякъде . Магистрали. Еврофинансиране на много малки и средни фирми. Вашите минуси, не променят фактите. Европа го вижда. За това и поглеждат на сам, за да ни подкрепят! За мен вашето мнение няма значение има на Европа и хората там. Те дават пари вие не.
115
13
 
4
 
! Отговори
ист преди 7 години
Антибългарски ***, защо сте анонимни. Мога да ви светна малкото гънки, че в момента когато напишете някоя глупост, ви знаят ЕГНто и пломбите.