Избори 2017: Нито гора без агитация, нито дърво без плакат!

Естествени билбордове никнат по пътя край Джебел
21

 Избори 2017 ще останат в историята с един забележителен подход за агитация – по дърветата край Джебел.

Гората е буквално облепена с предизборни плакати на различни партии. Незапомнената гледка е документирана от преминаваща по пътя кола.

Преди изборите дърветата са се превърнали в естествени билбордове, които не искат пари за реклама. Те могат да се видят по целия път към Джебел, но най-голям е броят им преди началото на града, пише "24 часа".

В участък от около километър почти всички дървета са облепени с плакати. Подобна гледка може да се види и в центъра на Джебел. Местните твърдят, че не е новост да се облепят боровете в гората с предизборни материали, но тази година са много повече от предишни избори.

"Нямаме полезен ход", коментира председателят на Районната избирателна комисия в Кърджали Антоанета Юрукова. Според нея още преди началото на предизборната кампания общините са определили местата за разлепяне на плакати и агитационни материали, но те не се спазвали.

"Единственото, което можем да направим в случая, е да укажем на кмета на общината да премахве плакатите", каза ще Юрукова.
 


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
пенко преди 1 година
На гърба на Турция стоят 25 000 000 кюрди - "обидени" !Противопоставянето на Ердоган напълно естественно !!! Турция трябва да контролира източните кюрдски територии и да си запазва държавата ! Как без диктатура ? Защо търси "влияние "в Европа !? За да може да държи в "ШАХ" кюрдите ! Ако петролните кюрди от Киркук купят самолети ,а другите купят "КАТЮШИ" и други ракети /по -тежки / ... какво !?! Пешмергите са само малък проамерикански състав! Да му мислат руснаците !!!
13
0
 
3
 
! Отговори
ПИТА ГОР преди 1 година
ДЪРВЕТАТА СА ОБЛЕПЕНИ , НО ПЪНОВЕТЕ СЕ БУНТУВАТ ЩО ЛИ?!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
После ще почистят плакатите като изсекат боровете.
11
7
 
2
 
! Отговори
Pravcho преди 1 година
Е аз що не ги видях, когато пътувам по същия маршрут? На някои хора май Бойкоим е в сънищата? Много го обичате този човек бе! Внимавайте да не го урчасате, че още много работа го чака! След 26.03 пак на него ще се надяваме. На комунистите вяра да нямаш! На ,,реформаторите" абсурд. А на ДПС и ДОСТ да се прегърнат с ПФ и да отидат да гледат заедно ,,Великолепния Век" .
10
2
 
11
 
! Отговори
Исти преди 1 година
Турците са доста изобретателни,но трудно ще накарат боровете и дъбовете да приемат исляма и да нахлупят ч а-лм-и наместо корони.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
така и некролози да има залепят със същите снимки
8
0
 
6
 
! Отговори
еко преди 1 година
"пазете горите, пъдари и козари, да има къде да агитирате по избори!"
7
11
 
9
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 година
Днес ходихме на разходка до Погановският манастир, Сърбия и на връщане след Димитровград по пътя до Българската граница имаше плакати на ББ което ми се стори безумно тъпо.
6
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП ПОБЕДА!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кой ще чете плакатите? или ще пуснете гората на свободна сеч,та да щукат хора там ?
4
1
 
6
 
! Отговори
do 1 преди 1 година
Те патриотите ни станаха от ДПС или ДОСТ!
3
0
 
18
 
! Отговори
/БЪЛГАРИН преди 1 година
ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЛЕЗЕН ХОД Е --ЗАБРАНА НА ДПС И ДОСТ КАТО ЯВНИ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ Г--ЖА ЮРУКОВА САМАТА ВИЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ТАКА НО МЪЛЧИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС СЯКАШ СТЕ ГЛЪТНАЛИ Х---Ѝ ПРЕДАТЕЛКО ***
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В габрово е същото по дърветата в парка фейса на сокола
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали е пълно с патриоти вече в България. Защо не направят нещо за родината безкористно като например се съберат десетима патриота и премахнат всички тези плакати. Ей така, за родину, без да им се плаща.
Да, ама не! Видно е какви са ни и патриотите, без да заиграе парата нищо няма да подхванат. Нали така, патриоте.