Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ
18 мар 2017 15:19, Красимир Ангелов
273
Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Още по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
18
 
! Отговори
НИЕ БЪЛГАРИТЕ преди 1 година
сме търпеливи, но до време.Този предател "танковата реплика" не е вече българин,
предател на българщината, жаден за пари снемащ на касети и лъжещ че е "танковете да дойдат", вместо истинското изречено "Станко да дойде"и наистина Станко Тодоров се появил пред парламента.Доган е наше момче, расло в България,то проумя,че не бива
да служиш на османеца от Турция.
205
0
 
19
 
! Отговори
Питащ преди 1 година
Напълно подкрепям предложението за забрана на ДОСТ. Според мен трябва да се забрани и ДПС. Няма място в малка България за етнически партии! Може ли някой да ми каже в Германия има ли турска партия при 5-6 млн. турци? Във Франция има ли партия на арабите? В Европа има ли другаде такива партии, с изключение на Македония и при нас!

Прочети още на: ***/izbori-16/2017/03/18/abv-poiska-dost-na-mestan-da-byde-zabranena.335288#comment-newest
204
2
 
17
 
! Отговори
ДОСТ преди 1 година
Цацата и Радев готвят нещо, помнете ми думата. модела кой се активизира
203
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 223

За да не се самоубие като Ахмед Емин
202
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
защо се кри във турското посолство бе керата,много ще ти чупят прозорците и то твойте,българи тяма да се занимават със продажник,кой то се стреми да създава омраза за политическите си цели.
201
1
 
20
 
! Отговори
Абревиатура преди 1 година
Другарю Владимир Зидаров, вие ли сте ДОСТ?
Домуз-Ортак, Султан - ***!
А пък като ви се лепна и Евгени Касетката, вече сте Домуз Ортаклар, Султан Ташаклар!!!
200
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямал връзка с Турция!!! Лъжец! Защо клипът на партията е на турски език???? Да не би турците в България да не знаят български!!! Началото на клипа започва с напомняне за Възродителния процес. Това е насъскване на турците срещу българите! И после плачат, когато автобусът им е нападнат! Ами търсят си го и си го намират!!! Българите и турците живеещи в България се разбират добре. Точно ДОСТ предизвиква отново враждебност между християни и мюсюлмани...Между другото аз съм мюсюлманка...НЕ на ДосТ!!!
199
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжец! Лъжец ! Лъжец !Дано се провалиш и изчезнеш завинаги !
198
1
 
25
 
! Отговори
ДОСТ преди 1 година
Местан върши неоценима услуга на България - изважда на повърхността неща, за които не се говори. ДПС е тайна операция на организация, изградена на принципа на мафията. Никой не говори - иначе следва съдбата на Ахмед Емин без никакъв шанс за разкритие, защото цялата машина е зад гърба на "убиеца".
197
2
 
22
 
! Отговори
ДОСТ преди 1 година
До Куко

Населението на Франция през 13 век е около 22милона.
След "освобождението" през първото преброяване през 1880 населението на българия е 2.0 милионна, ПРЕДИ ТОВА ПРЕБРОЯВАНЕ НЕ Е ИМАЛО НЕЗНАМ КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ 4.5М.

Източници
Wikipedia!
196
2
 
20
 
! Отговори
Куко преди 1 година
Българската народност преди идването на турците е била 4,5 милиона. колкото френската. След освобождението българската народност пак е толкова, а френската 30 милиона само във Франция.
195
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
KAK DA NQMA VE?TI SI JIVOTO DOKAZATELSTVO ZA NAMESA VYN OT BG VYRVI V PIUKIQ
194
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега, когато е разпуснато Народното събрание, няма депутати, нямат и имунитет. Прокурора няма ли да се самосезира противодържавната дейност на лицето Лютви Местан - Владимир Зидаров, прошляка до него и още много други. Аз ли да го правя.
193
4
 
21
 
! Отговори
Мечо преди 1 година
ДПС е мафия овладяна от Пеевски,а эад него проэира руската мафия.
192
5
 
24
 
! Отговори
МЕСТАН ПРИЗНАНИЕ преди 1 година
„да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.Българите поставиха този знак на равенство. НАПРАВИХМЕ ГО!ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА РАВЕНСТВО ДОСТ НЯМА ДА ВЛЕЗНЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ Местан да се вихри и развива анти българска дейност!ДАНС постави началото за изгонване на всички които са заплаха за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!
191
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
време е за ДОСТ
190
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега този дост ли е-приятел ли е-гост ли е,по старата приказка гост стои три дни,след които вече не е гост,какви приказки толкова да изговори,че да хванат вяра за неговото посещение,а се хваща за работа в помощ на стопанина на който отишъл на гости за покрие престоя му и разхода на стопанина по него докато си прави гостито колкото и минималното да му възлагат от уважение като гост да не го претруждават и обременяват за посещенито му като гост,да учяства в финансите по трапезата,ако има от къде
189
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До extremist

Комунистите ме пратиха - "на екскурзия", взеха ни всизко, това ли наричаш милост.
В същия ред на мисли - османлиите са проявили милост към такива като теб за 500г. никой нямаше да ви помни!
188
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До extremist

До 681г. в бъгария я нямаше и нямаше нито един българин или християнин, след 1378 българия отново я нямаше! но църквите ви си стояха! Всички имаха право да изповядват каквато си религия искат, (за разлика от комунистическия режим)
187
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До extremist

До 1878г в българия имаше повече мюсюлмани от колкото християни!

До 1990г в българия мюсюлманите бяха принудително асимилирани, от фашистите комунистите.

Тази грешка беше поправена, и продължава да се "поправя".