Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ
18 мар 2017 15:19, Красимир Ангелов
273
Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Още по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
6
 
19
 
! Отговори
Пребивавал преди 7 години
До Я РУССКИЙА бе ***, какво се фукаш? Виж по време на религиозните байрами колко булеварда се затварят, само в Москва, за да осигурят молитвени площи? Какви огромни тълпи се събират за сутрешна молитва (наетите зали са башка)? Напиши "Байрам в Москве" в Yandex и виж. Аз съм бил по тези места...
154
0
 
32
 
! Отговори
ЧЕСТНО КАЗАНО преди 7 години
Към седящия вдясно от селския даскал изпитвам истинска погнуса.Срамувам се че този мушморок носи българско име.Направо да му слагат ча.лма.та!Пфу!
153
3
 
24
 
! Отговори
АМА НИЩО ЧУДНО ,БЕ.. преди 7 години
ДОГАН , КОЙТО РАЗМАХВАШЕ "ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА " ПРЕДИ -------СЕГА ДА ГО РАЗДАВА "ПАТРИОТ".......И ДА СЕ РАЗЦЕЛУВАТ , С .....БЕЛАТА ЗЛАТКА!КОЛКО МУ Е ......ЩОМ КАЖАТ , МОСКВА И ПАРТИЯТА -МАЙКА..ХА,ХА,ХААААААААААААСАМО ИМ ГЛЕДАЙТЕ СЕИРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
152
1
 
25
 
! Отговори
дивергент преди 7 години
Обективно погледнато, ДПС нямаха друг ход, освен да се хванат за "патриотичната сламка", след като ЕрМалък е нежелан от ЕрГолям в Турция, и философа остана само с вътрешният ресурс. Трагикомично е да гледаш как хидроинженера, който размахваше ентическият жокер, докато раздаваше порциите, сега ще се гушне с "патриота", с който през годините взаимно си наливаха вода в мелничките. Толкова морална нечистоплътност, лъжа и безочие, събрана на едно място, едва ли има в друга страна
151
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС --почва да дава фира ...ЩОМ И ДОГАНЯ , ИЗПЪЛЗЯ ОТ БОЯНСКИЯ СИ КУ.Р.НИ.К!ЯВНО, ДОСТ----НЕ СА В СХЕМАТА НА МОСКОВСКОТО КГБ и НАШЕТО ДС!!!!!!!!!!!ИЗНЕНАДАААААААААААААА....
150
2
 
33
 
! Отговори
мдааа преди 7 години
Тоя отдясно явно е приел исляма! Това едва ли е изненада като се има в предвид, за какво отровно същество става въпрос!
149
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея двамата Местан и Доган май ни гъбаркат. Единия играе лошото а другия доброто ченге
148
3
 
40
 
! Отговори
някой преди 7 години
след като исляма е такава според тях добра религия, защо всички мюсюлмани бягат към Европа, а няма емиграция от европа към м'с'лмански страни ??Защо за тези много много години въобще не са се развили.И след като искт джамии и ако Европа стане мюсюлманска..то къде ще бягат после .Защо не се осъзнаят ,че именно исляма им е и проблема
147
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е. Няма турска намеса, а османска намеса и той иска да е на гребена на тази пяна.
146
2
 
28
 
! Отговори
Osman преди 7 години
Ne mutlu, Turkum diyene!
145
6
 
31
 
! Отговори
ИГРАТА СВЪРШИ преди 7 години
ТЕЗИ КОИТО СЕ ИМАТ ЗА ТУРЦИ БАГАЖА И ПРИ СУЛТАН ЕРДОГАН!! СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗ ФАЛШИВИ ДЕМОКРАЦИИ ОТ ИБРИЦИ.
144
5
 
26
 
! Отговори
додо преди 7 години
Местане, твоят покровител предателите знаеш какво ги прави! Целувката на змията е единствена и последна! Не е като у нас. Та умната!
143
5
 
43
 
! Отговори
1 преди 7 години
Местан е един най - обикновен мошеник. Чуди се и той как да открадне каквото може. Желая му от сърце пълен неуспех. На него, партията му и всички като него.
142
4
 
30
 
! Отговори
Българче преди 7 години
това което искам да кажа е, че се срамувам от ЕМ ... той е просто златотърсач ... иначе казано предател. Местан си е турски шпионин така, че е за затвора ... но това ни се полага като сме " кофти " материал ... то ББ си го каза в Канада а е и прав. Тъжно но факт.На кратко ... срамувам се , че съм Българин !!!
141
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан Ибрикчиев да мълчи!
140
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лисва само турския посланик до тях. МАЙ ПО ДОБРЕ ДА Е РУСКИЯ НАЛИ.
139
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТ не са ли по-опасни от ДПС?От кьде на кьде по опасни за Бьлгария.Тя е алтернатива на ДПС и на,,КОЙ''
138
3
 
39
 
! Отговори
ххх преди 7 години
какво красавци са тия на снимката. лика прилика. лисва само турския посланик до тях.
137
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно ДОСТ е бръкнал ДОСТатъчно дълбоко и накриво нейде. Муахаха
136
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местане, кой където те хване съпруг да ти стане.