Пак пушилка между Нинова и Борисов, сега заради Ердоган

Лидерът на ГЕРБ имал само една уговорка с турския президент - 0% мигрантски натиск
18 мар 2017 17:08,
296
Пак пушилка между Нинова и Борисов, сега заради Ердоган
Снимка: архив Dnes.bg

Лидерите на БСП и на ГЕРБ влязоха в нова словесна схватка, този път за турския президент Реджеп Ердоган.

"Аз нося отговорността за всичко, което обещаваме. Сега трябва да защитим България. Призовавам Бойко Борисов: Кажи си за Ердоган!", обяви пред свои симпатизанти в Бургас Корнелия Нинова.

Бойко Борисов й отвърна от Търговище чрез разговор с местните жители.

"Имам само една уговорка с Ердоган – България да има 0% мигрантски натиск на границата. Стиснали сме си ръцете да пазим границата и сме го изпълнили. По време на правителството на ГЕРБ България беше заобикаляна от Балканския път", каза той, цитиран от пресцентъра на партията си.

Още по темата
Борисов допълни, че не дължи обяснение на никого, освен  на българските граждани, които трябва да знаят истината.

В Бургас пък Нинова се зарече да върне честта и достойнството на страната ни на международната сцена.

"Никога няма да се примирим с послушанието на български политици и държавници навън ", каза тя.

А Бойко Борисов и в Търговище осъди нарушаването на добрия тон от страна на Турция. Той обясни, че България е Европа и обяви за недопустимо холандците да бъдат наричани фашисти. Лидерът на ГЕРБ припомни и заплахите на Ердоган да пуска по 15 000 мигранти на ден в Европа.

"Етническият мир е особено важен за България. Трябва да живеем помежду си в разбирателство, мир и толерантност. Децата ни трябва да имат равен път на развитие”, коментира още Борисов.

По-рано и лидерът на ДОСТ Лютви Местан коментира Реджеп Ердоган и зачестилите изказвания за опасност от страна на Турция.

Той се противопостави на опитите да бъде заклеймен като враг на България. Според Местан няма турска намеса в изборите, а писмото на Доган от четвъртък е опит да прикрие желанието си за ново влизане във властта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да го гледам този самовлюбен нарцис вече . Бб казал това, бб казал онова ...гнус, само *** останаха да му се възхищават
153
16
 
16
 
! Отговори
Конь преди 7 години
Злобната коньярка пак се изходи.
152
20
 
18
 
! Отговори
Борисов е коректен! преди 7 години
Борисов е вежлив и джентълмен. Чест му прави, че не си изтърва нервите и не отговаря по същия начин на пpcтaшкoтo заяждaне на Нинова. Толкова ли се радват избирателите и,като им се говори с такъв груб и невъзпитан език.
151
12
 
23
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Вече не знам........1. Др. Лъжа сега е "другарка" от БСП2. Харно, че сега е от БСП ама кога отмъкна 37% от Техноимпекс си беше СДС-арка.Пеперудката ми тя! И малко преди да кацне на Дългия Инкасатор на антената ги продаде "скромно" за 6 800 000 лв. 3. Техноимпекс не стигна. Хапна и от "Булгартабак" . Там въпроса за "антената" е спорен-малко е по-къса от шкембето ама тя...........оправна..4. Сега е "промяната" с Кирчо Добрев-контрабандиста5. "Твърдо" за Русия!!!!!!6....А пък синчето в САЩ..
150
17
 
13
 
! Отговори
Корне, мари! преди 7 години
Имало ли е някога, някъде по света по-над/пена политика от тази, която твоята партия поддържаше спрямо Коминтерна и Москва?!Всички да говорят за "послушанието на българските политици", ти да мълчиш!!!Лошо ли е да имаме договореност за 0% мигрантски натиск?Или на теб ти харесва бай-Тошовата мигрантска политика отпреди 50 г.? Когато в рамките само на няколко години увеличи населението на България с 5%, внасяйки роми от съседните държави? Или си във възторг от последиците на това безобразие?!
149
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Никога няма да се примирим с послушанието на български политици и държавници навън ", каза тя.....Масква спада ли към"навън"?
148
10
 
6
 
! Отговори
Българин-Анти БГ преди 7 години
Коментарът ми е насочен към пишещите тук. Вие сте пълни ***, че си губите времето да коментирате тези измамници. *** народ! Използвайте си интелекта си ако въпбще го имате за нещо смислено.
147
7
 
14
 
! Отговори
Българина преди 7 години
На бб ще му кажа само че ако не беше подал оставка, нямаше да се стигне до екстрадирането на тримата турци за сепаратизъм в шумен в томбулджамуя, шефа на мвр то в шумен е турчин, който ти го сложи. Доклада е от две години и е на трупчета. Ако беше на власт и тук щеше да има митинги на ердиган, нали от дост гласуваха за тебе от цяла турция за това че ги регистрира
146
2
 
10
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Конете се ритат , магаретата патят !!!!
145
13
 
7
 
! Отговори
сс преди 7 години
Всеки който гласува за герб или БСП е предател.
144
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боойчеее, какво стана с ,,милионите" за Йончева, нещо всички медии услужливо замълчаха ?! Може и да си имаме,,госпожа лъжа", може пък да нямаме, предстои да разберем.Но господин Лъжа, със сигурност си имаме и това си ти Бойко !
143
7
 
6
 
! Отговори
тт преди 7 години
вървете и двамата в на м..... си в п...... ред е да видим патриотите колко ще откраднат и какво ще направят за този народ
142
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още помня как в парламента от трибуната Нинова молеше ГЕРБ да вдигнат майчинските и дори предложи начин. Питаше ги защо дори не казват причината защо не може. Те само седяха отстрани и се хилеха нагло. Жената им изнесе данни и показа че има възможност че на хората трябва да се помогне. Едва не се разплака а гербавите *** само се хилеха все едно са някакви чужди управници. Не им пукаше изобщо за майките с децата а сега се правят на уж много загрижени. Истината е че ГЕРБ са най-голямото зло.
141
2
 
26
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Нула пък границата е като сирене лъжец
140
8
 
8
 
! Отговори
Я РУССКИЙ преди 7 години
ГЕРБ и БСП разиграват зяла България, етническите българи трябва да се събудят и да гласуват за патриоти. България като една славянска нация е много важна част за славянското обединение в Европа. Германия, Франция, Италия, Испания, Англия се напълниха с телерасти и имигранти заради западните политици. Но славянските нации още държат фронта и пазят род и родина!!!
139
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много хора са решили да гласуват за БСП за да разкарат този самозабравил се нахалник и лъжец.
138
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да не ми се иска ще гласувам за Нинова , за да може Тиквичката да разбере, че не е богопомазан
137
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нула процента мигрантски натиск срещу допускане на ДОСТ и отцепване на територия от държавата
136
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До сминдух енд чесънГласоподавателят позволява това. Той не цени свободата си. Трябва да покаже, че я цени.
135
8
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До ПатриотЯвно си сляп, щом мислиш така. Ако ГЕРБ спечели изборите другата неделя, това ще означава, че за пореден път е победила простотията, арогантността и авторитарността. Ние трябва да смачкаме тези явления. Така управлява Борисов. Никакъв патриот не е, не му пука за България. Вълнува го егото му, което народът трябва да разкара. На всички егото им трябва да разкара българският народ.