Пак пушилка между Нинова и Борисов, сега заради Ердоган

Лидерът на ГЕРБ имал само една уговорка с турския президент - 0% мигрантски натиск
18 мар 2017 17:08,
296
Пак пушилка между Нинова и Борисов, сега заради Ердоган
Снимка: архив Dnes.bg

Лидерите на БСП и на ГЕРБ влязоха в нова словесна схватка, този път за турския президент Реджеп Ердоган.

"Аз нося отговорността за всичко, което обещаваме. Сега трябва да защитим България. Призовавам Бойко Борисов: Кажи си за Ердоган!", обяви пред свои симпатизанти в Бургас Корнелия Нинова.

Бойко Борисов й отвърна от Търговище чрез разговор с местните жители.

"Имам само една уговорка с Ердоган – България да има 0% мигрантски натиск на границата. Стиснали сме си ръцете да пазим границата и сме го изпълнили. По време на правителството на ГЕРБ България беше заобикаляна от Балканския път", каза той, цитиран от пресцентъра на партията си.

Още по темата
Борисов допълни, че не дължи обяснение на никого, освен  на българските граждани, които трябва да знаят истината.

В Бургас пък Нинова се зарече да върне честта и достойнството на страната ни на международната сцена.

"Никога няма да се примирим с послушанието на български политици и държавници навън ", каза тя.

А Бойко Борисов и в Търговище осъди нарушаването на добрия тон от страна на Турция. Той обясни, че България е Европа и обяви за недопустимо холандците да бъдат наричани фашисти. Лидерът на ГЕРБ припомни и заплахите на Ердоган да пуска по 15 000 мигранти на ден в Европа.

"Етническият мир е особено важен за България. Трябва да живеем помежду си в разбирателство, мир и толерантност. Децата ни трябва да имат равен път на развитие”, коментира още Борисов.

По-рано и лидерът на ДОСТ Лютви Местан коментира Реджеп Ердоган и зачестилите изказвания за опасност от страна на Турция.

Той се противопостави на опитите да бъде заклеймен като враг на България. Според Местан няма турска намеса в изборите, а писмото на Доган от четвъртък е опит да прикрие желанието си за ново влизане във властта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
0
 
1
 
! Отговори
бррр преди 7 години
Колкото и да не си падам по характера на Бойко, само като чуя за Краднинова и получавам обриви. Ако не дай-боже след 26 остане по новините си вземам бохчичката и си отивам.
193
3
 
2
 
! Отговори
Ами Буе преди 7 години
До писача под 249Ами какво да кажем за първия милиардер в Българияродом от Банкя и цялата негова корумпирана партийна кохорта крала с пълни шепи от еврофондовете през последнитегодини, строили лошокачествени магистрали за милиардии футболни стадиони за милиони в селища с по 500 души . . .
192
3
 
11
 
! Отговори
FU OF преди 7 години
СТИГА ИНТРИГИ....СТИГА КОМПРОМАТИ.....АМАН ОТ ГЛУПОСТИ....СЕДНЕТЕ И СЕ РАЗБЕРЕТЕ КАТО МЪЖЕ.....КАТО МЪЖЕ....РАЗБРАХТЕ ЛИ.....ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА....НА НАРОДА МУ ДОЙДЕ ДО ГУША...ЧЕ И ОТГОРЕ...
191
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пребоядисалите те се бивши комунисти ограбиха и рсзпродадоха държавата за левче (БГА) и тлъсти комисионни. Други пребоядисани ползваха рекет и шантаж и кражби и натрупаха състояние.
190
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато няма БКП в затвора, няма осъдени ***, няма бити, убити, няма кръв (нали това искат те), така ще е. Народецът гласува за БКП. Чакайте пенсии и заплати.
189
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна вече е капитализЪм и развяването на скелета на социализЪма е не само несериозно, но и бих казал смехотворно. Тази мантра умря. Сега питам, онези които защитават баце и управлението му добре ли живеем? Само не ми излизайте с номера,че сега е свобода и може да се пътува и работи свободно, защото това не е негов успех.
188
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До дядо Йоцо виждаАбсолютно същото важи и за избирателите на ГЕРБ
187
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сетих се да ви попитам, знае ли някой кога вдянков и биби ще върнат онези два милиарда дето ги взеха на заем от здравната каса?
186
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце е повишил хонорарите. Много ме кефят гербавите трочета как точат паричките му.
185
2
 
18
 
! Отговори
Сеирджия преди 7 години
До Анонимен 235ДОСТ е сбирщина от продажни меkерета на щурия Ердоган.
184
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината се крие в наличието на капацитет, нужен за днешното време. Нинова дава впечатление,че има експерти,като откровено и силно заблуждава хората с измислен екип без експертиза и опит.И ще прави опити да търси от други партии. А сега -един лъжовен етин ПР, кухи фрази за неграмотници...Доста обидно поведение към българите...
183
1
 
10
 
! Отговори
Бай Чичо преди 7 години
Вземете се разберете , защото 1396 Баязид Илдъръм е на власт а сега пак е Илдъръм !?
182
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТ е единствената демократична, проатлантическа партия в страната. Абсолютно всички други доказаха, че са троянски коне на Русия и за представители на модела КОЙ. Вече близо 30 години тези руски храненици работят за обезлюдяването на България и подаряването й на Русия. Турци, българи, ******, *** и всички други български граждани : Гласувайте за ДОСТ ако искате България да я има на картата на света.
181
12
 
8
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Дали ще спечелят герп или бешепе няма значение, еднакво големи некадърници са и в двете партии.
180
0
 
20
 
! Отговори
1 преди 7 години
Нито един политик не казва, че ще се бори за намаляването на властта на държавата върху гражданите и за изграждане на закони които ще позволят на частните предприемачи да излязат на пазара сами. Всички обещават, че ТЕ ще направят чудеса.Господа политици, ние НЯМАМЕ НУЖДА вие да ни помагате. Искаме да не ни пречите.Дайте ни закони които ни гарантират свободен пазар и ще видите колко бързо ще се оправм сами.
179
17
 
15
 
! Отговори
Съсел преди 7 години
Другарката Нинова не лъже , тя се гаври с вас.
178
6
 
10
 
! Отговори
Какво лошо има преди 7 години
в това, че е договорено мигрантският натиск да бъде 0% ???Преди няколко часа написах нещо за един друг мигрантски юруш, който сме претърпели в недалечното минало, благодарение на тогавашния вожд на партията на другарката Нинова. Сега търпим последствията.Но този коментар са го изтрили.
177
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То е ясно,че БСП ще вземе най-много гласове,ако успеят да привличат патриотите и да съставят с тях правителство и ако са им достатъчно гласовете,други не им трябват.
176
9
 
21
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Всички герберунгели са все дърти комунисти , а вожда им още стиска партийната книжка и пази заветите на господаря си др.Живков. Реално избора е между набързо пребоядисани комунисти и наследници на стари комунистически родове.Жалка история.
175
8
 
23
 
! Отговори
ЧОЧО преди 7 години
ДО 220 : ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ НА БОРИСОВ ПРЯКОРА МУ Е БЕЗХАБЕРНИК ? ОСВЕН ПРАЗНА ТИКВА.ОСВЕН ЛЪЖЕ ГЕНЕРАЛ. ОСВЕН ...... .