За кого да гласувам? Все повече хора не знаят

Неубедителна или впечатляваща е предизборната кампания?
Обновена: 22 мар 2017 06:44 | 21 мар 2017 21:43, Красимир Ангелов
58
За кого да гласувам? Все повече хора не знаят
Снимка: Bulgaria ON AIR

Броени дни преди парламентарните избори, сериозно нараства броят на нерешилите за кого да гласуват, обяви в студиото на "Денят ON AIR" социологът Юлий Павлов.

"За месец и половина кампания за първи път броят на вероятните гласуващи не намалява, а нараства. Кампанията не им помага да изберат за кого да гласуват, а ги разконцентрира. Тя или е неубедителна, или е прекалено впечатляваща и е трудно да се избере", посочи Павлов.

По отношение на разпределянето на четвъртото и третото място след изборите, между ДПС и "Обединени патриоти", Павлов смята, че има шанс ДПС да измести националистите. "За третото и четвъртото място се води сериозна битка. Виждам тенденция за стабилизиране на ДПС. Няма да ме учуди, ако те вземат третото място", сподели гостът пред Bulgaria ON AIR.

Павлов коментира и съставянето на правителството след изборите. Според него Европа не би харесала в него да участват представители на ДПС или "Обединени патриоти".

"Никой няма да назначи хора от ДПС в правителството, това би било самоубийство. Но също така Европа не иска и националисти в ничие правителство", обясни той.

Гостът коментира и вмешателството на Турция в предизборната ни кампания. Павлов смята, че у нас има много голямо лицемерие по отношение на това кой пречи и кой помага на политиката.

"Когато германски политици агитират за български партии не е вмешателство, а когато турски политици го правят е вмешателство. Това е лицемерие. Започва да си личи, че у нас кое разбираме като вмешателство е на етнически принцип", добави още гостът.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувайте за националистите и да се свършва по бързо.Не се трае вече.
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, България ще се бори с мафията, ама мафията е трудна за преборване. Гледам нон стоп клипове предизборни, платени с нашите откраднати пари. Да, България нямат скрито финансиране, но да видим честността дали ще влезе в НС. Или пак стари, дискредитирани муцуни.
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За когото и да е - само не и за лъжливите крадливи и некадърни тикви, слуги на Дебелян, Доган, Ердоган и Мутро-Олигархията.
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗНАЯТ ,ЗНАЯТ !!! ИЗНЕНАДАНИ ЩЕ ИМА МНОГО !!!!
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой германски политик е агитирал ,за кой да гласувам ,бе ?!?!Че не мога да се сетя ?!?!?