Автобуси с изборни туристи пробиха до Кърджали

В града тече трескава подготовка за финала на кампанията
22 мар 2017 09:06,
107

В момента блокада на границата с Турция няма, но снощи на автогарата в Кърджали в рамките на половин час дойдоха три извънредни автобуса с наши изселници в южната ни съседка.
 
Хората не крият, че идват в България, за да посетят родните си места, но и за да гласуват. Собственикът на фирмата превозвач обясни пред Bulgaria ON AIR, че изпълнява редовни линии, но все пак хората не скриха, че предстоящият вот е причината да бъдат в Кърджали.
Още по темата

Служители на автогарата коментираха, че всъщност наплив на автобуси с т. нар "изборни туристи" би могло да се каже, че няма, защото предишни години е имало огромни задръствания.

Докато траеше блокадата вчера обаче, нито един автобус с изборни туристи не премина през нея.

Хората, които екипът на телевизията срещна на границата с Турция, са преминали легално и имат законово право да гласуват.

На автогарата в Кърджали личи силно, че има предизборна битка. Там се намира предизборният щаб на една от партиите, която е претендент за 44-ия парламент. Нейната партия пряк конкурент също е разположила огромни плакати.

Закриването на кампаниите и на двете формации предстои в петък - едните планират мащабен концерт с участието на известен турски изпълнител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До а НА СТРАНАТА НА ПО-СИЛНИЯ!!!
89
0
 
4
 
! Отговори
несъгласен преди 7 години
Български гражданин е този който живее,работи и плаща данъци в България.Другите не са такива.Не съм съгласен и депутати да стават такива на които децата им живеят,учат и /или работят в чужбина,защото такива хора няма да имат стимул да мислят за България.Ако изберем такива след това ще съжаляваме ние които живеем и работим в България,защото депутатите на които ние плащаме ще работят против нас!Кое ще мотивира такива хора да създават тук работни места и да милеят за България????
88
1
 
1
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Абе това е България, какво очаквате освен пълно бездействие на властта относно противоконституционните партии и техните злоупотреби. Щом Германия и Холандия изпитват сериозни трудности относно турците и техните етнически партии там, то какво остава за България. Ще слушкаме Турция сега, че да не вземе да се ядоса и да изхвърли 6 000 000 бежанци в България.
87
3
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Който не е живял няколко месеца преди избори в България, няма право да гласува в нея
86
2
 
3
 
! Отговори
Петър Велянов преди 7 години
Булгария ке падне = 2017И то не заради народа си а заради управниците им .
85
1
 
1
 
! Отговори
Мечо преди 7 години
Проблемите на България са мафията и продажните политици,какво очаквахте от Турция след като се установи че Пеевски продава контрабандни цигари на ПКК,да им кажат"ашколсун и да ги погалят по главата ДПС-мафията ли,естествено е да са против тях.Турция не притежава Лукойл,Газпром и другите монополи които ни държат в бедност.Врагът е другаде ама нали сме нямали играем по тъпана.
84
0
 
0
 
! Отговори
asta преди 7 години
Tasi sladka razkoshna torta vi napraviha lubimite vi bulgarski politici.Ne sa vi vinovni s-iganite i turcite za tasi politicheska sladkarnica.
83
0
 
0
 
! Отговори
Jabla преди 7 години
Tochno sega bulgarite da se drapnat i da ne glasuvat.
82
3
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
На хората не им е толкоз до това разкарване,но Ердоган е получил съвет от Путин да ги праща при нас.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ROMВсе още не е, но дано да стане.Хубаво е, че се наричаш ром. Познавам един, дето му викат Гичо Ракията.
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това да гласуват само тези дето има осигуровки ми хареса, не само живеещите в чужбина ами и едни други соколи автоматично се изрязват от картинката.
79
3
 
7
 
! Отговори
K.Коцев преди 7 години
Абе тия наши " сънародници" като им е толкова мила България защо не се върнат у нас и заедно да строим нашата държава?! Та те нямат никакво българско съзнание и нищо бъл гарско не им е мило,освен ...ИЗБОРИТЕ,за да могат турчеещите се българи да ни управля ват!На който не му харесва в България хеееее им Турция и където им видят очите! Такива наши сънародници,които живеят в чужбина за ПОСТОЯННО НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА НИ ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО! Хей,политици,къде сте и защло спите?!
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНа 50 турски командоси пък им стига един флакон Raid.
77
19
 
7
 
! Отговори
Николай преди 7 години
35 години работих в БЪЛГАРИЯ и ми дават жълти стотинки за пенсия.Бананова държава!Турско да стане!
76
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички българи трябва да гласуваме и да обезмислим този изборен туризъм.
75
2
 
17
 
! Отговори
а преди 7 години
Ами ако, недай Боже, възникне въоръжен конфликт между нас и комшиите, тогава ми е интересно тия, с двойното гражданство, на чия страна ще се бият???
74
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
50 турски командоса им стигат за да се осерат, на така наречените "патриоти".
73
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До паспортТеб ли ще питаме бе те-ке-зе-сарин?
72
0
 
8
 
! Отговори
ROM преди 7 години
До иванИмето си не можеш да напишеш, акъл даваш на народа.
71
5
 
22
 
! Отговори
паспорт преди 7 години
Отмяна на двойното гражданство за държави без такова. Това напр е Турция. Нека всеки да избере една родина, една държава и само там да има право да гласува.