Послания, прегръдки, песни... предизборният финал

ГЕРБ и БСП закриха днес кампаниите си за предсрочния вот
Обновена: 24 мар 2017 22:23 | 24 мар 2017 20:03, Анисия Иванова
45

Снима: Олег Попов, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: бспГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДАВАЙЙЙ КОРНИИИ МАЧКАААЙЙ ГИИ РАЗБОЙНИЦИТЕ ОТ САНИРАНЕТО
28
1
 
4
 
! Отговори
някой преди 7 години
чу ли на финала ,че Корни замени обещаната "Безплатно " здравеопазване "С "Достъпно"???Ако изманипулират нещо в техен си стил от 27 натам може да се прероди и в "Чисто частно"здравеопазване или Бог да пази България и от лековерници....
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя от втората снимка медиум шаман ли е или се мисли за шотландския боец
26
2
 
6
 
! Отговори
снимка номер 3 преди 7 години
нито зъби в устата,нито ум в главата ! това е електората,който си хвърля пенсията през терасата и тръгва да гласува.
25
6
 
9
 
! Отговори
Пижо преди 7 години
Има ли още луди където ще гласуват за Герб
24
6
 
10
 
! Отговори
Новите лица на БСП преди 7 години
1.*** Нинова милионерка- в политиката от 1997г.2.Стефан Данаилов(Збогом Серго) в политиката от 25г.3.Р.Овч. (дългият инкасатор) милионер в политиката от 1994г.4. Рум.Гечев виновен за хиперинфлацията от 1996г.(Виденов)5. Тома Томов журналист на 78 г.(син на директора на концлагер Белене)6. Дъщерята на Пирински 7. Синчето на Ананиева8. Кутев - тоя поне ме кефи с репликата, че комунизма е наследствен СПИН9. Иван Таков внук на П.Таков10. Кирил Добрев(трафиканта на долари) син на Н.Добрев. 12. Зарков син на независимата журналистка комунистката Ана ЗарковаИ още и ощ
23
9
 
8
 
! Отговори
последни данни преди 7 години
БСП губи изборите с повече от 5%. Днес е добър ден за българската демокрация.
22
5
 
8
 
! Отговори
Гласуваш за БСП преди 7 години
и получаваш:Нинова-г.жа 37%ПеевскиГечев-фалирал банкиТаско ЕрменковКир.добрев-контрабандиста на цигариСвинарядългия ИнкасаторИзнасилвача от СтрелчаМаслароваГагагузовБатко и БраткоГоцеСайдеровДоганФонтанаОрешарскии т.н. и т.н.
21
3
 
9
 
! Отговори
Kolio преди 7 години
Колко трябва да си балък, за да повярваш на тази изкуствена усмивка.
20
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Песни танци а кючеци няма ли? Та без кючеци нито една сватба нито един абитюренски бал не минава бе селянжъри! Маат кючеци та ушите им пукат. А тези какви песни са пеели кацнал бръмбар на трънка ли? Курнелио бегай да оседлаеш катъро и не се прави на партиика. Те сите като тебе са у парламата. Бегайте и се не връщайте. От такива като теб на народа му писна на х.я. Особено пък от онзи с филията с мас дето закопа целата държава барабар с племето.
19
7
 
11
 
! Отговори
дядо Йоцо вижда преди 7 години
Докато има наивни и простовати хорица, които се лъжат лесно на ало измамниците ще има и такива, които ще гласуват за БСП . Това са едни и същи хора! Надявам се болшинството от народа вече да е прогледнал!
18
8
 
14
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 7 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
17
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
още 1 ден писарушките на Цвъки ще пишат агитацииВ неделя като видят маааканата физиономия на Цвъки ще разберат, че няма ефект от простотиите им писани по форумите.А ние ще наблюдаваме след загубата на ГЕРБ физиономиите на Бойко и Цветани Бойко ще разказва приказки за Апокалипсиса.Такова шоу се очертава. Ще бъде забавно.Заредете се с пуканки, фъстъци и бира
16
10
 
7
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 7 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че излъгахте за срещата си с ген. Решетников.
15
12
 
12
 
! Отговори
философ преди 7 години
Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!
14
12
 
14
 
! Отговори
Новите лица на БСП преди 7 години
Новите лица на БСП са деца на старите лица и това е сделката на Нинова с тях. Такива като журналиста Тома Томов лично предложен от *** - баща му е убиец бил е директор на лагера в Белене по времето на социализма, като независимата червена псевдожурналистка и временна любовница на Станишев-Ел.Йончева т.н. и т.н. Просто ме е срам от тази партия , на която някога бях член .
13
16
 
7
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
До СТРАНДЖАТААма колега, суверените не ги виждат тези неща, защото Господин Бойко Борисов не е самохвалко като кoмyндeлите! Матеряла не става и не заслужава Лидер като Господин Бойко Борисов!
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАЙ-КЪПТЕЩА Е СНИМКАТА С ЦЕЛУВКАТА НА БАБА ЦЕЦА!!!!! ХАХАХАХАХ, ЩО ЗА СЪЩЕСТВО БЕШЕ ТАЯ?
11
19
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Както е казал днес Антонио Лопес: социалистите по цяла Европа се сриват. Което си е самата истина. Демокрацията донесе прогрес, образование, жизнен стандарт и социалистическите тъпотии вече не минават.
10
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименХора гласувайте за ГЕРБ не за бсп.