Герджиков: Да не сме черногледи, помните ли преди 20 г.?

Надява се да има след месец редовно правителство
Обновена: 26 мар 2017 10:53 | 26 мар 2017 10:47, Александър Попов
27
Герджиков: Да не сме черногледи, помните ли преди 20 г.?
Снимка: Олег Попов, Investor Madia Group

Служебният премиер Огнян Герджиков пусна своята бюлетина точно в 10:10 часа.

"Вчера победихме Холандия, което е чудесен старт на изборите. Гласувах за нещо по-добро. Има много хора, които са черногледи, но нека си припомним какво е направено за последнните 20 години", каза Герджиков.

"Ще изберем този, който е най-достоен да ни управлява, надявам се и по-добре от предходните управления", допълни премиерът.

Той заяви, че ако се наложи да управлява по-дълго има готовоност, но силно се надява да има нов кабинет.

Попитан дали, ако не се излъчи правителство, ще има нови избори до три месеца, както предвижда Конституцията, или те ще бъдат чак есента, служебният премиер каза, че трябва да се спазват законите и Конституцията, а не да се правят интерпретации.

"Моята надежда е след месец да имаме редовно правителство", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Да,другарю Герджиков,помним как се борехте депутатите да идват всеки ден на работа,и да не гласуват с чужди карти.Помним какво беше направено за 27г-приватизация/както искате,така го разбирайте/.За мен това беше един багажник пълен с готова продукция,защото за почти 2 години след въпросното...събитие,заводът беше доведен до разруха,нас ни уволниха,а машините откараха в Ямбол,където поработиха още малко,преди да отидат нама.ната си...Та тия не ми ги разправяйте,другарю-господин-демократизаторе.
22
3
 
0
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
Троловете пак са плъзнали... Правилно г-н Герджиков! Тролчета, Помните ли когато нагъвахте лой под формата на салам Камчия?*** знае само да и псу'а и да чака някой да го оправи.... Е ***, и бачкане трябва!
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 20 години в София се дишаше нормално. Нямаше преселници, простотия.
20
3
 
5
 
! Отговори
102 преди 7 години
ПРЕДИ 20 ГОДИНИ САМО НЕ МОЖЕХМЕ ДА РАБОТИМ И ЖИВЕЕМ НАВЪН.САМО ТОВА СЕ ПРОМЕНИ.НО НЕ ЗА НАШЕТО ДОБРО СТАНА, А ЗАРАДИ "ПЛАНЪТ" ДА ОСВОБОДИМ ТЕРИТОРИЯТА.КОЕ МУ Е ХУБАВОТО СЕМЕЙСТВА ДА ЖИВЕЯТ РАЗДЕЛЕНИ?!
19
3
 
6
 
! Отговори
101 преди 7 години
Герджиков, преди 20 г. имахме вяра, надежда, обществен транспорт, чист въздух - срещу *** за храна, стари таралясници, страх и безверие....СЕГА!!!
18
2
 
7
 
! Отговори
помня преди 7 години
Герджика се показва *** ограничен даскал щастлива кокошка.Какво да забравя що българи се палеха,бесиха,летяха от мостове и балкони,колко други робуват зад граница ограбени от политици,крадци и ***.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, с всяка изминала година става все по зле. Какво плашиш преди 20 години.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помним и едно друго управление, в което Герджиков участваше - тогава ни оправяха за 800 дни.
15
2
 
7
 
! Отговори
гого преди 7 години
Г-н ГЕРДЖИКОВ а помниш ли преди 30-35г ааа не се прави че не помниш
14
2
 
12
 
! Отговори
истината преди 7 години
Помня ти помниш ли?Положението е същото каквото е и сега нищо не се е променило, просто мутрите сложиха костюми а народа си е все така беден.БЕДЕН НАРОД ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По соца имаше един девиз "всичко в името на човека, всичко за благото на човека". Тогава си мислех, че е куха фраза, но сега вече си мисля, че никак не е било лишено от смисъл. Сега всичко се прави в угода на икономически и политически лобита против интересите на хората в България, макар че твърдят друго.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 20 години не знам, но като си спомня за преди 28 години и почвам да става черноглед сравнявайки с днешната несигурност, безработица, липса на здравеопазване, бандитизъм, кражби, мигранти, никакво качество на образованието и бягащи от страната българи.
11
1
 
5
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Старите хора говорят за това време понеже са били млади тогава. И аз милея за началото на 90-те, ама на баща ми му се изправя косата като се сети.
10
5
 
4
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
1997г. не се забравя. Съжалявам че не успяхме да доведем нещата до край. Съжалявам и че гласувах за партия която с безрасъдието си последната година върна БСП пак на власт с невиждана подкрепа. Но ако пак вземат властта ние пак ще ги съборим.
9
9
 
7
 
! Отговори
, преди 7 години
Дано няма правителство и Герджиков си остане премиер
8
8
 
7
 
! Отговори
?!? преди 7 години
Преди 20 години беше по-добре бре Герджиков!
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не случайно казва "помните ли преди 20 години" а не примерно преди 30, когато имаше държава и нямаше бедни!
6
1
 
21
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 7 години
Да г-н Герджиков , за последните 20г. найстина се направи много и резултата е налице-най-бедната държава .Всичко друго е алабалистика за наивници !
5
4
 
22
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Приоритетите преди 35г. бяха образованието, здравето, пенсионерите и мн.важно - всеки безпроблемно си намираше работа.Какво друго му трябва на човек? Затова възрастните съжаляват за времето на соца.
4
3
 
20
 
! Отговори
ЦОНЬО преди 7 години
преди толкова години ти беше един ***, а сега премиер