Левицата като цяло е в криза, отсече Проданов

Лидерът на АБВ: Имаме си своя път и визия!
Обновена: 26 мар 2017 22:42 | 26 мар 2017 22:30, Красимир Ангелов
12
Левицата като цяло е в криза, отсече Проданов
Снимка: БТА

Левицата у нас като цяло е в криза, обяви лидерът на АБВ Константин Проданов пред БНТ.

Според него лявото "за съжаление продължава да не е на мода", макар че голяма част от хората трябва да са леви заради социалния си статус.

Още по темата

"Ако не дай си боже не влезем в НС, за нас живота не свършва. АБВ е дългосрочен проект, имаме своя път и своя визия. Направихме важна промяна преди 2 месеца, нямахме време да я разгърнем на достатъчно голям брой хора", отчете още наследникът на президента Георги Първанов в движението.

Константин Проданов изрази надежда, че работата на партията му с "Движение 21" на Татяна Дончева ще продължи и в бъдеще.

"С г-жа Дончева работихме много добре, надявам се, че ще продължим напред, но тепърва ще се водят разговори", отчете още той.

По думите на Проданов левите трябва да сме много по-активни и по-принципни, за да може да стигнат до хората.

"Това е дългосрочна задача, маратонско бягане, а ние сме още на няколко метра", отчете лидерът на АБВ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
nina преди 7 години
Не разбирате ли в какво ви въвлече Първанов? Наистина ли не разбирате защо загубихте?Ето обяснението:ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ,НИКЪДЕ И НИКОГА НЕ ГИ Е ОБИЧАЛ!
9
1
 
4
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Вижте се колко леви партии сте. Не може всеки да има голям кокал, няма толкова. Изгладете "различията" си и се обединете вместо да плачете.
8
2
 
4
 
! Отговори
СТЕФАНОВ преди 7 години
Ако не бяхте разцепили с Дончева левицата сега щяхте да сте първи. Всичко друго са празни приказки. Е докарахте отново мутренското управление на Борисов -колко ви платиха за това?
7
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 7 години
Ако АБВ и Дончева не бяха предали БСП заради лични болни амбиции,нямаше да има сега коментари. БСП с пълно мнозинство в парламента...
6
5
 
3
 
! Отговори
Батко преди 7 години
Стига с това ляво, не може всички да сме равни. Едни да се трудят и да дават на други, които са си стояли на *****. Живков го каза много добре "комунизмът е едно недоносче". т.е. Трабва да има стимул, за да има развитие, ако всички получаваме едно и също, никой няма да си мръдне пръста, за да подобри продуктивността си, хората не са еволюирали толкова. Европейският съюз прави много лошо като ни отпуска тези помощи. Тук на всеки му е виновна държавата, но държавата това сте вие.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ай сега, у лево!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе тежка криза по време на полет... над океан... с акули...
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НеаТака и не ми стана ясна визията на вашата партия.ето я визията : милионер, масон, милионер, масон, милионер, масон ...
2
1
 
11
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Така и не ми стана ясна визията на вашата партия , но нищо ... Следващият път
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левицата като цяло е в криза, отсече Проданов.Тц! В криза може да бъде нещо, което го има. А левица в българия, а и в света - няма! Хората в цял свят - нямат алтернатива, предлага им се различни варианти на едно и също нещо!