Промяна, сигурност, справедливост... иска Нинова и гласува

Реши да остави в тайна дали е гласувала и преференциално
Обновена: 26 мар 2017 10:57 | 26 мар 2017 10:53,
76

 

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

"Гласувах за промяна, сигурност на границите и в домовете ни и за справедливост. Всяко дете да може да се образова, всеки човек, който има нужда - да може да се лекува. Малкият и среден бизнес да могат да работят спокойно и без натиск. Повече българи да имат работа и да са с по-високи доходи. Хората да са спокойни в домовете си, че няма да бъдат нападани и обирани. Младите граждани да отглеждат децата си в България".

Това обяви лидерът на "БСП за България" Корнелия Нинова, която упражни правото си на вот в столично училище в квартал "Лагера".

Според нея изброените стъпки ще доведат до промяната, сигурността и справедливостта в страната ни и допълни: "И да не се дава възможност на никоя чужда държава да влияе на българските работи!".

Нинова не пожела да отговори дали е използвала правото си на преференциален вот, като каза, че иска да остави това в тайна.

Пред Bulgaria ON AIR тя заяви, че очаква висока избирателна активност.

Пред портите на училището Нинова бе посрещната от млади социалисти, които й връчиха голям букет цветя. Към секцията за гласуване тя се отправи със съпруга си Димитър Нинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
1
 
! Отговори
Тя е по промените преди 7 години
От СДС (насосала парички от приватизация в дружество, в което няма трудов принос!!!), после хоп - в БСП, за още гювеч!За такава промяна гласува лелята.Тежала е 40 кг преди да стане седесарка, а после шефка, настанена на блага длъжност от БСП (за какви ли услуги?). Вижте я сега! И е зейнала за още!
48
2
 
1
 
! Отговори
MoX преди 7 години
Корнелче, ти вече си победител. Хората видяха страха на Борисов от дебат, видяха че не е непобедим и толкоз страшен. Каквито и да са резултатите отсега те поздравявам. Заповядяй довечера послучай победата да хапнем ти.к.веник.
47
2
 
1
 
! Отговори
MoX преди 7 години
Корнелче, ти вече си победител. Хората видяха страха на Борисов от дебат, видяха че не е непобедим и толкоз страшен. Каквито и да са резултатите отсега те поздравявам. Заповядяй довечера послучай победата да хапнем ***.
46
3
 
1
 
! Отговори
Диди преди 7 години
Ще си запиша тези думи като пример за лицемерие.Иначе като знам какви дървени комунисти са от северозапада.То там свестен човек не остана. . . Кой знае може да празнува Пирова победа.
45
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След тая. поп трябва мине да поръси в стаята против уроки. Дечица ще учатпосле в нея... не е шега работа.
44
4
 
6
 
! Отговори
Генади преди 7 години
Вън Вън Вън
43
5
 
4
 
! Отговори
hahaha преди 7 години
каква грозна свинска ткзсарски ***. само *** биха гласували за това същество хахахахахахах
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи,където и да сте по света,моля Ви гласувайте против турските и ромските етнически партии,защото такива хора,които не учат и не говорят български,ще определят ,как да живеем утре!Не образования човек е заплаха за България!Той прави това,което му кажат и колкото му платят дерибеите.и превзелия всички медии КОЙ!
41
2
 
0
 
! Отговори
... преди 7 години
Прав си.Но знаеш ли какво- върни се след 30 години.Тогава всичката мътна вода ще се е изтекла.Калта ще се е отмила и ще остане само хубавия бял камък.Калпавите неща не траят вечно.
40
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарко ***,чакам с нетърпение да обявят резултатите,да те видя тогава накъде ще гледа самодоволната ти мутра-ЛЪЖИ,КРАЖБИ,ЛЪЖИ добре че се намира още някой друг пенсионер да ти верва.
39
4
 
9
 
! Отговори
Заминаващ преди 7 години
Малко над 40-те съм и за пръв път в живота си реших, че няма смисъл да гласувам. Спечелих си преместване в клон на фирмата във Виена и по точи начин гласувам за моите деца. Какъв е смисълът да гласувам, щом няма да съм тук? Не вярвам, че нещо ще се промени. Приятел от детството почти сигурно отново ще влезе в парламента, за трети път, а е работил само общински съветник и депутат, дори английски не владее. Аз в държава управлявана от него и такива като него няма да живея.
38
6
 
4
 
! Отговори
не се карайте преди 7 години
У нас и червените са ,като сините- фалшиви.Пребоядисани, да са в тон с времето и с на баницата мекото.Трогателна липса на ниво, която предизвиква само искрено съжаление.Поколение след поколение след поколение.
37
8
 
6
 
! Отговори
Бай Хой от Шанхой преди 7 години
Другарко Нинова, Масква слезами не верит.
36
2
 
8
 
! Отговори
До 21 преди 7 години
Лъжеш повече от агент Буда.До 19 часа нито една социолог.агенция няма право да оповестява резултати,а дори и към тоя момент те са абсолютно непредвидими.Ам вие истината я нямате за нищо.Вече добре ви познаваме.
35
4
 
4
 
! Отговори
До До 375 преди 7 години
Ти какво имаш против комунистите? Другарката Нинова не се е отрекла от БКП, за нея БСП е приемник на тази партия, 45-те години БКП се броят в историята на БСП. А комунизма е следващото ниво в развитието на социалзма, не си ли учил за това?
34
8
 
13
 
! Отговори
До 375 преди 7 години
Борисе,Борисеее,мина 60 г.и акъл не ти дойде.Като говориш за комунисти не знаеш ли,че Бойко още пази червената си книжка,а Нинова никога не е била член на БКП.
33
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност голямото крадене започна при ГЕРБавите.Яко се нагушиха с еврофондовете и сега плачат за още.Ще видите след две години като свършат и като трябва да се връщат огромните им заеми дали ще се натискат така за властта.Едва ли.
32
5
 
11
 
! Отговори
борис преди 7 години
Промяна звучи добре, ама промяна към какво.Аз вече съм над 60 и не си спомням взимането на властта от комунисти да е донесло нещо положително.Започват пладнешки грабежи,към руските вагабонти потичат милиарди държавна пари,за напълно безсмислени корупционни проекти и в крайна сметка резултатите са плачевни.Не че ГЕРБ са върха,но наистина има спокойствие и предвидимост,а добрите отношения с ЕС са финансово благотворни.Безумие е да се свързваме с Русия,където стандарта е пъти по-нисък от нашия.
31
2
 
3
 
! Отговори
До 31 преди 7 години
Мисля,че снимка 6 ще и отива повече.
30
7
 
5
 
! Отговори
До 33 преди 7 години
Знаеш ли колко ми пука дали ес одобрява Нинова . Аман от *** .Нужен ни е човек който не целува чужд ***, а да милее за националните ни интереси.Точка.