Валери Симеонов разочарован: Очаквахме повече!

Не сме болни от амбиции за власт, отбеляза лидерът на НФСБ
26 мар 2017 20:45, Красимир Ангелов
49
Валери Симеонов разочарован: Очаквахме повече!
Снимка: БТА

Очаквахме повече, малко съм разочарован, сподели лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред БНТ в първия си коментар за резултатите от предсрочните парламентарни избори.

Още по темата

Един от водачите на "Обединените патриоти" отбеляза, че акцията на патриотите по границата в последните дни не е правена с цел да се вдигат проценти.

"Успяхме, спряхме доста автобуси, в периода в който бяхме там, успяха да минат 10-15", отчете Симеонов.

Той призова да се изчакат окончателните резултати, за да се види как ще протекат преговорите за нов кабинет.

"Но ние сме доста скучни и предвидими, не очаквайте големи различия. Ще стане същото, както преди 2 години – ще искаме да има ясна програма, която да се изпълнява", посочи лидерът на НФСБ.

Той бе категоричен, че Обединените патриоти не са "болни от амбиции за власт, не ни е крайната цел да вземаме властови позиции, целта ни е да свършим работа. Властта не е най-важното, хората ще съдят по нас от това, какво сме направили, а не колко министерски кресла имаме", посочи Симеонов.

На въпрос за бъдещето на патриотичното обединение и дали то ще остане, той отсече категорично: "Да не съм Баба Ванга да гледам в бъдещето".

"За мен няма никакво значение, дали ДПС ще бъде с 1 процент надолу или нагоре. Но за мен ще бъде най-добре, ако най-после изместим ДПС от вечния балансьор, без когото не може", завърши лидерът на НФСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
26
 
! Отговори
Бръмбар Симеонов преди 7 години
Този бръмбар по нищо не се различава от БСП и ГЕРБ. Само *** против турците и се прави на патриот като Сидеров, а всъщност и двамата са еднакви мошеници. Затова се обединиха, за да успеят в измамата. В началото бяха заедно, после се разделиха, а сега отново са заедно.
17
3
 
16
 
! Отговори
Неil преди 7 години
Този на снимката какъв е по народност? Съмнява ме че е от ромски произход!
16
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Синеомов, ти се радвай, че Цацаров спи. Иначе трябваше вече да си в затвора.
15
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво искате след шоуто на границата ,ако имахме нормална държава ти и приятелите ти щяхте да сте зад решетките.
14
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой нормален не гласува за псевдо-патриоти начело с един представител на номенклатурата на БКП и един руски перхидрол в усмирителна риза. Още повече, че същите двама бяха кръчни врагове до преди година. Комична работа. И най вече анти-българска.
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валерчо Сивеонов, не плачи, хората вече ти загубиха доверие. Познавам една моя преподавателка, която беше кандидат за общински съветник от Патриотичен фронт, но като се гушнахте с ГЕРБ и веднага смени партията и в момента е кандидат-депутат от една нова партия, която не е била досега в парламента. Няма да казвам името на тази партия.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
то заради тебе ви е такъв резултата гербава отре**ко
11
4
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Болен мозък повтаря едно и също
10
2
 
8
 
! Отговори
Tataroid преди 7 години
Valerka-parvo trebva da se nachish da uvajavash starite hora,a ne da se nahvarlyash varhu teh.Napomnyash mi za tvoyat priyatel-belata zlatka.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре са 10% не е малко.Сега ако са умни с умели действия и решения ще направят така ще следващите избори да имат повече гласоподаватели.Ако се изпокарат и се разцепят няма да минат и 4 % бариера.
8
6
 
13
 
! Отговори
Александър преди 7 години
Атакуващите пак загубиха, няма кой да им се върже повече. Хората видяха, че това са фалшиви патриоти. Атака качиха 2 правителства това на БСП и ДПС, а след това и на ГЕРБ. Тогавашният Патриотичен фронт качи правителството на ГЕРБ. Сега като се обединиха заедно всички патриоти и вече искат министерски кресла, откъдето да крадат. Така каза Сидеров, че като си министър се точи повече пари и е по-добре да имат няколко министерски кресла, за да натиснат Борисов за по-голямо парче от баницата.
7
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ти ко си помисли, че с този цирк, който спретнахте пред възрастни бабички и дядовци ще станете първа политическа сила ли?
6
5
 
9
 
! Отговори
Ш преди 7 години
Довиждане ***
5
6
 
4
 
! Отговори
Men преди 7 години
Nqma nacin rasisti *** neste tolerantni mn e trudno dasi chovek
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо си разочарован бе Динко?
3
9
 
13
 
! Отговори
Minbgzaplata преди 7 години
Nezaslujeno mnogo e za vas.
2
10
 
16
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Точно за власт и пари сте жадни и ще предадете хората, които са гласували за вас. БСП и ГЕРБ разчитат на вашата подкрепа. Остава само да изберете кои да подкрепите и кои ще ви дадат най-много пари, постове и власт.
1
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе я се! Ти си създателя на сидер ага! После го плю а след това пак го прибра! Бетер ц УИ г работа! По бетерин си и от Динко с***па!