Марешки разочарован: Черният PR бил срещу "Воля"

Бизнесменът първо ще говори с патриотите, после – не се знае
27 мар 2017 09:52,
46
Марешки разочарован: Черният PR бил срещу "Воля"
Снимка: архив, Bulphoto

За съжаление не получихме голям резултат, но смятам, че нашето участие в парламента ще бъде позитивно за държавата, каза лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

"Черната кампания беше насочена само към нас. Отрицателната кампания свали избирателната активност", допълни той.

Още по темата

Марешки призна, че никой от лидерите на другите партии не му се е обадил след изборите: "Ние сме антисистемна партия и не им е приятно, че ще бъдем в парламента".

Много неща не са решени. ГЕРБ обявиха, че ще разговарят първо с патриотите, отбеляза той, но допълни, че предпочита спечелилата изборите партия да разговоря първо с "Воля".

"Евентуална коалиция с някоя от двете големи партии зависи от това дали приемат програмата на "Воля". Ако и ГЕРБ, и БСП я приемат, тогава ще мислим", коментира Марешки пред bTV.

"Като профил съм по-близо до Тръмп, отколкото другите лидери", каза още бизнесменът.

"Първоначално ще направим среща между "Воля" и Обединените патриоти и едва тогава ще говорим с ГЕРБ. Засега обаче не съм се чувал с никого от партиите от статуквото. Чакаме резултатите и очаквам да се обадят. По-вероятно е управление вдясно. Ако зависи от нас, ще поставим условия, които са добри за страната. Ние като държава трябва да подпомагаме младите семейства да остават в България", посочи Марешки.

"За нас не е на всяка цена влизането в парламента. Не ние държим химикалката. Явно тя отново решава резултатите в изборите. Явно по-скоро влизаме. Имаше черен PR, купуване на гласове и всичко онова, което сме го виждали вече по време на изборите. От една страна ние сме победителите, защото направихме неща, които не бяхме правили досега", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силно впечатление правеше злобата срещу Марешки, а също и всевъзможните безмилостни опити да бъде злепоставен.Няма да коментирам един факт, който силно би разбунил духовете, ако се разчуе. Но във всеки случай, когато се е сродявал, никой не е знаел на каква позиция ще се окаже след време едно лице /извън Бг/. Няма да напиша нищо повече, но запомнете думите ми, рано или късно не може да не се разчуе. После съпоставете това със злобата, която се изля срещу него. Точно тук възниква голяма загадка.
36
0
 
19
 
! Отговори
До 37 преди 7 години
Точно филмът на Ахчиева поставя много въпроси, но не в тази насока, която ти имаш предвид.Мислещият човек не може да не забележи колко стресната и изплашена беше самата Ахчиева и как аргументите й бяха "като ушити с бели конци".Имаше много противоречия и неубедителни твърдения.Що за птица е Марешки тепърва ще разберем, ще проличи от дейността му като депутат.Но във филма на Ахчиева много от твърденията не отговарят на истината или пък са представени половинчато така, че да внушат грешни изводи
35
0
 
27
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Местан, Кънев и Витков аут от хранилката! Изключително доволен съм.
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки успя на се впише, но след изборите го чакат важни дела .... в съда.
33
0
 
26
 
! Отговори
избор преди 7 години
Може спокойно да прибавите неговия резултат към всяка една партия която ще иска да управлява. Питам се, дали този човек знае какво е опозиция? Да не забравяме че един човек преди време го накара да купи футболен отбор. Дали пък същия човек не го накара да направи и партия? Кой знае? Аз не очаквам нищо добро от него. През цялото време говори това което хората искаха да чуят, а сега дали ще говори неща които са добре за хората? Дали? Едва ли!
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българския народ е много глуупав, все чака някой да го спасява, щото го мързи да се спаси сам като работи и гласува разумно.Магарешки ще се събере с всеки само за да е на власт
31
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледайте филма на Валя Ахчиева за Марешки...Ще разберете що за стока е!
30
2
 
21
 
! Отговори
Ще видите... преди 7 години
Марешки е чудовище, но само варненци знаят това!Този е човек на Кремъл!
29
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо не го виждам Марешки да ходи редовно на работа в НС.
28
1
 
23
 
! Отговори
morelini преди 7 години
Ако наистина се докаже че цялата рода на Марешки е по върховете на партията му.....не знам какво да си мисля...все пак това не е семейна фирма нали......
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е имало недобросъвестна кампания срещу Вас, г-н Марешки, по-добър момент да я разсеете няма да намерите! Влизате с минимума в парламента, вече сте в управлението, докажете се!
26
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чува се, че зад Марешки стоят еврейски капитали. Не случайно всичките си лекарства ги купува от Израел. Много съмнителна фигура, какви интереси гони не е ясно - освен, че иска да подсигури бизнеса си.
25
0
 
19
 
! Отговори
Сирк дьо Беге преди 7 години
Как ще се разбират сега цели две години в парламената - Карандашъ ще маа едни дъъълги омхнузакхльоученя, Тръмпбешки ще мяука ньикуй н' ми ся убажда, *** ще дудне като радиоточка, а Цвицерон е конферансието на театрото на абсурда.
24
1
 
32
 
! Отговори
Забавни сте! преди 7 години
Забавни сте!Марешки бил такъв и такъв... А Боко е по-различен нали?! И въобще цялата клика...Пият си питиетата и си следват отдавна очертания път ,а вие си лайте по форумите.
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тръмп дали му се обади вече,да го поздрави?
22
6
 
20
 
! Отговори
До 19 преди 7 години
Родоотстъпник! Скъсай си личната карта и повече да не си припарил насам!
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гласувате заДПС и ДОСт магарета, гласувате
20
0
 
24
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
изпотих се от смях. браво на теб!
19
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магарашки
18
4
 
28
 
! Отговори
ьЬь преди 7 години
Хайде честито !!!Аз вече окончателно приключих с България....На почивка лятото да, но не повече от седмица две